Jump to content

Животно осигурање

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 1. 2. 2012. at 11:14, Гојко Родић рече

Ако Вам се госин Модератор, допада мој блог, ја га можда могу целог пребацити са ваш сајт са свим прилозима ...

Мени је само Важно да што више људи упозорим на ову пошаст која нажалост има подршку Народне банке Србије која им даје лиценце и дозволе за рад ...

Управо таквим упозоравањем грађана можемо постићи да те куће почну да честито раде свој посао ...

Prenecu ovaj predlog glavnom administratoru, pa ce on da Vam se javi... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Добро нам дошао брате Гојко!

On 1. 2. 2012. at 10:57, Гојко Родић рече

Тај се третман састоји у обуци агената да лажу будућег клијента обећавајући му приватну пензију или ренту у виду добити од 50% на осигурану суму, могућност раскида " уговора" уз враћање целокупне уплаћене премије, издашну и брзу исплату осигуране суме час и у случају смрти током рата....

Искрено, ко још може да поверује у овако нешто...? Па од чега би осигуравајућа кућа живела када би овако пословала?

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 1. 2. 2012. at 10:57, Гојко Родић рече

Поштована госпођице Нина Д,

у настојању да " збрда-здола причу из текста која ништа конкретно не помиње" како кажете, унапредим, направио сам како верујем јасан прецизан и аргументован пост на блогу КАКО СЕ ЗАШТИТИТИ ОД ПРЕВАРЕ ОСИГУРАВАЈУЋЕ КУЋЕ

Ту можете видети један преварантски, понижавајући третман како радника осигуравајућих кућа, њихових агената, заступника осигурања, тако наравно и клијената, будућих корисника животног осигурања.http://svijetosiguranja.hr/files/img/2011/7/5/zastupnica.jpg

Тај се третман састоји у обуци агената да лажу будућег клијента обећавајући му приватну пензију или ренту у виду добити од 50% на осигурану суму, могућност раскида " уговора" уз враћање целокупне уплаћене премије, издашну и брзу исплату осигуране суме час и у случају смрти током рата....

Превара се врши потписивањем понуде.. Ту будући клијент заправо потписује дозволу да буде преварен, стога нема никакве шансе на суду .... Превара је успешна зато што агент осигурања једноставно "заборави" да будућем осигуранику уручи примерак потписане понуде, која је заправо део "уговора" о животном осигурању ...

Зашто "уговор" стављам под наводнике?

Е па сад.... не могу вам баш све препричати, погледајте овде како ћете бити преварени ако не будете пазили.....

Гојко Родић

Виши полицијски инспектор МУП-а Србије

Verujem ja brate da ti ovo pišeš jer si doživeo ili poznaješ nekoga ko je doživeo, ali kažm to su neka naša posla. Znam nekoliko ljudi koji uplaćuju osiguranje, a jedan prijatelj i radi, ali svi su dobili primerak ugovora odmah kad su ga potpisali. Polisa stiže kasnije. Njihova iskustva su dobra i oni su zadovoljni, a neki su već i obnovili polisu jer im je jedna istekla i bez problema su dobili pare u iznosu koji su i očekivali. Kažem, treba dobro proveriti pre nego što se bilo šta potpiše. Prevara sigurno ima.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...