Jump to content

Служење Литургије у пустињи...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Прелијепо заиста facenew22222222 Да ми је неко причао да постоји нешто овако да се и у пустињи служи литургија никада не бих вјеровао. Толико је ствари које не познајемо :(

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Prelepo! slava3 Toliko me je dirnulo da sam plakala sve vreme od radosti, što smo zajedno sjedinjeni u Hristu. :group111: Hvala za ovaj predivan snimak, 1000000001010 i ako nemate nista protiv, postavila bih ga na moj FB. profil.

Подели на овим сајтовима

a tek zavesa 0205_whistling

да бре, пола их се није "морално" покрило, а тек што не служе на црквенословенском и употребљавају инструменте 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

кукала ми мајка, оћу да идем на неку Литургију где се веселе људи Богу а не где само вире намргођене очи од шарених чаршава prst ka dole

slava3 што открива људима радост кроз скрушене духом! 0442_feel

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1315337012' post='494959]

да бре, пола их се није "морално" покрило, а тек што не служе на црквенословенском и употребљавају инструменте 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

кукала ми мајка, оћу да идем на неку Литургију где се веселе људи Богу а не где само вире намргођене очи од шарених чаршава prst ka dole

slava3 што открива људима радост кроз скрушене духом! 0442_feel

ja to nisam ni primetila 0110_hahaha

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...