Marta Написано Септембар 18, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 18, 2009 U ovim hladnim nocima dok skitas parkovima, i trazis je u jesenjim kisama, tamo gde nema tisina vlada, pratim te ,tajno ulicama grada, kao senka noci u crnom kaputu, neprimetno se prikradam, i vidim како grlis kamen hladan, sa imenom njenim, stihove izlivas, nekom koga odavno nema, prici cu ti polako, i na tvoje rame spusticu ruku blago, hajdemo kuci, ti moje drago, tamo te ceka, topli napitak zaborava! Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Септембар 19, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 19, 2009 Znas, ovo nase zvezdano nebo, nece druge ptice naseliti, jer je stvoreno za nas, za sve ptice slobodne, jer mi ne odlazimo i nestajemo, kao neke zvezde sto se gase, kojima je kraj u bezdanu, zato sto ipak negde gore, postoji mesto za nas, gde cemo se skloniti, gde ce nas zagrliti, dok cekamo vetrove nekih nedovrsenih reci, vidimo brodove u magli, koje ocekujemo da dodju, sa punim tovarima blaga, koje cemo zajedno deliti, dok glas samoce zove, dodji mi, jer ako mi ne dodjes, ja necu ziveti... Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Септембар 19, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 19, 2009 pomesano, hajde okreni se, ne gledaj, vidi U tebi sam nasla nesto, jedno veliko i nesebicno srce, dusu ukrasenu unutrasnjom lepotom, odanost pomesanu dobrotom, sunce pomesano zorom, poljupce pomesane vinom, hajde, okreni se i vidi koliko ih imam za tebe, i ne gledaj za vozovima, koji su jednom prosli pored nas, ostavljajuci nam suze pomesane bolom, kad smo padali i podizali se sa mukom sami, zato se okreni i kreni prema meni... Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Септембар 22, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2009 Ljubavi, jesi li cuo pricu, o monahu koji je pripitomio vuka, tako sam i ja tebe, pripitomila svojom dobrotom, tamo gde si me nasao, osetio si ljubav, sigurnost i mir, pozeleo si da budes moj, da te moja ruka mazi, da spavas na mom uzglavlju, da me verno cuvas i da me pratis, da trajes uz mene dugo, da sanjamo zajedno na istoj sofi dok stari sat otkucaje broji, dok secanja kao lisce padaju na lice u trenutku izmedju jave i sna, jedne jesenje veceri, zarobio si mi srce. Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Септембар 22, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 22, 2009 Hajde ljubavi, kucnuo je cas, vreme je da me povedes stazama gde nikad nisam bila o kojim sam samo snila i cula u bajkama da postoje, dok uplaseno sunce me ostavi u noci u kojoj sam hiljadu stihova ispevala za tebe, hiljadu puta ime ti zvala, na grudima spavala. Jer, zivot je kratak i brzo ce pored nas proci, dok mi gradimo dvorac uspomena, u kojem cemo ziveti, daj mi neki znak, obecaj mi, da ces me od sada uvek voleti, makar u pesmama svojim, da ces me voleti tada, kao i sada, jednako. Hvala onome, koji mi te poslao da shvatim da ljubav izmedju zene i coveka moze biti vecna, iskonski cista i prava. Hvala onome, koji je stvorio musko i zensko i rekao im da budu jedno telo i jedna dusa koji je dopustio danas, da osetim istinsku i pravu ljubav jednog coveka dok dve duse jedna drugoj putuju... Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Септембар 27, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 27, 2009 tebi, prema kome sam bila nepravedna tebi, kojeg sam zapostavila tebi, koji volis moje pesme tebi, koji me strpljivo cekas da se vratim tebi, koji me docekujes osmehom i suncem, tebi, koji svoje bivse nikada ne spominjes, tebi, koji me nikada ne razocaras, tebi, jer ti si tako dobra dusa, tebi, obracam se tebi i pruzam ti ruke, tebi, jer ti to zasluzujes, angele moj.... Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Септембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2009 Лепо Марта :smiley: Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Септембар 30, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2009 Svakoga trena desi se radjanje i uvek je lepo, negde se rodi ljubav, negde se radja novi zivot, u nama, oko nas, u recima i mislima, i verujemo da ce trajati dugo, da cemo doseci sunce na vrhovima najvecih planina i gora, da cemo otvoriti vrata nebeska i uci u vecnost sa necim sto se rodilo, srca su uvek kadra misliti tako, da ce doseci visoko, cak i rajske poljane nebeskim pticama nastanjene, i jednako se nadaju da ce se jos uvek sresti, negde tamo gde su hteli ici, dok ce jedna zlatna mindjusa uspomena, zauvek biti okacena na njihovim srcima. Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Октобар 4, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2009 Sad znam razumem sve, ko te poslao u moje snove, ko te dao meni, ciji glas cujem jutrom kad se budim bez tebe i kaze mi da se ne bojim, da ces biti samnom do kraja kada ce ona doci za nas, da, ja sam njena senka, njena izabranica tebi, i ja je ne znadoh, samo da je tvoja prijateljica, u dugim nocima, kada ne mozes spavati, kad san ne dolazi na tvoje oci, ona te tesila u tvojoj samoci, i obecala ti onu sa kojom ces poci, a ti nisi znao, ne znadoh ni ja, da cemo to biti mi, ali zasto ja i zasto ti, da, sad znam, i zahvalna sam joj, sto je bila moja prijateljica, tesila me u dugim nocima, kada sam mislila da me ne volis, ona mi je premazivala rane, kao tebi tada, kad te budila jutrom, kad ti je snove davala, tako i meni rece da se ne bojim, da ces biti samnom do kraja, tada sam razumela sve, u jednom trenutku, kada videh njenu sliku, zavoleh je odjednom, uzeh je za prijateljicu, pa kad vidis mene, videces nju, i tada ces znati da sam ja ta, koju ti je ona obecala, u nocima kada nisi mogao spavati, to ce biti njen osmeh, sto ces videti na moje lice, kad skinemo maske, znacemo oboje, da je ona ta nit, koja ce nas vezati zauvek, sve do jutra poslednjega dana. Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 5, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2009 0110_hahaha 0110_hahaha dada klapklap crvenilo calabrc https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0442_feel.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0442_feel.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Октобар 11, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 11, 2009 Negde daleko vidim , dusa mi luta a ja stojim nepomicna, zelim nesto vise od sadasnje istine, greska duse sto skrece, ne zna gde bi gore ili dole, predala bi se gore, dotakla bi nebo, ali je suvise zarobljena svojim iluzijama, necim dole sto i nije bas postojano, mozda taj neko misli na mene, ali kao u snu, nemocan, zarobljen, mozda me voli na neki svoj nacin, mozda me voli i plasi se svega, mene, drugih, mozda cu ga jednom videti, jer to mi je palo u deo, da budemo neko vreme zajedno, da, bio je pored mene ali kratko, Bozja volja, iskusenja, sreca, tuga, ljubav, sve, ali treba sacuvati srce, jedan snazan zagrljaj ostade nem, dok se u cudu pitam zasto se sve ovo nama dogadja. Bog nas uci pameti, zato dozvoljava sve ovo, neke stvari da vidimo da nije nista bolje od Njega tako Velikoga, jer citav zivot su iskusenja, moramo biti spremni na sve i svja, ali posle svega na kraju svih krajeva, vidim sebe u molitvi a to je bolje od svega, jer sve je prolazno i u prah ce postati, samo On je vecan ostao u vremenu i prostoru. Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Март 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2010 Znam,bio je san nedosanjan,varka jednog vremena i jutara,bez obzorja,dana punih nadanja, iscekivanjapraznih snova,znam,bio je tuga i radost,simbol jednog razdoblja,cutanja, telefonskih poziva,znam, vec dugotumaram danima,izlivam se u secanjima,trazim ga u mislima,druzim se sa recima,hiljadu puta ponovljenim,da ih ne bih zaboravila,znam, prijateljune govori mi te divne reci,izazvase suze u ocima,probudi me, prijateljujer dugo vec gradim kucu bez krova,vec dugo spavam zatocena,u toj hladnoj postelji od snova. Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Март 6, 2010 Пријави Подели Написано Март 6, 2010 0202_238 8084.gif klapklap klapklap klapklap бум!!! лијепо!!!! браво Марта klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Март 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2010 hvala ti... 0202_238 8084.gif Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Март 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2010 Izmedju nasih ocikristalno jasno sija brilijant,jak kao platno izvezeno,sve se vidi u njemu,most u noci,suncana staza u snegu,izmedju nasih oci,jedan sto i dve case od kristala.Izmedju nasih oci sija zlato,srebrne perle na zici u travi,nasa ljubav nestopljena topi se u sjaju,jednog pogleda izmedju nasih ociju,na putu ljubavi. Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука