Jump to content

Govor mržnje profesorke u tužilaštvu

Оцени ову тему

Crveni Baron

Препоручена порука

3. Потпуно је разумљиво Ваше неразумевање које за резултат има закључак лицемерности, јер, колико видим нисте верујући, па самим тим немате могућност разумевања, да постоје људи који никог, али баш никог, нити осуђују нити вреднују. Православни , С ЉУБАВЉУ (тај се појам не дефинише, већ се осећа и њим се живи), покушавају да утичу на оне активности људи за које ЗНАЈУ да нису добре по свеопште човечанство. Ако вербално не остваре успех, не одустају, али не принебрегавају насиљу, већ свој труд МОЛИТВЕНО настављају.

sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol

Да није тужно...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 169
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Svasta... kako si pa to uspeo da zakljucis?

ти си један пагански клерофашиста и анти демократа...

надам се да неко из полиције прати овај форум...

овакве претње у савременој европској демократији од стране атеиста,пагана и др.. стварно немају места у једном модерном друштву...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Слобода говора је у питању. Она има права да каже шта год мисли о коме год жели, свиђало се то нама или не. Само помињање некакве "оптужбе" је бесмислено.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Kakva sizofrenija... brateee

сада видиш...

ја сам се само твојим речником служио...

тако изгледа свака друга ваша реченица...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

ти си један пагански клерофашиста и анти демократа...

надам се да неко из полиције прати овај форум...

овакве претње у савременој европској демократији од стране атеиста,пагана и др.. стварно немају места у једном модерном друштву...

Ne znam sta ti sad bi, al` si bas omanuo, covek (ocigledno) nikom ne preti, jedino ako si ti pogresno skapirao poruke iznad... samo ne znam kako si uspeo...

confused

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

"Дижу џеву" ни око чега, него су просто револтирани овогодишњим неодржавањем скупа Поносних па вапе за тим да дигну још мало прашине. Опет скрећу пажњу на себе. Ако би се подизале оптужнице око таквих трица, а на основу друштвених мрежа, требало би пола државе оптужити за узнемиравање, клевету и друго.

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

"peder" je inace ruzna i pogrdna rec i mislim da bi administracija trebalo da skrene paznju na clanove koji ovom recju izrazavaju svoj bezobrazluk i nevaspitanje...

Cisto napominjem jer koliko vidim za hriscane je apsolutno zabranjeno upotrebiti bilo kakav pridev ili naziv osim "hriscani" pa bi bilo leo da pokazmo malo civilizovanosti i primenimo isti arsin za sve modele uljudnog obracanja...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

"peder" je inace ruzna i pogrdna rec i mislim da bi administracija trebalo da skrene paznju na clanove koji ovom recju izrazavaju svoj bezobrazluk i nevaspitanje...

Cisto napominjem jer koliko vidim za hriscane je apsolutno zabranjeno upotrebiti bilo kakav pridev ili naziv osim "hriscani" pa bi bilo leo da pokazmo malo civilizovanosti i primenimo isti arsin za sve modele uljudnog obracanja...

педер,педер,педер...

ај се сада жали БоТи.

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...