drradomir Написано Септембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2011 Pomaže Bog svima! Juče mi se desio nesvakidašnji događaj, malo čudan. Dok sam šetao u mom dvorištu, doleteo golub, doduše pitomi, nečiji izgleda, imao je prsten i ćubu, i ja stao i gledam a on jedno desetak puta leteo iznad mene na 10 cm rastojanja , ja pružim ruku da vidim hoće li da stane na nju, on neće. Pa stane na česmu oko metar od mene, gleda, pa na bedem preko mene pa gleda, i tako jedno pola sata, ja sam mu nasuo i vode, i doneo kukuruza, mislim žedan, gladan, ali neće da jede. Posle svega toga on ode a ja uđem u kući a ono on došao sa suprotne strane kuće na prozor, ja izađem u dvorište a on sa strane ulice leprša po obojenim staklima kapije spolja, ja izađem na ulicu, njega nema. Posle nije dolazio. Ne pre ovoga ga nikad nisam video. A kad je leteo, ja kako se prekrstim, on počne da leti prema meni i da preleće, a kad nekako drugo pokušavam da uspostavim kontakt ki ispružim ruku, on ništa. Živa istina, verovali ili ne. Да вас дакле нико не осуђује за јело или за пиће, или за какав празник, или за младине, или за суботе; (Колошанима 2:16) Веру, коју имаш, имај за себе пред Богом. Блажен је ко не осуђује самога себе за оно што сматра да је добро - (Римљанима 14:22) И пруживши руку своју на ученике своје рече: Ето мати моја и браћа моја. Јер ко извршује вољу Оца мог који је на небесима, онај је брат мој и сестра и мати. (Матеј 12: 47-49) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2011 da nije ovaj sa headera?! 0110_hahaha Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Септембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2011 On 2. 9. 2011. at 13:52, drradomir рече Pomaže Bog svima! Juče mi se desio nesvakidašnji događaj, malo čudan. Dok sam šetao u mom dvorištu, doleteo golub, doduše pitomi, nečiji izgleda, imao je prsten i ćubu, i ja stao i gledam a on jedno desetak puta leteo iznad mene na 10 cm rastojanja , ja pružim ruku da vidim hoće li da stane na nju, on neće. Pa stane na česmu oko metar od mene, gleda, pa na bedem preko mene pa gleda, i tako jedno pola sata, ja sam mu nasuo i vode, i doneo kukuruza, mislim žedan, gladan, ali neće da jede. Posle svega toga on ode a ja uđem u kući a ono on došao sa suprotne strane kuće na prozor, ja izađem u dvorište a on sa strane ulice leprša po obojenim staklima kapije spolja, ja izađem na ulicu, njega nema. Posle nije dolazio. Ne pre ovoga ga nikad nisam video. A kad je leteo, ja kako se prekrstim, on počne da leti prema meni i da preleće, a kad nekako drugo pokušavam da uspostavim kontakt ki ispružim ruku, on ništa. Živa istina, verovali ili ne. Ne zameri brate,ali da nisi ti nesto d.....duvanio 0205_whistling А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2011 Ako se pusilo nesto dobro..... leteti leteti Sala na stranu,po Bibliji golub je simbol Svetog Duha i mislim da nije neki los znak,ako je uopste neki znak.Nemoj se previse opterecivati time i ja sam imao neke cudne dogadjaje pa nista nije bilo. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Септембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2011 On 5. 9. 2011. at 7:05, ignjat рече Ako se pusilo nesto dobro..... leteti leteti Sala na stranu,po Bibliji golub je simbol Svetog Duha i mislim da nije neki los znak,ako je uopste neki znak.Nemoj se previse opterecivati time i ja sam imao neke cudne dogadjaje pa nista nije bilo. E stvarno ste mi smesni 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Za vas je cudan dogadjas preletanje goluba i tako to...sta ja tek da kazem :rolleyes: А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Септембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2011 Мени све балконе,не знам како кажу отмјено код вас, (усраше) а предњачи бела голубица. Ја немам срца да их ћерам, а што је много, много је.не доживљавам голубе романтично ка у севдалинкама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2011 On 2. 9. 2011. at 13:52, drradomir рече Pomaže Bog svima! Juče mi se desio nesvakidašnji događaj, malo čudan. Dok sam šetao u mom dvorištu, doleteo golub, doduše pitomi, nečiji izgleda, imao je prsten i ćubu, i ja stao i gledam a on jedno desetak puta leteo iznad mene na 10 cm rastojanja , ja pružim ruku da vidim hoće li da stane na nju, on neće. Pa stane na česmu oko metar od mene, gleda, pa na bedem preko mene pa gleda, i tako jedno pola sata, ja sam mu nasuo i vode, i doneo kukuruza, mislim žedan, gladan, ali neće da jede. Posle svega toga on ode a ja uđem u kući a ono on došao sa suprotne strane kuće na prozor, ja izađem u dvorište a on sa strane ulice leprša po obojenim staklima kapije spolja, ja izađem na ulicu, njega nema. Posle nije dolazio. Ne pre ovoga ga nikad nisam video. A kad je leteo, ja kako se prekrstim, on počne da leti prema meni i da preleće, a kad nekako drugo pokušavam da uspostavim kontakt ki ispružim ruku, on ništa. Živa istina, verovali ili ne. Мора гудите, звери ричите, Христос воскресе Радост донесе! Пчеле се ројте, а птице појте, Христос воскресе Радост донесе! А рецимо да ли си приметио на пример кад се не причестиш недељом па си још приде љут па наиђеш на неку џукелу како кибицује да те ћапи за ногу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drradomir Написано Септембар 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 Знам да звучи да лажем, али не лажем. Додуше и није неки догађај, али мени ипак јесте. Сада сврати свако послеподне тај голуб јер му након тог догађаја, пошто је наставио да долази, дајем да пије воде из једне посуде коју му сваки дан допуњавам. Добро, то сад и није више чудно, али тај први дај је било некакво чудо. Добро, не тврдим ништа само мислим помислим да ипак има везе, да животиње осете ко је наклоњен духовности. А хвала Богу до сад сам се 8 пута причестио у СПЦ а 2007 сам крштен. Волим да читам духовне књиге и јако верујем у све то. И Серафим Саровски је успевао да припитоми дивље животиње, добро, ја сам спрам њега мега гига грешник и голуб је био питом, нечији, имао је прстен, али ипак, једно мало чудо се дешава пред мојим очима... Да вас дакле нико не осуђује за јело или за пиће, или за какав празник, или за младине, или за суботе; (Колошанима 2:16) Веру, коју имаш, имај за себе пред Богом. Блажен је ко не осуђује самога себе за оно што сматра да је добро - (Римљанима 14:22) И пруживши руку своју на ученике своје рече: Ето мати моја и браћа моја. Јер ко извршује вољу Оца мог који је на небесима, онај је брат мој и сестра и мати. (Матеј 12: 47-49) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2011 pa svako ko vidi lepotu u zivotinjama njemu se uzvraca, tj ko ih voli, onda vole i njega Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука