Милан Меденица :) Написано Август 4, 2012 Пријави Подели Написано Август 4, 2012 док ти је дуп* на сигурном и топлом ..лако је делити памет... ја сам рекао..теби..и сличнима посипачима пепелом.. лепо у Сарајево, Вучитрн или Приштину.....ја ти нађем смешта....у Стару Цркву...да помажеш Свештенику.. па после пар година...све што кажеш...ја ма да амниујем.. + можеш да пострадаш..као мученик.. како си ми благородан са таквим заједљивим коментарима, просто не знам шта бих без твоје памети вероватно зато треба да градим будућност на негативној прошлости и да не допуштам промену на позитивно, оправдавајући своје звецкање оружја и милитантне ставове? нека хвала, изгледа да за неке рат још није престао, а неки га и прижељкују. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 4, 2012 Пријави Подели Написано Август 4, 2012 Дивна ти је та будућност..где заборављаш прошлост.. предивна....ако заборавиш прошлост..нећеш ни имати будућност.. и какво звецкање оружијем... шта ти је потребно да измишљаш ствари... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Август 4, 2012 Пријави Подели Написано Август 4, 2012 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 4, 2012 Пријави Подели Написано Август 4, 2012 To što se stavri nazivaju pravim imenom ,ne znači da su podtaknuti mržnjom i da hrišćanske ljubavi nema. Drugo,zahvaljivati se možeš celokupnom uredništvu,jedino tako ima smilsa ili da ja ovo shvatim lično? дај, не драми молим те и не прави се луд можеш слободно да схватиш како оћеш, ти си и главни одговоран за туђе ако игноришеш, па самим тим и подстичеш овакав дух по теми и форуму. није као да се десило не знам где и пре 15 минута на форуму, па ниси ти стигао да видиш или обратиш пажњу или неко од црвених или плавих слова, него се десило на теми коју си ти отворио и то пре пар месеци. сем тога, оно и није мржња него презир, и то људи а не греха. ал ево ти жив пример да видиш колико је лично и то не од мене, него против мене: напишем неком да лупета и добијем инстант опомену због наводног спама, обратим пажњу неком да параноише константно и добијем опомену пред бан а пола администрације може да шенлучи са епитетима попут псета и шљама сатанског, прозивање да лупетају форумаши и ту није крај а да се све то згодно игнорише па и штити кад треба, још и подстиче игнорисањем и подилажењем од стране тебе и оца ивана, где ми обојца спочитавате неки умишљени и потуљени артемитски менталитет кад обратим пажњу на аршин "штитимо своји, сви остали су против" да не помињем уредно брискање коментари форумашких шенлука и трпљења до максимума да не би били бановани и опомињани. ако то није лицемерно и лично усмерено против мене, онда не знам шта је а боље ни да не питам за мотив, вероватно бих се пресамитио од смејања но, глупава ми је ова прича, ово је одавно бесплодно као причање у зид па ћеш ионако наћи само изговор да ме банујеш јер се својски трудиш да ме ришељеовски обесиш за слово барем ћеш да играш како ја свирам и у време кад мени одговара, кад већ не умеш боље. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 4, 2012 Пријави Подели Написано Август 4, 2012 Дивна ти је та будућност..где заборављаш прошлост.. предивна....ако заборавиш прошлост..нећеш ни имати будућност.. и какво звецкање оружијем... шта ти је потребно да измишљаш ствари... ма да, ја сам први који тражи да се вивисецира и заборавља прошлост погледа само свој аватар на шта личи, ти чак ни проблем не видиш у томе да неком прижељкујеш смрт да би ти живео ... е тужни човече. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 4, 2012 Ok,necemo vise pricati o tebi na ovoj temi,vratimo se na istu Margareta је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 4, 2012 Пријави Подели Написано Август 4, 2012 Ok,necemo vise pricati o tebi na ovoj temi,vratimo se na istu не спинуј, или барем научи неприметно и мање оптужујући то да радиш ја и нисам тема, обратио сам пажњу на шенлук коментара и подилажење истим, дао сам и примере кад сам упитан. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Август 4, 2012 Пријави Подели Написано Август 4, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1344082681' post='687920] ма да, ја сам први који тражи да се вивисецира и заборавља прошлост погледа само свој аватар на шта личи, ти чак ни проблем не видиш у томе да неком прижељкујеш смрт да би ти живео ... е тужни човече. Ово представља Васкрсење Господа... хахахахаха какв си ти лик... ахахахахахаха Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Август 4, 2012 не спинуј, или барем научи неприметно и мање оптужујући то да радиш ја и нисам тема, обратио сам пажњу на шенлук коментара и подилажење истим, дао сам и примере кад сам упитан. ok,sad ces malo da odmoris,nedelju dana LukaZ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 4, 2012 Пријави Подели Написано Август 4, 2012 ok,sad ces malo da odmoris,nedelju dana а за шта? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 4, 2012 Пријави Подели Написано Август 4, 2012 Ово представља Васкрсење Господа... хахахахаха какв си ти лик... ахахахахахаха онда сам погрешио, ја знам само за латинско значење клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука