Natasa. Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 а шта ако нам ЕУ постави то као услов. има Тадић да се извини и замоли папу да дође greengrin greengrin greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
modran1458 Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Па да би дошло до неког напретка и братског помирења потребна је једна велика и неограничена искреност.Мислим да "запада црква" није спремна за тако нешто.Тај покушај да се нешто наметне без предходне сопствене преиспитаности је погрешан пут.И није ми јасно што неко мора да буде на врху.Чему то служи.Ми можемо бити јединствени у Христу а то нисмо чим једни имамо мутне радње да оне друге преведемо жедне преко воде. @modran1458 Instagram #modran1458 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Хвала,не Чак ни као почастан,имагинаран,хипотетички папа...свеједно. Христос је глава Цркве за коју је живот Свој положио.Преко Христа Апостоли,Епископи,Свештеници...данас Патријарси.Свака помесна Црква има свој верског поглавара,првог међу једнакима,то је нама устаљено и добро. Није ствар у броју него у пуноти. blessyou Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган orthodox Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 БОРБА ЗА ВЕРУ - Владимир Димитријевић: Екуменисти нису јеретици људи траже слободу, а слобода тражи људе ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Gomila gluposti i lazi kao i gotovo sve od Vlade Dimitrijevica. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган orthodox Написано Август 3, 2012 Пријави Подели Написано Август 3, 2012 Ствари су по мени просте. Постоји истина и лаж и то је то. Не може чак бити истина 99%. У природи истине је да може само 100% да буде истина. људи траже слободу, а слобода тражи људе ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 3, 2012 Пријави Подели Написано Август 3, 2012 јесте, да. greengrin greengrin greengrin једини је проблем са таквим погледом на свет да је срећа што га и Бог не дели, јер као Жив у заједници живих који живе кроз њега (свети и анђели), сви остали бисмо били мртви за вјеки вјеков. мислим, не можеш бити жив 99%, зар не? greengrin https://www.pouke.org/forum/topic/18406-%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%82-%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%B8-%D0%B2%D0%BE%D1%99%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D1%80%D0%B5%D1%92%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B3/page__st__36#entry687448 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган orthodox Написано Август 3, 2012 Пријави Подели Написано Август 3, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1343998956' post='687519] јесте, да. greengrin greengrin greengrin једини је проблем са таквим погледом на свет да је срећа што га и Бог не дели, јер као Жив у заједници живих који живе кроз њега (свети и анђели), сви остали бисмо били мртви за вјеки вјеков. мислим, не можеш бити жив 99%, зар не? greengrin https://www.pouke.org..._36#entry687448 Вероватно. људи траже слободу, а слобода тражи људе ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука