Jump to content

Где ми живимо...

Оцени ову тему

uros

Препоручена порука

Али пази, све се зна и нико се због тога не буни. :)

Ми смо навикли и подразумевамо да се то тако ради, једино је питање "како да се убацим у шему"...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ми смо навикли и подразумевамо да се то тако ради, једино је питање "како да се убацим у шему"...

Е то! А ови што се не убацују у шему су аутоматски "неспособне будале".
Подели на овим сајтовима

Па то, код нас су таква правила и никоме изгледа не пада на памет да може да буде другачије. Сећам се када сам после пуно година срео једног школског пријатеља па ми објашњава како ће да "заврши још овај (посланички) мандат, па ће онда да `узме` неку фирму" мало и нема проблема. А био је наставник ОТО-а који се убацио у странку и он ће да "узме" неку фирму, ееееееј!!! И то ми човек сасвим озбиљно прича као најнормалнију ствар на свету...:krstix:

И после се нешто чудимо "што нам не иде"... Лепо Прокопијевић ово све исприча, али нема ко да чује.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ево једане мало старије Прокопијевићеве анализе. Дакле распад система. А што је најгоре сумњам да постоји и један човек у Србији који не би веровао информацијама које даје Прокопијевић. Једноставно чак и без икаквог другог извора информација интуитивно знаш да је прича 100% чиста само на основу познавања менталитета људи.

http://www.youtube.com/watch?v=m5xAtFZ9dbY

Подели на овим сајтовима

Ма да, то су све познате ствари. Човек који у Србији отвори фирму без "кума на позицији", са намером да поштено ради, је мазохиста или самоубица. То радиш ако хоћеш да ти поједу џигерицу. Чак и ако некако поред свега успеш да нешто направиш, онда те сви аутоматски сматрају за лопова јер "поштено не може да се заради"... Ако ми тај менталитет не променимо заувек ћемо остати црна рупа.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

ja sam sluzio civilni vojsku u bolnici u NS, i ne samo sto su svi korumpirani nego ima mnogo robotizovanih, malo je falilo da se potucem sa jednim doktorom a inace sam miroljubiv, tj iako je jaci od mene skocio je i harem sestri da ga brani (jer je lepsi a i one su u istom matrixu) tako da sam bio nadjacan kolicinom bezumlja :lol: (a odlepio sam jer je primio u ordinaciju nekog klinca sa ogrebanim prstom a staricu sa rascopanom glavom ostavio da sedi u cekaonici) i jos je skocio i dernja se na mene i vice kako on nije na dugme!!, pa kako bre nisi na dugme kad si glupavi robot, umalo da izbije pobuna u celoj cekaonici 0110_hahaha

a tada sam se i licno uverio do koje mere ide mito & korupcija, jedan doktor nije hteo da primi mito, i onda su mu rekli drugi doktori i ostali da ili ce da primi mito ili ce da leti iz bolnice... shok znaci najgori smo 0205_whistling

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2011&mm=08&nav_id=538099

Питам се зашто... Наравно, о продаји апликација и заради да и не говоримо. Paypal ћемо добити када Јапанци уведу технологију плаћања снагом мисли.

Подели на овим сајтовима

http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2011&mm=08&nav_id=538099

Питам се зашто... Наравно, о продаји апликација и заради да и не говоримо. Paypal ћемо добити када Јапанци уведу технологију плаћања снагом мисли.

jedino moneybookers i swift

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...