Jump to content

„Mirotvorci“ UN tražili od devojčica seks da bi im dali sledovanja hrane

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

док ти је дуп* на сигурном и топлом ..лако је делити памет...

ја сам рекао..теби..и сличнима посипачима пепелом..

лепо у Сарајево, Вучитрн или Приштину.....ја ти нађем смешта....у Стару Цркву...да помажеш Свештенику..

па после пар година...све што кажеш...ја ма да амниујем..

+ можеш да пострадаш..као мученик..

како си ми благородан са таквим заједљивим коментарима, просто не знам шта бих без твоје памети :D

вероватно зато треба да градим будућност на негативној прошлости и да не допуштам промену на позитивно, оправдавајући своје звецкање оружја и милитантне ставове?

нека хвала, изгледа да за неке рат још није престао, а неки га и прижељкују.

Подели на овим сајтовима

Дивна ти је та будућност..где заборављаш прошлост..

предивна....ако заборавиш прошлост..нећеш ни имати будућност..

и какво звецкање оружијем...

шта ти је потребно да измишљаш ствари...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

To što se stavri nazivaju pravim imenom ,ne znači da su podtaknuti mržnjom i da hrišćanske ljubavi nema.

Drugo,zahvaljivati se možeš celokupnom uredništvu,jedino tako ima smilsa ili da ja ovo shvatim lično?

дај, не драми молим те и не прави се луд :D

можеш слободно да схватиш како оћеш, ти си и главни одговоран за туђе ако игноришеш, па самим тим и подстичеш овакав дух по теми и форуму. није као да се десило не знам где и пре 15 минута на форуму, па ниси ти стигао да видиш или обратиш пажњу или неко од црвених или плавих слова, него се десило на теми коју си ти отворио и то пре пар месеци.

сем тога, оно и није мржња него презир, и то људи а не греха.

ал ево ти жив пример да видиш колико је лично и то не од мене, него против мене: напишем неком да лупета и добијем инстант опомену због наводног спама, обратим пажњу неком да параноише константно и добијем опомену пред бан а пола администрације може да шенлучи са епитетима попут псета и шљама сатанског, прозивање да лупетају форумаши и ту није крај а да се све то згодно игнорише па и штити кад треба, још и подстиче игнорисањем и подилажењем од стране тебе и оца ивана, где ми обојца спочитавате неки умишљени и потуљени артемитски менталитет кад обратим пажњу на аршин "штитимо своји, сви остали су против" :D

да не помињем уредно брискање коментари форумашких шенлука и трпљења до максимума да не би били бановани и опомињани.

ако то није лицемерно и лично усмерено против мене, онда не знам шта је ;)

а боље ни да не питам за мотив, вероватно бих се пресамитио од смејања :D

но, глупава ми је ова прича, ово је одавно бесплодно као причање у зид па ћеш ионако наћи само изговор да ме банујеш јер се својски трудиш да ме ришељеовски обесиш за слово :)

барем ћеш да играш како ја свирам и у време кад мени одговара, кад већ не умеш боље.

Подели на овим сајтовима

Дивна ти је та будућност..где заборављаш прошлост..

предивна....ако заборавиш прошлост..нећеш ни имати будућност..

и какво звецкање оружијем...

шта ти је потребно да измишљаш ствари...

ма да, ја сам први који тражи да се вивисецира и заборавља прошлост :D

погледа само свој аватар на шта личи, ти чак ни проблем не видиш у томе да неком прижељкујеш смрт да би ти живео ...

е тужни човече.

Подели на овим сајтовима

Ok,necemo vise pricati o tebi na ovoj temi,vratimo se na istu

не спинуј, или барем научи неприметно и мање оптужујући то да радиш :)

ја и нисам тема, обратио сам пажњу на шенлук коментара и подилажење истим, дао сам и примере кад сам упитан.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1344082681' post='687920]

ма да, ја сам први који тражи да се вивисецира и заборавља прошлост :D

погледа само свој аватар на шта личи, ти чак ни проблем не видиш у томе да неком прижељкујеш смрт да би ти живео ...

е тужни човече.

Ово представља Васкрсење Господа...

хахахахаха

какв си ти лик...

ахахахахахаха

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

не спинуј, или барем научи неприметно и мање оптужујући то да радиш :)

ја и нисам тема, обратио сам пажњу на шенлук коментара и подилажење истим, дао сам и примере кад сам упитан.

ok,sad ces malo da odmoris,nedelju dana
  • Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ово представља Васкрсење Господа...

хахахахаха

какв си ти лик...

ахахахахахаха

онда сам погрешио, ја знам само за латинско значење :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...