sanja84 Написано Фебруар 28, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2021 @Branka62 нит сам ја, нит је Иринеј црква. А Иринеј само не зна, да осим срца ни остали органи нису за вађење, јер човек без њих не може и да морају постојати исти услови као и за срце. А ниси одговорила. Никад ниси чула да се неко пробудио из "мождане смрти" "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Фебруар 28, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2021 On 28. 2. 2021. at 18:48, sanja84 рече А ниси одговорила. Никад ниси чула да се неко пробудио из "мождане смрти" Expand Ne menjaj temu - šta sam ja čula o moždanoj smrti je potpuno nebitno. Samo sam reagovala na tvoje tvrdjenje da je Crkva protiv doniranja organa (osim u slučaju bubrega). Дакле, трансплантација органа - да, e vivo и ex cadavere (од жива човека и од покојника), а трансплантација срца - условно да (никако e vivo, само ex cadavere) Епископ бачки Г. Иринеј Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Фебруар 28, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2021 Проблем је тај што је он из неког угла жив, срце му куца. Јел сад јасније? "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Фебруар 28, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2021 On 28. 2. 2021. at 18:58, sanja84 рече Јел сад јасније? Expand Jok. Da probam opet Ti napišeš "... црква је против донирања органа..." a na sajtu SPC piše On 28. 2. 2021. at 18:54, Branka62 рече Дакле, трансплантација органа - да, e vivo и ex cadavere (од жива човека и од покојника), а трансплантација срца - условно да (никако e vivo, само ex cadavere) Епископ бачки Г. Иринеј Expand I to je sve na šta sam reagovala. sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Фебруар 28, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2021 A evo i RPC https://foma.ru/russkaya-pravoslavnaya-czerkov-oficzialno-prokommentirovala-proekt-zakona-o-donorstve-organov.html Это подлинно христианский поступок – он совершается по примеру Господа нашего Иисуса Христа, Который пришел в этот мир, чтобы добровольно принести Себя в жертву, отдать Свою плоть и кровь для спасения мира. Все христиане призваны жить по примеру Спасителя и жертвовать собой ради других. Донорские органы, изъятые у умерших, могут спасти жизни других людей. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Фебруар 28, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2021 da, mrtvih... sa pulzom ne preko 60 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Фебруар 28, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2021 @Branka62 Šta mislišš o ovome, kad smo već kod mozga i ostalog. Tražim nečiije mišljenje,a svi me kuliraju. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Фебруар 28, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2021 Sat i kusur minuta!!!???? Sorry, moraću i ja da te iskuliram. sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Фебруар 28, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2021 @Branka62 ali je super zanimljivo... šalim se, oprosti što namećem video od sat i po... "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Фебруар 28, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2021 On 28. 2. 2021. at 19:45, sanja84 рече oprosti Expand Ma sve OK Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Фебруар 28, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2021 Иначе причају о чиповима у мозгу, учитавање лажних сећања, хаковања људске психе и виртуелној реалности.. Ништа тако битно. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука