Jump to content

Ateisti srbije - udruženje koje mrzi vjernike?

Оцени ову тему

Препоручена порука

A sto da ga ne kazne? Jel nije diskriminsao? Jel nije nazivao ljude bolesnima koji nisu? Jel se nije postavio prema njima kao da nisu ljudi ravnopravni svim drugim ljudima vec neka "niza klasa"?

Пази питање "а што да га не казне"... :)

То је брате елементарно људско право - слобода говора.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

A ovde su kao svi miroljubivi, puni postovanja i ne vredjaju...gimme a break...AS su na ŽRU nazivani komunjarama, drugosrbijancima, gamadima, gnjidama itd, a doticnog Predraga je neko pre par stranica poredio sa gorilom. Licemerje na nivou...

Ateisti nisu ljudi koji veruju da Bog ne postoji, vec ljudi koji veruju da Bog ne postoji. Mala ali bitna razlika.

I evo jos malo licemerja, kad Palma pljuje gejeve onda je to sloboda govora, a kad ateisti ismevaju vernike onda je to govor mrznje. Riiiiiiiiiiight...

Подели на овим сајтовима

I evo jos malo licemerja, kad Palma pljuje gejeve onda je to sloboda govora, a kad ateisti ismevaju vernike onda je to govor mrznje. Riiiiiiiiiiight...

Где сам ја то рекао?

Свако има права да исмева било кога то не може да буде кривично дело, осим у фашистичкој држави.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Где сам ја то рекао?

Свако има права да исмева било кога то не може да буде кривично дело, осим у фашистичкој држави.

Losa formulacija sa moje strane, nisam mislim na tebe licno, vec na generalno misljenje ovog foruma. Pogledaj pocetak ove teme i videces na sta mislim.

Подели на овим сајтовима

Свако на овом форуму има своје мишљење, не могу ја да будем лицемер зато што не неко други рекао супротно.

Овде је било питање тог човека који је осуђен зато што је рекао шта мисли, без позивања на било какво насиље. То је исто као да неког атеисту осудимо зато што је рекао да су "верници у заблуди".

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Jel i kleveta i uvreda treba da se izbace zbog ime slobode govora?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ateisti nisu ljudi koji veruju da Bog ne postoji, vec ljudi koji veruju da Bog ne postoji. Mala ali bitna razlika.

Da li ovde neko vidi razliku?

Мислим да си хтео да кажеш да атеисти нису људи који не верују да Бог постоји, већ верују да Бог не постоји.

Подели на овим сајтовима

Jel i kleveta i uvreda treba da se izbace zbog ime slobode govora?

Клевета је друго питање, немој да скрећеш тему.

Сваки човек има право да изрази своје мишљење о атеизму, вери, хомосексуалности, климатским променама, власти, опозицији итд. Ма какво то мишљење било.

П.С.

Ево шта каже један наш либерални економиста: http://trzisnoresenje.blogspot.com/2011/11/sloboda-govora-u-srbiji-n-ti.html

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

(Т)ко је овај што се шепури?

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...