Таша Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Obisla ih i to u periodu "ocrkovljavanja". Cudesni su. Da, obisla sam i Svetu Goru. Brodom Душка је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Предивно ! Знам за Манастир Метеора и то ми је , ако Бог да следеће поклоничко путовање после Хиландара мада Хиландар је Хиландар али вреди отићи и у Метеоре ! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Obisla ih i to u periodu "ocrkovljavanja". Cudesni su. Ја сам имала прилику некад '96. чини ми се, али ето........не одох! Међутим, сви који су били кажу да је то нешто чудесно! Фантастично! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Ја сам имала прилику некад '96. чини ми се, али ето........не одох! Међутим, сви који су били кажу да је то нешто чудесно! Фантастично! Jeste. A pre nego krenes da se penjes po vrletima imali su fantasticnu ikonopisacku radionicu i prodavnicu u sklopu iste. To bi ti se tek dopalo. Bile su to rane devedesete ne znam sada da li postoji. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Како се стиже до горе, може ли човек ко није планинар или атлета да се попне горе Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Како се стиже до горе, може ли човек ко није планинар или атлета да се попне горе Pa mozes bilo kojim prevoznim sredstvom, putnicki auto, autobus ... asfaltirano je Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Pa mozes bilo kojim prevoznim sredstvom, putnicki auto, autobus ... asfaltirano je Ма ја сам чуо да се помињу неке корпе, или је то у неком другом манастиру, а и ти помињеш врлети па рекох да знам шта ме чека пошто имам жељу да одем. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 @@feeble, To je bilo nekada davno. Sad je "stigla mehanizacija". Zaista deluju velicanstveno. feeble је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душка Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 Meteori raj na zemlji... Ahh Meteori predivno, ne mogu to iskazati riječima... Ja sam na svom fejsbuk profilu napravila album o Meteorima sa tekstom pored... Fascinirana sam Meteorima... "Данашњи људи не мисле о вечности. Нису схватили дубљи смисао живота. Нису никада осетили оне друге, небеске радости."Старац Пајсије Светогорац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rahela Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 obišla sam Meteore,mnogi nisu hteli ići na taj izlet jer su mislili da je naporan.Bilo je fenomenalno,do manastira se dolazi lako,stepenicama.Stene izgledaju kao da ih je neko slagao jedne preko drugih,vredi videti ih. Душка је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука