Marta Написано Април 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 21, 2010 U vakuumu umornih snovai nadanja,lebdim,sa dozom kajanja,sa iskrom samopoznanja,ocekujem novi pocetak.Na povrsini mirnog mora,kao santa leda,odvaljena,plutam cekajuci,da me sunce mog zivota,otkravi.Svi pogledi uprtii nervi zapeti,pred borbu,koja ce se odigratiu meni. Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovano-Jovanke Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 klapklap предивно... bliss jeeee :) дивни стихови, а фотографије баш по мјери :smiley: Што год ткаш, везуј конце за Небо! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Април 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 21, 2010 Hvala, i meni se foto svidja, bas opisuje moje stanje sada, hvala jos jednom .gif' class='bbc_emoticon' alt='bliss jeeee' /> Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Септембар 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Bol Ima jedna bol koja stalno gleda na mene, i ona je deo moj, i zelja i ponor, bolno je njeno ime. Ima jedna bol koja gleda na dno, odakle sam se jednom podigla, i ne zelim se vratiti tamo. To je bol tuge i praznine, koji se zove uzaludna ceznja, i zivi u beskrajnom cekanju. Bol statue koja lici telu neke druge zene, mozda ima osmeh njen, mozda lici na obrise njene. Ta bol nema mesta nigde, izgubljena je u dubini moga srca, zalutala zauvek. Mozda ona prolazi kroz sve moje pore, povezuje moje zelje, veze telo za puste snove. Ali neka, pusticu je neka gleda, a onda cu joj reci : idi gledaj neko drugo lice, neko drugo celo neljubljeno. Neka moje lice jednom ozari sunce, ono jutarnje koje me probudilo, i moje telo sa dna uspravilo. Neka se nove misli uprave, na stvaranje necega sto nije tako bolno, i neka se moji koraci cuju, i donesu svetlost u necije podne. Krenucu stazom novom, jer necu da budem deo tog bola, necu da budem tuzna i sama. Hocu da budem radosna, sto sam medju onima koji me vole, da im pevam pesmu razdraganih snova, i bicu srecna sto sam neka druga zena, koja se uspravila i koja je voljena, i ako jos nije dotakla vrhove najvecih gora. Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука