gloria west Написано Септембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=V7qivFwscSI mozda drugacija muzika ali definitivno zasluzuje da ponese titulu:dno dna... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2011 On 15. 9. 2011. at 14:43, zivkov рече Mobilni telefon, to treba svi da čuju. Laser Topalovic?!?! :blink: :blink: :blink: "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivkov Написано Септембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2011 On 15. 9. 2011. at 14:30, zivkov рече Kud suzama... Ova je dobra. Ovo je zafrkancija ustvari (mislim). Kupio sam mala zlatan zub... zubima ću da otvaram džep Nisam dobro napisao. Ovako peva: Kupio sam malena zlatni zub ... zubima ću da otvaram čep. We few, we happy few, we band of brothers Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivkov Написано Септембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2011 Da Laser Topalović. Lirika pesme Mobilni telefon: Mobilni telefon kad zora zarudi mobilni telefon on me pesmom budi Mobilni telefon širi moje grudi mobilni telefon ja ga imam ljudi Ja ga volim više nego 'leba da jedem ja bez njega više ne mogu da se smejem Ja ga više volim od Ramba i rata hoću da ga uzmem za rodjenog brata Ja sa njime pričam ja sa njim se šetam u bioskopu zvonim u pozorištu smetam Ja ga više volim od najlepših serija Kasandra, Marisol i Esmeralda su igra dečija Mobilni telefon u mraku mi sija mobilni telefon on mi mnogo prija Mobilni telefon mazi lice moje po njemu me znaju zbog njega me se boje Mobilni telefon s njim sam k'o u braku mobilni telefon mi daje curu svaku Mobilni telefon sa njime se dičim pusticu antenu da na njega ličim We few, we happy few, we band of brothers Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivkov Написано Септембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2011 We few, we happy few, we band of brothers Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Септембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2011 У односу на Слађу, све су ово аматери... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Септембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=IrFHfR5OhlA Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Септембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Септембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivkov Написано Септембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2011 "Daj bombu" sam čuo odavno, ali sam mislio da ne stavljam zbog psovki. We few, we happy few, we band of brothers Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Октобар 2, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2011 Au, brate, ovi plaču za Šoder listom trećeg kanala Da doprinesem...iako je konkurencija teška...Grupa models (sponzoruša bend, iliti kederi za ruske oligarhe)...celokupni opus, ali mislim da prednjači "Gazda parfimerije". animal-smiley-075 Jednom sam je čuo i nakon toga pet dana lečio gorušicu. Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 2, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=dbqrswWY-Uo&feature=related ako postoji nesto ispod DNO DNA,onda je to ovo ... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=WMe1xN061Co&feature=related Boba and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Trvx32hNdXE&feature=player_embedded# Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Шта знам...има Венди и добре моменте ...Рецимо она песма "Певачица" Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука