Jump to content

Gdje su nestali džentlmeni???

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 328
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Mislim da se trebaju te dvije teme spojiti. Jer tamo gdje nema dzentlmena nema ni dame, tako da ce to biti povezano uvijek.

:)

ne bi se složila sa tim

ali svakako predloži administraciji da spoji  teme :)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Мушкарци и жене су своје улоге већ одавно заменили, те су тако изумрли џентлмени и даме.
Наравно, нису баш сви и нисмо баш све  :)

Подели на овим сајтовима

Тамо где их жене послаше , до 25 тих траже кабадахије а онда се сете џентлемена а они махом заузети у 30 тим прву децу подижу!

Подели на овим сајтовима

Тамо где их жене послаше , до 25 тих траже кабадахије а онда се сете џентлемена а они махом заузети у 30 тим прву децу подижу!

Џентлмен је смирен човек који зна шта хоће, зато се и не страши, а зато и може бити одмерен.

Сваку жену ће да освоји човек који зна шта хоће.

Е сад што кабадахије знају шта хоће, а нису поштени, зато и жене до 25 уче да разликују поштеног (искреног) од непоштеног (игра ,,игрице''). Проблем настаје кад они који знају шта хоће и поштени су до 30 године се скуће, а ове што (нажалост) нису научиле до тада, тек тад увиде како да разликују ,,добре'' од ,,лоших'' и науче себе да ухвате у ,,погрешним корацима'' (нека неискусна врло често не уме да разликује часну од нечасне неодлучности - ако ме разумеш)

Наравно неке се и поведу за лошим примером, па би хтеле да глуме некакве предаторке...

А и ти од 30 ваљда нађу неке ваљане - нису баш све тако лоше

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

Џентлмен је смирен човек који зна шта хоће, зато се и не страши, а зато и може бити одмерен.

Ovo nije definicija dzentlmena, nego savrsenog coveka, ili robota.

Dzentlmen je jednostavno posten covek i nista vise.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Po mom skromnom misljenju ali bogatom iskustvu. Znam sledece: devojke vise vole grube i zestoke momke od nekog ko ce im otvoriti vrata automobila ili vrata restorana, pridrzati kaput ili se sageti da podigne nesto sto je ispustila. One jednostavno vole da se osecaju sigurno i zasticeno. Sto se od grubih momaka i ocekuje da ce na svaku provokaciju za svoju devojku odgovoriti silom, dok dzentlmen sebe nece dovesti u situaciju da se svadja na ulici zato sto mu se neko okrenuo za devojkom, bar ne pred njom. To se radi u 4 oka i bez svedoka. A drugim delom su i sami miskarci krivi za to, jer je blam, postajes mlakonja sa tim sto ces: otovriti vrata kafica i propustiti devoju napred, pridrzati joj jaknu i primaci stolicu, sacekati da prvo ona napravi izbor pica ili sta vec, ustati sa stolice kad ona odlazi u toalet i da sad neduzim odlike po meni pravih muskaraca.

Подели на овим сајтовима

Po mom skromnom misljenju ali bogatom iskustvu. Znam sledece: devojke vise vole grube i zestoke momke od nekog ko ce im otvoriti vrata automobila ili vrata restorana, pridrzati kaput ili se sageti da podigne nesto sto je ispustila. One jednostavno vole da se osecaju sigurno i zasticeno. Sto se od grubih momaka i ocekuje da ce na svaku provokaciju za svoju devojku odgovoriti silom, dok dzentlmen sebe nece dovesti u situaciju da se svadja na ulici zato sto mu se neko okrenuo za devojkom, bar ne pred njom. To se radi u 4 oka i bez svedoka. A drugim delom su i sami miskarci krivi za to, jer je blam, postajes mlakonja sa tim sto ces: otovriti vrata kafica i propustiti devoju napred, pridrzati joj jaknu i primaci stolicu, sacekati da prvo ona napravi izbor pica ili sta vec, ustati sa stolice kad ona odlazi u toalet i da sad neduzim odlike po meni pravih muskaraca.

Ne pije vodu u danasnjem dobu i u tome je paradoks. Grub i zestok momak ce da popije takve batine ili metak, jer vise nema ferke, dok mlakonja i papucar moze da ima vece sanse da izbegne fatalni ishod, jeste da ce biti samara i nipodastavanja, ali ce u vecini slucajeva bolje proci od maco grubog i zestokog tipa kojem su misici kompenzacija za mozak. Sto znaci da je veliki broj zena ostao na nivou pradoba i veze nema sa realnoscu, jednostavnije receno glupe su, ja nisam sovinista, pitajte svaku inteligentniju devojku i reci ce vam isto u vezi sa tim maco tipovima.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Ovo nije definicija dzentlmena, nego savrsenog coveka, ili robota.

Dzentlmen je jednostavno posten covek i nista vise.

Ја на то гледам тако, ако ти у себи решиш, ја оћу жену, децу, дом - она ће то да осети, ако ти још ниси спреман на то, а опет оћеш да се зезаш мало са њом и то може да осети. Из мог искуства, та основна поставка ствари много мења опхођење према девојци. Сад је стварно глупо да идем даље од искуства.

И зар тај савршени (бого)човек не може да буде узор? :D

И ако може појашњење - у чему ти видиш опис робота?

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

Po mom skromnom misljenju ali bogatom iskustvu. Znam sledece: devojke vise vole grube i zestoke momke od nekog ko ce im otvoriti vrata automobila ili vrata restorana, pridrzati kaput ili se sageti da podigne nesto sto je ispustila.

Moguce je biti zestok ili grub toliko da budes svoj, da budes samo musko a uz to opet moze biti i dzentlmen.

Подели на овим сајтовима

@ Sasa od Moskve

Ne postoji formula, postoji samo uzajamno poimanje. Tu nema on ja, nego mi, tj. ja, sve ostalo je najobicniji plot.

Подели на овим сајтовима

Ne pije vodu u danasnjem dobu i u tome je paradoks. Grub i zestok momak ce da popije takve batine ili metak, jer vise nema ferke, dok mlakonja i papucar moze da ima vece sanse da izbegne fatalni ishod, jeste da ce biti samara i nipodastavanja, ali ce u vecini slucajeva bolje proci od maco grubog i zestokog tipa.

Niste me razumeli. Ja sam samo izneo moje misljenje. Naravno da vise nema ferke i da niko nije sklopio ugovor sa Bogom koliko ce ziveti, ali u svakom gradu se zna ko je ko i zna se sta je red. Prosta stvar i od jaceg ima jaci a i od ludjeg ludji. Ali nije problem u njima vec u tome sta se ocekuje od njih. Ja licno za svojih 36 god zivota dopustio sam sebi samo 5-6 puta da se kao nesto dokazujem pred devojkom sa kojom sam u vezi, ne zato da bih ja bio neka velicina nego opet da zastitim nju od gledanja neceg takvog. Morate priznati da gledati kako covek krvari nije bas lep prizor. Ja mislim da zenske oci tako nesto ne bi trebalo da vide. Sad da me pogresno nerazumete, ja sam radio kao telohranitelj i nisam ni malo naivan i mlecan. Nije mi strano da se potucem ali ponavljam da tuca nije prizor za zenske oci. Nadam se da me razumete sta sam zeleo da kazem.

Подели на овим сајтовима

@ DYNABLASTER

Ako sam dobro razumela glupo je da definišemo pojam džentlmena - poenta je pronaći svog para?

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

Niste me razumeli. Ja sam samo izneo moje misljenje. Naravno da vise nema ferke i da niko nije sklopio ugovor sa Bogom koliko ce ziveti, ali u svakom gradu se zna ko je ko i zna se sta je red. Prosta stvar i od jaceg ima jaci a i od ludjeg ludji. Ali nije problem u njima vec u tome sta se ocekuje od njih. Ja licno za svojih 36 god zivota dopustio sam sebi samo 5-6 puta da se kao nesto dokazujem pred devojkom sa kojom sam u vezi, ne zato da bih ja bio neka velicina nego opet da zastitim nju od gledanja neceg takvog. Morate priznati da gledati kako covek krvari nije bas lep prizor. Ja mislim da zenske oci tako nesto ne bi trebalo da vide. Sad da me pogresno nerazumete, ja sam radio kao telohranitelj i nisam ni malo naivan i mlecan. Nije mi strano da se potucem ali ponavljam da tuca nije prizor za zenske oci. Nadam se da me razumete sta sam zeleo da kazem.

Razumem, ali tuca je poslednji izbor na lestvici svih mogucih izbora. Obicno su slabici ti koji se tuku. Najvisi stupanj u borilackoj vestini je da izbegnes tucu, nije vazno na koji nacin. Ali sto ljudi sto cudi ima devojaka koje se pale na macho tipove i kao nesto opasni su celavi i ne znam sta, to je meni glupost na kub. Ali meni, njima nije, lonac nadje poklopac, krpa nadje zakrpu...

Подели на овим сајтовима

Moguce je biti zestok ili grub toliko da budes svoj, da budes samo musko a uz to opet moze biti i dzentlmen.

Grubi momci vrata otvaraju nogom, mislim samo ih gurnu toliko da se provuku cim udju u objekat odmah gledaju mrkim pogledom koga ima i sta se radi. Morate priznati da jednom dzentlmenu neprilici takvo ponasanje.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...