Jump to content

ГМО (спојене теме)

Препоручена порука

Identicno prici sa Milosevicem. Ovi koji su sa bagerom dosli u skupstinu su godinama pricali o Milosevicu sve i svasta a kukali kao na medijsku blokadu ... a bilo vise dnevnih novina u ondasnjoj Srbiji nego u danasnjoj EU.

Није, Билбија, идентична прича. За време Милошевића имали смо на десетине независних ( од режима ) дневних новина и исто толико локалних тв станица широм Србије. Данас је медијски мрак над Србијом - тамнији од мрклога мрака.

Једино што не могу да контролишу - то је интернет.

Слоба је , Бог да му душу прости, за ове био шампион демократије.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Није, Билбија, идентична прича. За време Милошевића имали смо на десетине независних ( од режима ) дневних новина и исто толико локалних тв станица широм Србије. Данас је медијски мрак над Србијом - тамнији од мрклога мрака.

Једино што не могу да контролишу - то је интернет.

Jeste nigde se ne oglasavate. Uopste niste imali reportazu o svojim tvrdnjama na svim mogucim stanicama. Uopste niko nije postavio reportazu o vasim pozivima na demonstracije i vasim demonstracima. Uopste niko nije bio na licu mesta kad su toma i vule izvrtali dzak!

Sve su to mediji pokrili.

A mozda ljudi vidi da prica koju vi pricate nema logike osim za vase simpatizere koji bi voleli da ima logike i ljude koji su jako protiv Tadica pa bi isto tako voleli da ima logike.

Nedeljko, da se ti pozabavis malo logickim razmisljanjem pa odes da odradis onaj iq test, cisto da se podsetis sta su logicke operacije kao dedukcija i tako?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Dobro je juris, ne moraš baš 5 puta da mu kažeš :D Šalim se, obrisaću višak.

Ne znam sta je u pitanju ja kliknem jednom a post se posalje vise puta. Stvanro nije namerno nesto je u pitanju softwarske ili do mog racunara ili do foruma

Подели на овим сајтовима

Jeste nigde se ne oglasavate. Uopste niste imali reportazu o svojim tvrdnjama na svim mogucim stanicama. Uopste niko nije postavio reportazu o vasim pozivima na demonstracije i vasim demonstracima. Uopste niko nije bio na licu mesta kad su toma i vule izvrtali dzak!

Sve su to mediji pokrili.

A mozda ljudi vidi da prica koju vi pricate nema logike osim za vase simpatizere koji bi voleli da ima logike i ljude koji su jako protiv Tadica pa bi isto tako voleli da ima logike.

Nedeljko, da se ti pozabavis malo logickim razmisljanjem pa odes da odradis onaj iq test, cisto da se podsetis sta su logicke operacije kao dedukcija i tako?

Где се то Двери - Покрет за Живот Србије оглашава сем на интернету и новинама које излазе 4 пута годишње ?

Да занемаримо Двери.

Ево - ДСС

Медијска хајка повампирених комуниста ( читај демократа - исто му дође ) на својим режимским медијима РТС, Студио Б, Б 92, Прва Турска, Пинк, ( нема националне фреквенције ако ниси послушник режима ) на ДСС је до самих избора била - за неверовати.

За време Милошевића Студио Б ( повремено ) и Б 92 су биле слободни и независни медији.

Па и сам Орвел би питао децу комунизма ( читај демократе ) - Јел могуће ?

Подели на овим сајтовима

Где се то Двери - Покрет за Живот Србије оглашава сем на интернету и новинама које излазе 4 пута годишње ?

Да занемаримо Двери.

Necemo da zanemarimo dveri. Ja sam dveri vidoe i na RTS i na b92.

Tomislav nikolic je pricao o kradji na cirilici i davali su izjave za medije KOJE SU PRENOSENO kod svih medija koje sam ja video (Rts b92 bink) takodje sam video po novinama u naslovima.

To dakle nije medijski mrak. Medijski mrak bi bio da se vi obracate, sazivate konferencije a to niko ne prenosi.

Медијска хајка повампирених комуниста ( читај демократа - исто му дође ) на својим режимским медијима РТС, Студио Б, Б 92, Прва Турска, Пинк, ( нема националне фреквенције ако ниси послушник режима ) на ДСС је до самих избора била - за неверовати.

За време Милошевића Студио Б ( повремено ) и Б 92 су биле слободни и независни медији.

Па и сам Орвел би питао децу комунизма( читај демократе ) - Јел могуће ?

O cemu ti pricas? Ja te pitam kakav medijski mrak gde vase stavove oglasavaju preko nacionalnih dnevnika, stavove dss/a sve su prenosili, pitam te kakav je tvoj medijskim mrak sem u tvojoj glavi?

Jel si ti sposoban da razumes to??????

Koja medijska hajka na DSS o cemu pricas ti? Ko je pipnuo dss? Sem sto su izgubili sve sponzore, sto su pukli kao stranka i sto nisu imali ocigledno dovoljno novca za kvalitetnu kampanju ko je pravio bilo kakvu hajku na njih!?!?

I kakve veze imaju medijska hajka i medijski mrak????????

JA te pitam o medijskom mraku ti mi pricas o medijskoj hajci? O cemu se radi?

Па и сам Орвел би питао децу комунизма ( читај демократе ) - Јел могуће ?

Ja bih tebe pitao mnogo sto sta ali ne smem banovace me, mislice da te vredjam.

Подели на овим сајтовима

Tema je GMO (vise fanova ovde vidim nego bilo gde u Evropi), ali trenutno su zlocudniji GMM (genetski modifikovani mediji-mozgovi, po zelji). Trenutno imamo cak 5 slobodnih medija vise od DR Koreje, tri stampana (Pravda/SNS, Pecat/SNS/DSS, Geopolitika/nezavisna), i dva elektronska (Radio Fokus/SNS i TV Svet Plus/SNS). Jedina prava, objektivna dnevna novina je bio Glas Javnosti, ali zuti su uspeli i njih da zatvore. Najveca steta je razbijanje NIN-a, do pre tri godine verovatno najjaceg news magazina ikada kod nas. Sad je svejedno, cit'o Bljic, gled'o RTS ili jeo virsle, rakcina ti ne gine.

Подели на овим сајтовима

Trenutno imamo cak 5 slobodnih medija vise od DR Koreje, tri stampana (Pravda/SNS, Pecat/SNS/DSS, Geopolitika/nezavisna), i dva elektronska (Radio Fokus/SNS i TV Svet Plus/SNS).

Aha, dakle ako medijim diktira SNS sta da pisu onda su slobodni, a ako im diktiraju zuti (i to po vasoj tvrdnji im diktiraju zuti, za koje kao po obicaju imate dokaza ko Miroljub za kreacionizam) onda nisu slobodni.

Jes ti pio nesto il si uvek tako blesav? :D

Подели на овим сајтовима

Necemo da zanemarimo dveri. Ja sam dveri vidoe i na RTS i na b92.

Tomislav nikolic je pricao o kradji na cirilici i davali su izjave za medije KOJE SU PRENOSENO kod svih medija koje sam ja video (Rts b92 bink) takodje sam video po novinama u naslovima.

Jel si ti sposoban da razumes to??????

Ти си Двери - Покрет за Живот Србије видео на РТС и Б92 - тек када су покрадене.

Има времена - схватићеш и сам - да нема слободног новинарства у Србији . Има само и искључиво - послушничког новинарства у Србији. Сваки излет ка слободном - се кажњава.

Да поновимо градиво - РТС, Б92, Студио Б, Прва Турска, ............и све остале станице са националном фреквенцијом су у служби - РЕЖИМА.

Даноноћно. И тачка.

Подели на овим сајтовима

Молим учеснике у дискусији да поведу рачуна о начину на који се обраћају саговорницима, и да се врате на тему.

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Ти си Двери - Покрет за Живот Србије видео на РТС и Б92 - тек када су покрадене.

Ali sam ih video dakle nije medijski mrak. Da je medijski mrak b92 ne bi preneo to.

Na rts sam video vise puta njihove spotove.

Nedeljko, na televizijama se reklama placa. NE znam dal ti neko to reko.

Ako dveri nemaju dovoljno para da zakupe reklamu na televiziji jer nemaju dovoljno bogatu kasu, vec imaju samo novce kojima raspolazu iz kase koju im je dala drzava to je sasvim treca prica.

Nikolic se nije SKIDAO sa televizije. DA je medijski mrak nikolica ne bi videli na televiziji.

Да поновимо градиво - РТС, Б92, Студио Б, Прва Турска, ............и све остале станице са националном фреквенцијом су у служби - РЕЖИМА.

Даноноћно. И тачка.

A to tvrdis na osnovu cega? A da ja sam zaboravio da tebi dokazi i argumenti nisu toliko bitni pri zakljucivanju. :D

Slobodni od zutih i njihove bolidne ideologije, i to je nesto. Od njih je sve bolje, pa cak i SNS za koji u zivotu ne bih glasao. Srbija je u takvom down-u, da zaista nije bitno za koga si samo dok si protiv zutih stetocina.

Sreca pa je disanje pod kontrolom autonomnog nervnog sistama. Inace da je pod kognitivnom kontrolom, ne bi ti dobro proso.

Подели на овим сајтовима

A to tvrdis na osnovu cega? A da ja sam zaboravio da tebi dokazi i argumenti nisu toliko bitni pri zakljucivanju. :D

То тврдим на основу уређивачке политике свих медија у Србији.

Где ћеш већег доказа од њиховог информативног програма.

Сви у служби - режима.

И тачка.

Подели на овим сајтовима

Сви у служби - режима.

И тачка.

Pa kakav je to informativni program o sluzbi rezima koji prenosi sve od nekog znacaja od bilo koje stranke?

Molim te nedeljko, objasni mi kakav je to program u sluzbi rezima gde gledam tomislava nikolica toliko puta da mogu bore na licu da mu prebrojim?

Kakav je to program u sluzbi reziam gde imas debatu sa protiv kandidatom?

Ja stvarno ne znam u kojoj ti zmelji zivis i dal ikad palis televizor. :D

Подели на овим сајтовима

Сви у служби - режима.

И тачка.

Pa od tolike tiranije, može se realno očekivati da nas neki pravednici sa Dalekog Zapada bombarduju! Bolje da stave sankcije režimu ne bi li se ublažila tiranija, represija i totalitarizam svake vrste!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...