Grizzly Adams Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 Да, то је веома лепо и зрело. Обично музичарима треба бар деценија иживљавања да смире живце и почну да музицирају опуштено. Неки никад не достигну тај ниво... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 http://www.greenfiel...oryid=132&par=g Hvala Baš lepo izgledaju ove gitare, iskošene kad pogledaš, ergonomski su bolje za levu šaku, jel da? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 Нисам никада пробао, могуће - прсти су природно мало искошени... Покушаћу да нађем ако има у некој радњи нешто слично. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 Да, то је веома лепо и зрело. Обично музичарима треба бар деценија иживљавања да смире живце и почну да музицирају опуштено. Неки никад не достигну тај ниво... To isto i ja mislim. Mnogi ljudi hoće da mogu da stvaraju kao X Y, npr. često je u tom kontekstu pominjan mocart (kome su zavideli i neki/mnogi veliki kompozitori klasične muzike). A u stvari, dovoljno je da sviraš svoj dar, da izraziš sebe. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 21, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2011 Ne znam da li može i melodija i ovakva ritmika u isto vreme? Melodija bi opet morala da se provlači kroz ritam i harmoniju Да, то је проблем. Он има често тај "backbeat" када руком удари по жици, али онда "исече" мелодију, зато су њима мелодије у кратким фрагментима између тога. Могуће је да се то направи на једној жици и остале пусте да звече, али је веома тешко одсвирати ноту која пада тачно на бит. Тако изражен ударац захтева покрет руке који скоро потпуно онемогућава да одсвираш ноту испод. Може томе да се доскочи, много је лакше ако се перкусије мало пригуше да не буду толико изражене. На пример: Обрати пажњу на 0:22 како је ноту која пада на бит одсвирао ударцем ноктом одозго чиме је добио оба - и бит и тон. Енди то не може јер је његов бит мнооого јачи, он удари палцем по 6-тој жици из све снаге, а то не можеш да замениш... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 22, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 22, 2011 Хмм, мислим да сам разумео шта си хтео да кажеш. Ипак, овакве композиције не могу да слушам, јер су некако спутане, док, напротив, код Ендија баш волим то што звекне ту жицу онако од мерака, па онда и мени мерак Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 23, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 26, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 29, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 29, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 30, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 31, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2011 Ovo je jako lepo: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 2, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука