LedenaNk Написано Октобар 15, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2011 Uvek me je to zanimalo, a nikako da dodjem do odgovora, i sta tada ciniti,a pogotovo ako je u pitanju duhovnik? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 15, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2011 Наравно да је грех. Кад пожелиш мужа ближњега својега (или жену, ако си мушкарац), већ си учинио прељубу са њим/њом у срцу својем, каже Господ. Шта чинити? Исповедити тај грех, појачати молитву и пост и временом ће те та страст напустити. Наравно, све што чиниш чини уз савет и послушање Цркви, односно свом свештенику. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 15, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2011 http://sr.wikipedia....%80%D0%BE%D0%BC "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Октобар 15, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2011 Uvek me je to zanimalo, a nikako da dodjem do odgovora, i sta tada ciniti,a pogotovo ako je u pitanju duhovnik? Da li je grijeh zaljubiti se u svesteno lice ili u svog duhovnika? Зависи како духовник одлучи. Sneza Dj., anajrim and Anette је реаговао/ла на ово 3 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Октобар 15, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2011 Зависи како духовник одлучи. 0102_laugh ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 15, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2011 Није грех ако си попадија. Заљубити се у свог попу, који је и духовних својих парохијана, је сасвим пожељна ствар. Лидија Миленковић, Booba and maki32 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 15, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2011 A i ako si sveštenik mogo bi da se nekako izvučeš-al ipak verzija 1.0 Popadija edition ti je sigurica a ova moja 1.1. beta nije baš poželjna Booba је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 15, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2011 Немојмо претварати тему у зезачину. Мени је тај проблем исти као и кад се неко заљуби у свог психијатра. То је исто особа којој верујеш,којој се повераваш, од које очекујеш разумевање и подршку, и временом се могу јавити и емоције, илити тзв. трансфер. Трансфер није права заљубљеност, већ преноц емоција са неке блиске особе из прошлости на свог терапеута. То је нормална фаза у терапији и треба да се превазиђе како би терапија напредовала. Е,сад,свештеник или духовник - у принципу је иста ствар у питању. Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 15, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2011 pa odgovor je već dat... koliko sam pročitao Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 15, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2011 Е,сад,свештеник или духовник - у принципу је иста ствар у питању. не би рекао да је иста ствар. 1000000001010 ако је свештеник значи да је ожењен а заљубљивати се у особу која је у браку може мада... а ако је духовних монах може и то мада... а психијатар може бити неожењен. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 15, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2011 не би рекао да је иста ствар. 1000000001010 ако је свештеник значи да је ожењен а заљубљивати се у особу која је у браку може мада... а ако је духовних монах може и то мада... а психијатар може бити неожењен. ...mada Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 15, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2011 Нисам била прецизна, мислила сам да је иста ствар да ли је у питању психијатар, духовник или свештеник (мислим на развој трансфера), Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Октобар 15, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2011 Проблем велики и велике последице,углавном машта и фантазија раде своје и добро одраде свој посао.Ипак,морам да нагласим да уколико постоји један света и часна,добронамерна,искључиво духовна веза између људи,онда до оваквих ствари никада и не долази јер управо љубав у Христу надилази сексуално и сентиментално. Давидова је реаговао/ла на ово 1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 15, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2011 Ne znam da li je greh, ali da je glupost, u to nema sumnje! Sta raditi? Pa ja da sam na tvom mestu bih promenila duhovnika. Ne znam da li i kako se to radi, ali znam da je uvek dobro udaljiti se fizicki od nekoga tko ti se dopada, a ne mozes s njim da ostvaris vezu ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 15, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2011 aman , pa šta vam je, nigdje ne piše je ona u pitanju Давидова је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука