Ljubičasta Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=dCoFHWjqVqI Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2014 Од свих речи које су ме икад покренуле најпре могу да се сетим ових: "Мир свима!" A ја се одмах сетим Андреја Тарасјева и његове приче о (не сећам се ком свештенику) који служи у Руској Цркви на Ташмајдану, излази и изговара (кад дође тај део литургије) "Мир всјем!" а у цркви никога! (мислим да су била комунистичка времена у питању) Онда га неко пита, како то? А свештеник одговара како, отприлике, зидови не постоје да се то односи и на све изван зидова,, Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2014 A ја се одмах сетим Андреја Тарасјева и његове приче о (не сећам се ком свештенику) који служи у Руској Цркви на Ташмајдану, излази и изговара (кад дође тај део литургије) "Мир всјем!" а у цркви никога! (мислим да су била комунистичка времена у питању) Онда га неко пита, како то? А свештеник одговара како, отприлике, зидови не постоје да се то односи и на све изван зидова,, Лепо звучи али ја сам чуо тумачење да после затварања двери храма (кад је то још било у моди у току Литургије), по возгласу "Двери, двери..." све оно напољу представља пакао, "живот" "без Бога". "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука