Jump to content

Govor mržnje profesorke u tužilaštvu

Оцени ову тему

Crveni Baron

Препоручена порука

Ivice, izvini sto kvarim zabavu ali ipak je trebalo da naglasis da je ovo vest sa njuz.net-a :D

Pa pise gore na pocetku clanka...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 169
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Нису моје предрасуде да је људима у мантији све дозвољено.

,,Смрад содомски који је загадио престони Београд... Дрво које не даје добра плода, одсеца се и баца у ватру."

Право значење овог говора је ,,цигле и палице нису довољне, следећи пут понесите запаљиве коктеле".

...

Ако погледамо мало дубље, видећемо да то није тако. Иако можда има људи који ће то погрешно схватити. (У свему има таквих.)

А већ и сјекира код коријена дрвећу стоји; свако, дакле, дрво које не рађа добра рода, сијече се и у огањ баца.

(Мат 3:10)

Владика Амфилохије када ово каже, не позива народ да "каменују" хомосексуалце, да им он пресуди, већ говори једну чињеницу која се односи на ситуацију након физичке смрти, о Суду који ће доћи свету.

Суд је када човек живи у лажи и заволи лаж, своје биће нахрани њиме и живи тако, а на крају се суочи са Истином. То је грижа савести, "плач и шкргут зуба" што је човек "заволео таму више од светлости", заволео лаж више од истине.

Ко може да суди, осим једини Бог? Ни Христос када се оваплотио није дошао да суди, него ће судити о свом Другом доласку, као што сам каже :

Ја у свијет дођох као свјетлост, да свако ко вјерује у мене не остане у тами.

И ко чује моје ријечи и не вјерује, ја му не судим; јер не дођох да судим свијету, него да спасем свијет.

Ко одбацује мене, и не прима ријечи моје, има себи судију: ријеч коју ја говорих, она ће му судити у посљедњи Дан.

(Јов 12:46-48)

Јер је Христос дошао да нам објави радосну вест: да је Бог близу и да свако ко верује у Њега као Сина Божијег, има Живот (вечни)!

Подели на овим сајтовима

Нећу да кудим занимање наставника(професора и уопште просветара) али каквих све данас има просветара ова му дође као светла тачка у тунелу.

Наставника има масона, сатаниста,педофила,педера,наркомана,итд. да не наводим , пуне су новине случајева таких ...

С друге стране школски систем штити децу ко беле медведе , ни са часа ги немош избачити.

Плате су биле , није да нису али за време Ђинђолескуа а данас цврц.

Што се тиче те геј приче више је свима изашла на вр главе, аман људи кога више брига и за њих и за њихову параду и њихова тобожња угрожена права, ево ја живим у малој варошици па улицом шећу педери и жвалаве се на јавном месту и нико им није реко ни "тамо се даље" а камоли да их налема.

Али зато чик малинари нек направе демонстрације, чик нек се Срби у Темерину побуне зашто што их маџарски неонацисти и клерофашисти лемају, чик да се поведе озбиљна борба против корупције и криминала , чик нек неко тајкунима одузме статус богова, чик ово чик оно , нормално да је народу више свега преко главе.

И шта сад , професорка се откачила на фејсу излупетала нешто и то је најужаснија трагедија која је задесила српску заједницу после Јасеновца.

Ма ајте молем вас, како да јок.

Држава је агилна само када то треба одређеним круговима моћи , а када су озбиљно угрожена нечија права , заболе кога баш.

Не рекох ли ја пре пола године да у мом комшилуку шенлуче маџарски неонацисти .

Мајку му како то да они који прате фејсбук дешавања не реаговаше одмах на тако озбиљну вест.

Него ево сад после пола године имамо ванредно стање у општини , полиција на све стране легитимише , немош ни до продавнице отићи а да те не заскочи неки цајац и тражи личну , па онда:" Одакле си ,шта ће ти толика брада, а што си ћелав, куд си пошо , аааа по леба и млека, ма нееемооој , а да не носиш неку штанглу у џепу ?"

Али што ја то причам уопште када половина људи на оваквим темама само фура неку своју буђаву идеологију типа -"све педере у блендере " или "похапсимо Србе јер су примитивни и не уклапају се у јевропску демонократију" .

Бре више има ли у Србији нормалног света да не размишља у идеолошким категоријама ?

Подели на овим сајтовима

Бре више има ли у Србији нормалног света да не размишља у идеолошким категоријама ?

Suština jednog vremena izražena u retoričkom pitanju šaljivog teksta. Najs.

Подели на овим сајтовима

gejevi su nenormalni ljudi, zbog seksualne izopacenosti, i kad nekom normalnom pokusavas da nametnes to nenormalno opredeljenje kao normalno, i jos preko vlasti, pojedinih tv i novina, tj.medija, kad vrsis presiju preteci kaznama-zatvorom i sl, kako ne reagovati tako; niko ne zeli da ga prave ludim, u pocetku covek pretpostavljam i moze da iznese svoj stav, da ide mirnim putem, ali kad dozivljava takve pritiske zbog toga sto govori istinu, moze da se povuce, cuti i talozi ogorcenost u sebi a moze ovako i da "pukne" i da kaze sta mu "lezi na srcu", otvoreno i bez ikakvog ustezanja, pa sta bude; nije poenta u tome sto su oni manjina pa im nekakva prava uskracena, nego sto posto poto hoce da naglase da je to sasvim normalno, ali ovde to ne prolazi, mogli bi onda malo u muslimanskim zemljama, posebno tamo gde je to kaznjivo smrcu, da se zale na diskriminaciju i sl, sto tamo nisu tako glasni;i odakle toj "sacici jada", kako rekose sinoc u Utisku nedelje, tolika moc i finansije, nesto nisam primetila da je tolika halabuka oko Roma, nezbrinutih lica, nezaposlenih, majki, dece...ima toliko jadnijih ljudi kojima su uskracena elementarna prava, egzistencija, i sad ovi nasli nesto da pricaju, osim sto je to izopaceno, to je cist, suvi bezobrazluk i egoizam, bolesni egoizam, bas ih briga za sve ostalo i za samu drzavu, i za istinski jadne i nezasticene ljude, gledaju samo svoje licne interese; tako da u svemu tome ovu zenu potpuno razumem, nisu svi fini i nece fino da reaguju, a ti lbgt(svi smo vec naucili kao ptice na grani) ponajmanje

Подели на овим сајтовима

sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol

Да није тужно...

Интересантан избор смајлија.

Ако Ваш покушај креативности избором смајлија, као и текстуални део, разумем као неслагање са цитатом који сте поставили, да ли би били љубазни да то и образложите?

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Као родитељ - далеко бих несрећнији био када би ми дете сутра ишло да разбија параду, него да га видим у њој - будући да се било коме може десити да се роди као хомосексуалац, и то не зависи ни од мене ни од њих, док би ово прво значило да сам омануо, и као родитељ и као хришћанин, да своје дете подучим најосновнијим хришћанским вредностима.

Читава порука ти је сасвим јасна и одређена, баш такве волим.... свака част.

Али да ти одговорим премда видим да ти је већ одговорено.

1. Био бих несрећнији да моје дете видим у тој паради ЧАК и да оно није хомосексуалац.

А зашто?

Зато што ако већ греши - боље да греши тако што ће се користити сумњивим средствима борећи се за праву ствар него да се бори за погрешну ствар било којим средствима.

Средства као и уљудност нису много битни када идеш у погрешном смеру.

Што рече Лец - да ли напредак када људождер узме виљушку?

2. Мојој тузи не би било краја да знам да је моје дете тамо зато што је педер или лезбејка.

А зашто?

Зато што за разлику од тебе, ја не тражим оправдања за своје лоше родитељство него бринем о добробити свог детета.

И мене много мање брине количина и јачина ГРЕШАКА које дете прави него што ме погађа стварна ОШТЕЋЕНОСТ са којом се оно рађа.

Да ли сам јасан? Више волим здраво дете које прави глупости него болесно које и не може Бог зна шта добро да направи.

Подели на овим сајтовима

Свака држава у мањој или већој мери врши насиље над својим грађанима. Ако нама као хришћанима као решење на памет пада једино да на насиље одговоримо насиљем - изгубили смо битку у старту...

А шта је по теби боље решење за овакву власт?

Ако смо хришћани нисмо кастрирани...

Шта су по теби Карађорђе и Милош Обреновић требали да раде? Да чекају још мало?

Шта је то толико погрешно у насиљу да га се сви боје као куге?

Насиље решава гомилу проблема и доводи у великом броју случајева ствари на своје место.

Насиље је потпуно природно понашање људи.

На равнотежи насиља почива и ова, а и све остале цивилизације у прошлости.

Ако су борци за људска права кренули да нам испирају мозак, зар морају и хришћани да прате ту хистерију?

Подели на овим сајтовима

"peder" je inace ruzna i pogrdna rec i mislim da bi administracija trebalo da skrene paznju na clanove koji ovom recju izrazavaju svoj bezobrazluk i nevaspitanje...

Педер је ружна РЕЧ онолико колико описује ружну појаву.

А описује је сасвим ПРИСТОЈНО:

http://sh.wikipedia.org/wiki/Pederastija_u_anti%C4%8Dkoj_Gr%C4%8Dkoj

То што би ОНИ хтели да их ја зовем "геј" - то ће да им остане само пуста жеља.

"Геј" значи весео и по мени УОПШТЕ не описује пристојно појаву о којој говоримо.

А зашто лезбејка није ружна и погрдна реч а педер јесте?

То им је назив и то ти је што ти је.

Цео свет назива Цигане Циганима, Житанс, Џипсис,... (све називи потекли до истог корена речи) а они би сада да мењају име у "ром" што значи - човек. Паз да не би...

Реч Циганан је онолико ружна или погрдна колико и појава коју описује. А појаву, односно овај народ, ова реч описује сасвим пристојно.

Исто и са Шиптарима.

Они сами себе зову "Шћиптари" а ми не можемо да их тако зовемо. Паз да не би...

Да их зовем по држави у коју би сви да се окупе и да је направе "великом" и то на рачун моје државе?

Па то може само у држави у којој власт сиса весла и за ситну провизију продаје и добра и људе...

Као што рекох - реч је онолико ружна колико је ружна појава коју описује.

Поменуте речи описују дате појаве сасвим добро. Сви знају о коме се ради кад се те речи изговоре. При том, нема нечег погрдног нити нетачног кад се те речи изговоре.

Није то као кад Хрвати нас зову "Власи" а ми уопште нисмо Власи, већ постоји сасвим други народ са тим именом. То није ни као кад ми зовемо немце "Швабе", јер су Швабе само део немачког народа који нам се згодно наместио да звучи као бубе... ТО СУ ПОГРДНИ НАЗИВИ.

Према томе, горепоменуте речи су исправне и никаква политика новоговора и натеривања на партијску линију неће натерати народ користе неке друге речи.

Подели на овим сајтовима

Игорсима, вероватно си мислио на нешто друго, па си случајно употребио појам "насиље".

Насиље је злоупотреба силе и страно је праведности, моралу, хришћанству...

Подели на овим сајтовима

Игорсима, вероватно си мислио на нешто друго, па си случајно употребио појам "насиље".

Насиље је злоупотреба силе и страно је праведности, моралу, хришћанству...

Хм, морам да признам да има и таквих тумачења:

http://sr.wikipedia....%B8%D1%99%D0%B5

Насиље подразумева злоупотребу силе као акта агресије којим се повређују особе, или уништава власништво. На друштвеном нивоу, посебно опасно је координисано насиље, као што су случајеви рата и тероризма.

Међутим, мораш да признаш да је то помало политички обојена дефиниција.

Ево рецимо, просто питање - како назвати исправно употребљену силу?

Мени је ближа ова дефиниција:

http://sh.wikipedia.org/wiki/Nasilje

Riječ nasilje dolazi od riječi sila, i označava odnos između dviju strana u kome jedna strana uporabom ili samom prijetnjom upotreb sile utječe na drugu stranu.

Или, како бих ја то једноставно описао:

Насиље је употреба силе; радити нешто на силу.

Подели на овим сајтовима

Интересантан избор смајлија.

Ако Ваш покушај креативности избором смајлија, као и текстуални део, разумем као неслагање са цитатом који сте поставили, да ли би били љубазни да то и образложите?

Не, не бих био љубазан. Ако не можеш сам да схватиш у чему је проблем, неће помоћи објашњавање (мала помоћ: ради се о жестокој самообмани). Узгред, нема потребе за тим персирањима и пренемагањима, код мене бар не пали, па да ти уштедим труд.

Подели на овим сајтовима

Учитељица из Новог Сада државни проблем бр. 1... :)

Група гангстера, неонациста, милитантних навијача и остале најгоре багре одлучује ко сме, а ко не сме да се окупља у једној држави. Државни проблем број један. Сасвим случајно су сад хомосексуалци на листи за забрану. Али добро, живи били, па видели. Кренуће они мало отвореније (да мрзе, то већ знам, видео, осетио...) и на некога против кога Црква нема ништа, па ће се ваљда отрезнити нормални попут тебе, а истински лудаци коначно отворено наступити. Хомосексуалци свима дођу као одличан алиби.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...