jermel Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 Кенија Михајло, sleki, Дејан and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 Како је ово лепо и предивно видети! Хвала пуно за снимак. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 Прелијепо заиста facenew22222222 Да ми је неко причао да постоји нешто овако да се и у пустињи служи литургија никада не бих вјеровао. Толико је ствари које не познајемо У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 Кенија ја сам одушевљен.. slava3 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karanovic dragana Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 Ovo je zaista predivno vidjeti.Slava Bogu!Stvarno da ostanes bez rijeci od odusevljenja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 Prelepo! slava3 Toliko me je dirnulo da sam plakala sve vreme od radosti, što smo zajedno sjedinjeni u Hristu. :group111: Hvala za ovaj predivan snimak, 1000000001010 i ako nemate nista protiv, postavila bih ga na moj FB. profil. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 прелепо, слава Богу 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 slava3 likefaceeeeeeee .mense. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александра В. Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 slava3 facenew22222222 ВЕРА НАДА ЉУБАВ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 Екстра! Него, видим не затварају двери... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 Екстра! Него, видим не затварају двери... не виде се двери, ал ту су greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 a tek zavesa 0205_whistling "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 a tek zavesa 0205_whistling да бре, пола их се није "морално" покрило, а тек што не служе на црквенословенском и употребљавају инструменте 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha кукала ми мајка, оћу да идем на неку Литургију где се веселе људи Богу а не где само вире намргођене очи од шарених чаршава prst ka dole slava3 што открива људима радост кроз скрушене духом! 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja888 Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 Kakva radost!!! slava3 girl_jumping 0442_feel Two wrong doesn't make it right Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1315337012' post='494959] да бре, пола их се није "морално" покрило, а тек што не служе на црквенословенском и употребљавају инструменте 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha кукала ми мајка, оћу да идем на неку Литургију где се веселе људи Богу а не где само вире намргођене очи од шарених чаршава prst ka dole slava3 што открива људима радост кроз скрушене духом! 0442_feel ja to nisam ni primetila 0110_hahaha "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука