Leopold Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 1. Za doručak, 2. za ručak, 3. za večeru. 4. Koja su srpska tradicionalna jela? 5. Što najviše volite jesti? 6. Najdraže piće ili pića? Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2011 1. Za doručak, 2. za ručak, 3. za večeru. 4. Koja su srpska tradicionalna jela? 5. Što najviše volite jesti? 6. Najdraže piće ili pića? Niste istrebljeni, pobjegli ste. Uglavnom traktorima i Yugima 45. Da ti odgovorim na pitanja jer sam iz Hrvatske i Hrvat a vidim da si tražila ako netko ima da ti odgovori. Hrvatska je zemlja Hrvata. Svi ostali su nacionalne manjine (Srbi, Talijani, Muslimani i dr.) tako da teško možete dobiti dio teritorija jer ste u određenom selu ili općini bili većina. Suzo, imaš klasičnu retoriku Šešelja: "gdje je jedan Srbin tu je i Srbija", a to ne ide tako. neznam odkud tebi ideja i seselj ,nepoznam nista o tom covjeku ni njegove ideje ,ali ovdje na forumu citam tebe i tvoje ideje i lako i zao mi ,nesto drugo se u svijetu vidjelo na tom bjezanju dobrovoljnom,bombe iz lufta ,ubijanje na putu,objasni to ,sta god kazes necec moci objasniti,mlad si jos i mozak se lako ispire,ne nisam mislila gdje srbin jedan da pripada srbima ,vec taj dio su posjedovali srbi i zivjeli isto tu,sto se tice tamo u onoj zakljucanoj temi ti navede duge godine gdje si srbe kao sta znam uvrstio,ne ,zar nije titi bio vas klan i za vasu volju radio , toliko o tim godinama dugim od tebe navedenim, i jos o misljenju srbi neznam kako isto mislis,ima dotican problem veliki u vama samim ,gdje ja zivim volim ovu zemlju i nikada nebi istakla bilo kakvu zastavu na ulöici i urlikala ,da dokazem da sam neko ,nadam se da je to jasno ,prilagoditi i postovati neznaci ni u kom slucaju posjedovati ,htjeti,nego to je zanesen umni problem sto projeciran nekada i dalje zivi u nekima,da srbima itekako tamo isto mjesto ,ako ti imas sto se nadam da nije tako i d anemisle tako vicina srba u srbiji o drugima,jel to bi znacilo posjedovati druge a ne pobjegli ,ako vas nemogu posjedovati ,istrijebi cu vas - citaj kad to sve razumijeti budes htio znaces onda ,i jos kad vec tako zboris ,kazi zasto toliko srba u hrvatskou s enevraca ,ili imas misljenje da su svi bili zlocini neki tamo koje ste trebali ocistiti,sad je ovdje ti se ljudski moral moze pod pitanje staviti,zavisi staces napisati,nebranim srbe da ne pomislis ni slucajno ima ih isto dosta vjerovatno sto misle tako i pitas se ti onda ako vecina tako misli na taj nacin posjedovati ili ocistiti,onda imas odgovor zasto nemir uvijeka tamo ,a bila bi cudna misao da mislis da srbi uvijeka prouzrokovali sve ,zar ne,mislim da hriscani uopce imaju problem samo jedan,jesus,isus uzeo grijehe i svako na svoj nacin udara i prica jel iovako ima neko koje sve uzeo i ja radim kako mi se svidja ,zar ne ,ova tvoja pitanja isto sta jedu sta nejedu je prosto,jel vi ste isto balkanski narod i ne africki ,jedete sve isto skupa svaka hrana i srbima i hrvatima je ista ,to moj odgovor na sta srbi jedu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Септембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2011 Niste istrebljeni, pobjegli ste. Uglavnom traktorima i Yugima 45. Da ti odgovorim na pitanja jer sam iz Hrvatske i Hrvat a vidim da si tražila ako netko ima da ti odgovori. Hrvatska je zemlja Hrvata. Svi ostali su nacionalne manjine (Srbi, Talijani, Muslimani i dr.) tako da teško možete dobiti dio teritorija jer ste u određenom selu ili općini bili većina. Suzo, imaš klasičnu retoriku Šešelja: "gdje je jedan Srbin tu je i Srbija", a to ne ide tako. neznam odkud tebi ideja i seselj ,nepoznam nista o tom covjeku ni njegove ideje ,ali ovdje na forumu citam tebe i tvoje ideje i lako i zao mi ,nesto drugo se u svijetu vidjelo na tom bjezanju dobrovoljnom,bombe iz lufta ,ubijanje na putu,objasni to ,sta god kazes necec moci objasniti,mlad si jos i mozak se lako ispire,ne nisam mislila gdje srbin jedan da pripada srbima ,vec taj dio su posjedovali srbi i zivjeli isto tu,sto se tice tamo u onoj zakljucanoj temi ti navede duge godine gdje si srbe kao sta znam uvrstio,ne ,zar nije titi bio vas klan i za vasu volju radio , toliko o tim godinama dugim od tebe navedenim, i jos o misljenju srbi neznam kako isto mislis,ima dotican problem veliki u vama samim ,gdje ja zivim volim ovu zemlju i nikada nebi istakla bilo kakvu zastavu na ulöici i urlikala ,da dokazem da sam neko ,nadam se da je to jasno ,prilagoditi i postovati neznaci ni u kom slucaju posjedovati ,htjeti,nego to je zanesen umni problem sto projeciran nekada i dalje zivi u nekima,da srbima itekako tamo isto mjesto ,ako ti imas sto se nadam da nije tako i d anemisle tako vicina srba u srbiji o drugima,jel to bi znacilo posjedovati druge a ne pobjegli ,ako vas nemogu posjedovati ,istrijebi cu vas - citaj kad to sve razumijeti budes htio znaces onda ,i jos kad vec tako zboris ,kazi zasto toliko srba u hrvatskou s enevraca ,ili imas misljenje da su svi bili zlocini neki tamo koje ste trebali ocistiti,sad je ovdje ti se ljudski moral moze pod pitanje staviti,zavisi staces napisati,nebranim srbe da ne pomislis ni slucajno ima ih isto dosta vjerovatno sto misle tako i pitas se ti onda ako vecina tako misli na taj nacin posjedovati ili ocistiti,onda imas odgovor zasto nemir uvijeka tamo ,a bila bi cudna misao da mislis da srbi uvijeka prouzrokovali sve ,zar ne,mislim da hriscani uopce imaju problem samo jedan,jesus,isus uzeo grijehe i svako na svoj nacin udara i prica jel iovako ima neko koje sve uzeo i ja radim kako mi se svidja ,zar ne ,ova tvoja pitanja isto sta jedu sta nejedu je prosto,jel vi ste isto balkanski narod i ne africki ,jedete sve isto skupa svaka hrana i srbima i hrvatima je ista ,to moj odgovor na sta srbi jedu Suzo, pa ti se razestila na ovaj pokusaj upoznavanja, krivo ti sto ispada kao da smo na dva kraja planete, i ko da nikad nismo zivjeli zajedno ne samo u Jugi nego u lijepoj njihovoj, i kao da i danas ne zivimo zajedno u BiH, recimo?! Suzo, Suzo, ispratili ljudi lijepo i sve sa cvijecem pobjegulje nezahvalne kojima je dosadilo zivjeti gdje su vijekovima zivjeli, neku zemlju posjedovali (zemljiste, okucnicu, ne hrvatsku zemlju), ispratili mnogo bolje ipak nego 50 godina prije toga, razesceni od srpskog zuluma od srpskih kraljeva hegemonistickih, sto ribu iz mreza su vadili hrvatskim seljacima... (a ko je kriv srpskim kraljevima sto umjesto da prave veliku Srbiju, zalozise je za realizaciju sna o bratstvu juznih Slovena). A sto da vrate imovinu, bas je zgodno da plate seljaci Licani za srpsku vojsku... nemoj da se Leo razesti, svasta se tu moze cuti, necemo da zlopamtimo neka trabunjanja o nekakvom tamo zatiracu, joj... Eto da budem konstruktivna, najvjerovatnije jedemo uglavnom isto, osim kad je post (pravoslavni), i kad se uzmu u obzir geografske znacajke pa recimo Dalmatinci (i Srbi koji su tamo) jedu ribu, a kontinentalci uglavnom tuku po svinjetini na sto nacina, pasulj sa suvi rebarci, sarma (srpsko nacionalno jelo), osim naravno cistog pecenja (moze i salata). Tradicionalno pice ko ne zna je rajka sljivka mada zavisno od geografskih prilika moze da bude i i kruuska,dzana (od dzanarike), na primorju crnogorskom looza (lozovaca), itd. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2011 Suzo, pa ti se razestila na ovaj pokusaj upoznavanja, krivo ti sto ispada kao da smo na dva kraja planete, i ko da nikad nismo zivjeli zajedno ne samo u Jugi nego u lijepoj njihovoj, i kao da i danas ne zivimo zajedno u BiH, recimo?! Suzo, Suzo, ispratili ljudi lijepo i sve sa cvijecem pobjegulje nezahvalne kojima je dosadilo zivjeti gdje su vijekovima zivjeli, neku zemlju posjedovali (zemljiste, okucnicu, ne hrvatsku zemlju), ispratili mnogo bolje ipak nego 50 godina prije toga, razesceni od srpskog zuluma od srpskih kraljeva hegemonistickih, sto ribu iz mreza su vadili hrvatskim seljacima... (a ko je kriv srpskim kraljevima sto umjesto da prave veliku Srbiju, zalozise je za realizaciju sna o bratstvu juznih Slovena). A sto da vrate imovinu, bas je zgodno da plate seljaci Licani za srpsku vojsku... nemoj da se Leo razesti, svasta se tu moze cuti, necemo da zlopamtimo neka trabunjanja o nekakvom tamo zatiracu, joj... Eto da budem konstruktivna, najvjerovatnije jedemo uglavnom isto, osim kad je post (pravoslavni), i kad se uzmu u obzir geografske znacajke pa recimo Dalmatinci (i Srbi koji su tamo) jedu ribu, a kontinentalci uglavnom tuku po svinjetini na sto nacina, pasulj sa suvi rebarci, sarma (srpsko nacionalno jelo), osim naravno cistog pecenja (moze i salata). Tradicionalno pice ko ne zna je rajka sljivka mada zavisno od geografskih prilika moze da bude i i kruuska,dzana (od dzanarike), na primorju crnogorskom looza (lozovaca), itd. [/quo mal te razumi al ovaj link ti isto nista nema ,neznam sta zatiracu ,staje to ,moze da se razleti i zatare , leo misli tako ja drugacije, sto sam vidjela samo sam rekla a ne zlopamtila ,sto tako nisam ljubomorna ,neznam zasto bas i bila bi ,o hrani mogu isto da kazem da sam obisla sve te zemlje sada nekada jednu i nema razlike u hrani,hehhehe Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 [/quo mal te razumi al ovaj link ti isto nista nema ,neznam sta zatiracu ,staje to ,moze da se razleti i zatare , leo misli tako ja drugacije, sto sam vidjela samo sam rekla a ne zlopamtila ,sto tako nisam ljubomorna ,neznam zasto bas i bila bi ,o hrani mogu isto da kazem da sam obisla sve te zemlje sada nekada jednu i nema razlike u hrani,hehhehe O istom smo govorile, svaka na svoj nacin ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 O istom smo govorile, svaka na svoj nacin znam ,ali gdje nadjes ti ove smijlice ,nema ih nigdje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Септембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 znam ,ali gdje nadjes ti ove smijlice ,nema ih nigdje ma stalno mijenjaju formu foruma, tek skontas sta je sta i gdje je sta a oni opet sutnu. evo ga sad ovdje smajlic na vrhu ove poruke kao ikonica na windows toolbar-u. kliknes na njega i dobijes sve, a nekad bude jedan broj i na dnu poruke, nemam pojma. nekad mi bude mrsko da ih trazim pa ostavim bez smajlica ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука