Jump to content

Govor mržnje profesorke u tužilaštvu

Оцени ову тему

Crveni Baron

Препоручена порука

U čemu je razlika između tebe i nekog ko kaže: Da je Dušan Jovanović bio u romskom naselju a ne u centru Beograda, nikada ga skinhedi ne bi ubili?

Tvrdnje su vam podjednako tačne...

Motivi su slični... samo su neki motivi "opravdani"... i neki huligani su pod navodnicima... :)

"Madness passed on as LOGIC."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 169
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Што више читам шта пишу атеисти овде, схватам зашто на историјској сцени доживљавају тако трагичне поразе.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

pa vidis da je zagonetka u pitanju, a jos je niko nije resio :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Човече, невиђена штета су силни електрони узалудно потрошени на све што ти напишеш. fmqmtx

Зашто сам се надао неком нормалном одговору од тебе..

само понављаш ко папагај флоскуле које су ти предали на папиру...

жалосно је..шта постаде од тебе....

де реци само...

како си дошао у америку...

јели нека државна стипендија или америчка?

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

da podsetim na naslov teme

Govor mržnje profesorke u tužilaštvu

gde u naslovu vidite rec "forumasi"?! :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ти си прошао неки профи курс демагогије или шта?

А на основу чега да хапсиш педере и да их сврставаш у исти кош са хулиганима? Педере можеш да избациш из Цркве ако су већ ту, да им не дозволиш да се крсте, да им забраниш причешћивање и било шта слично томе. У затвор не могу ама баш ни по каквом основу, осим ако се не залажеш да Свето Писмо или било који други религијски спис постане државни закон. Али чак и да судиш по Светом Писму, заједно са педерима би у затвор морали прељубници, рукоблудници и остала екипа, те се питам да ли би ико у Србији остао ван.

Сори бат ти рече следеће :

"Какав бре Б92? Видео сам их својим очима и чуо својим ушима. Уствари, ти наказни ентитети су почаствовани начином на које сам их описао. У реалности би вероватно требало избегавати сврставати их у људску врсту."

Сматраш дакле да клинце које је бу92 назначио као хулигане , њих све 10 тисућа одреда "у реалности би требало избегавати сврстати у људску врст" , па извини ако ти људе не сврставаш у људску врсту а при том мени говориш о суду на основу Писма о чијој демагогији је овде заправо реч ?

Даље то није мој предлог , него рекох једног педера, који сам ја само прочитао негде на фејсу и пренео га овде, чини ми се и да је исти коментар пренет са једног геј портала и да је првобитна идеја заправо Аздејковића.

Тако да други пут пре него одреагујеш прочитај пажљивије шта сам написао.

Подели на овим сајтовима

Даље то није мој предлог , него рекох једног педера, који сам ја само прочитао негде на фејсу и пренео га овде, чини ми се и да је исти коментар пренет са једног геј портала и да је првобитна идеја заправо Аздејковића.

Тако да други пут пре него одреагујеш прочитај пажљивије шта сам написао.

Ти си рекао да се слажеш с тим, но небитно.

Сори бат ти рече следеће :

"Какав бре Б92? Видео сам их својим очима и чуо својим ушима. Уствари, ти наказни ентитети су почаствовани начином на које сам их описао. У реалности би вероватно требало избегавати сврставати их у људску врсту."

Сматраш дакле да клинце које је бу92 назначио као хулигане , њих све 10 тисућа одреда "у реалности би требало избегавати сврстати у људску врст" , па извини ако ти људе не сврставаш у људску врсту а при том мени говориш о суду на основу Писма о чијој демагогији је овде заправо реч ?

Друже, о тој сорти говорим на основу блиских сусрета, који чак, веровао или не, немају никакве везе с педерима (а ни с Б92). То је једна крволочна скупина меса и костију и минимално мозга. Пуни су мржње према свему различитом, бескрајно бахати, спремни на свако зло. Кладим да је њима геј парада само још једна прилика да задовоље жеђ за крвљу. А мрзе не само педере, него и цигане, црнце, Муслимане, Албанце, Хрвате, Американце, атеисте, странце... Свакога ко се не уклапа у оних пар пасуса идеологије које имају механички угравиране у кору великог мозга, а које су покупили од својих салонских еквивалената.

Подели на овим сајтовима

де реци само...

како си дошао у америку...

јели нека државна стипендија или америчка?

Друже Михајло, ја сам у Србији. А не би веровао колико би се ти добро сложио са једним делом Американаца (због којих нисам више тамо).

Плату сам био добијао од њих да бих тебе уходио по форумима и пријављивао им сваки твој корак.

Подели на овим сајтовима

Ти си рекао да се слажеш с тим, но небитно.

Друже, о тој сорти говорим на основу блиских сусрета, који чак, веровао или не, немају никакве везе с педерима (а ни с Б92). То је једна крволочна скупина меса и костију и минимално мозга. Пуни су мржње према свему различитом, бескрајно бахати, спремни на свако зло. Кладим да је њима геј парада само још једна прилика да задовоље жеђ за крвљу. А мрзе не само педере, него и цигане, црнце, Муслимане, Албанце, Хрвате, Американце, атеисте, странце... Свакога ко се не уклапа у оних пар пасуса идеологије које имају механички угравиране у кору великог мозга, а које су покупили од својих салонских еквивалената.

Ја сам рекао да се слажем с том идејом , идејом коју је изнео један педер у једној саркастичној форми, надам се да схваташ поенту таквог мог "слагања" , али и ако не схваташ - небитно .

Друже (надам се да ниси комуниста) "о тој сорти" као и о педерима ја размишљам само као о људима , можда им обома фали даска у глави , то не могу да докажем , али су и даље људи какви год да су.

Подели на овим сајтовима

ОК, хајде да без расправе прихватим да су педери поремећени и тешки грешници (небитно за причу). Како је такве могуће уопште поредити, а камоли изједначавати са најгорим физичким насилницима и убицама? Оно у чему је салонска националистичка екипа маестрално добра је релативизација свега под капом небеском.

Подели на овим сајтовима

Ово је сасвим тачно. Они у својој глупости раде управо оно што геј лоби и жели.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

ОК, хајде да без расправе прихватим да су педери поремећени и тешки грешници (небитно за причу). Како је такве могуће уопште поредити, а камоли изједначавати са најгорим физичким насилницима и убицама? Оно у чему је салонска националистичка екипа маестрално добра је релативизација свега под капом небеском.

Мало је касно за овако "озбиљну" дискусију , ипак сјутра је литургија у Цркву ...

Па рецимо овако , на прошлогодишњу геј параду позван је био а и лично присуствовао познат холандским полицајцима од раније геј активиста и педофил , вођа некакве педофилске странке у оландији.

Рецимо да то није толико страшно као ови како их ти називаш подљуди , насилници и сл. Добро он истина не туче људе по улицама није насилан на тај начин , али изгледа да је осумњичен за подвођење и силовање неких дечака , наравно није он њих претуко на теразијама нити је потпалио америчку амбасаду па је вероватно стога прихватљивији , мада за нас националисте и традиционалисте некако је лакше кад добијемо батина него кад нам неко силује дете. Не знам како то стоји у твом случају , надам се да су ту твоји ставови блиски нашим националистичким.

Није то просто релативизација ствари , сад да ти не објашњавам шта би у овом случају била релативизација стварно морам да пајким па немам каде, него ми се чини да ти из неких идеолошких разлога ниси у стању да прихватиш да ни ти педери нису без путера на глави , немојте молим вас да ми се овде објашњава како шака јада педера у Србији има толики уплив на власт поред толико озбиљних и горућих проблема , мислим кад већ имају толика средства ( што ће рећи новце) а имају их , и кад оћеду да буду признати у друштву што не покрену неку друштвено корисну акцију , помогну некој сиротињи , или Циганима или ето Србима на Косову , него баш оће да парадирају и све своје новце које уредно добијају ( нећемо рећи одакле , али чак и из државног фонда) троше само на саморекламирање и параде.

Па није ли то дно морално исто као и ови на које си ти набасао и који су те толико уплашили?

Подели на овим сајтовима

''То је једна крволочна скупина меса и костију и минимално мозга. Пуни су мржње према свему различитом, бескрајно бахати, спремни на свако зло''.

Дакле ово је врло прецизан опис НАТО пакта.

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...