Marta Написано Септембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 ...gral, drveni mac, senat, pesak u areni ... bacena zverovima, svi pogledi uprti, ka meni, borba nepravedna, mac drveni, u mojoj ruci, nista zato, i drugi su pokoseni, pre mene, u smrtnoj seni... ova zver, sada mene trazi, i baca bodez , oznacen, imenom tvojim, posred moga srca, koje sada krvari... umesto pravde, iz zlatnoga grala, ispicu smrt, umesto slave, namenjene onom, koji pobedi, pred senatom, cu pasti, pokosena, imenom tvojim. Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Септембар 16, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 Zelim da ti se javim a ponos, ne da, srce strepnjom cu obuzdati, јер hoce da se preda. Zelim da te pitam, kako si, imas li mir, кoji si trazio ? a razum kaze, govori:nemoj, uci ces dublje u virоve secanja. Zelim od tebe slovo, neku rec, samo jedan stih, da u noci ovoj mislim samo na njih. Zelim, da te pratim i mislim kako puteve da k tebi dovedem pa bar na kratko. Zelim tvoje ruke, staviti na oci, niz lice, poljubiti ih i nista vise, ne boj se, ne trazim srce. Zelim samo jedno slovo, jedan stih, ne boj se, necu ti uzeti sve, znam da imas nekoga tamo, sa druge strane ulice. Zelim te kao prijatelja, da ulepsas mi dane, probudis u meni najlepse, i budеs tu dok zora ne svane Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Септембар 16, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 Ako nestanes u jednoj noci tu na mestu naseg cekanja zavladace san, u staklenom kovcegu zaspacu i cekacu, da me probudis. Ako nestanes u jednoj noci i reka ce se zalediti od moga daha, zavladace led, a neka tamna senka postace mi pratilja da me isprati u Carstvo grehova. Ako nestanes u jednoj noci i zvezde ce sa mnom plakati, zavladace tuga, a ja u beloj haljini strelom probodena poljubicu mokru travu pokosena. Ako nestanes u jednoj noci niko nece za mene znati, zavladace zaborav, ni devojke iz tvoga carstva nece me pronaci jer cu kao prah na vetru nestati. Ako nestanes u jednoj noci ni mene nece biti vise!!! keka је реаговао/ла на ово 1 Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Септембар 16, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 Хајде реци, реци ми ти ти што знаш о судбини, јесу ли сви путеви пред нама избрисани или постоји један отворен за нас, само за нас, до вечности ? Јер, знаш, анђела светлости срео си, над којим рука бди, и неда му да посрне јер га не може изгубити. Ускоро, сазваће се суд јер два господара не може служити једнога љубити другога мрзети, тако каже прича о анђелу драгом који прељубу чини. Хајде реци ми ти, шта мање боли, јер против њега не могу ићи, коме сам завет дала, у векове вечне, да са њим све поделим. Хајде реци ми ти, научи ме, шта ми је чинити, јер он ме воли, а знам да теби би ме дао, да сам си ти. Јер жртве можемо приложити које су теби дате на чување, Али, да ли жели их он, јер они ће нам судити, мени... теби... нама ... да будемо избачени, изван зидина града. Хајде реци, реци ми, то што знаш о судбини? Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Септембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 Лепо ... 8084.gif :smiley: још хвали нека сличица поред песме . Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Септембар 16, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 bice :smiley: Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Септембар 16, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 Ne znam kako, ni kada, ni gde, u kom trenu vremena spustimo glavu na jastuk, u misli posejanim, a jutrom probudjenim, imenom na usnama. Kako se sunce radja sa istoka, tako se ljubav radja i u nasim srcima, i kako je vidimo u drugim ljudima, tako je oni vide u nama, kako blistamo u ocima, radujemo se recima, budimo sa uzdasima, sa verom da ce san biti java, sa nadom da ce ono sto je posejano, izrasti u nesto veliko, brizno negovano, neizvesnoscu okrunjeno. Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Септембар 16, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 Najboljoj prijateljici Srele smo se sasvim slucajno u praonici, mislila sam da si svedjanka a ti si odmah znala "nasa" i tiho mi prisla, od tog dana bila si mi najbolja, ona koja se uvek nadje kad treba, nikad nisi pitala vise nego sto treba, uvek smo imale nesto, reci jedna drugoj, pa cak i danas, kad nisi mogla govoriti, mi smo se razumele... Moja najbolja... osecam da sam te izdala, jer mogla sam dati vise, od sebe, za tebe, jer znam da bi i ti dala i ucinila sve za mene, osecam se glupo, a suze teku i srce boli, jer je kasno za pomoci a mogla sam vise, moja najdraza... Tako si bespomocna i slaba, da bih te mogla na rukama nositi, a nisam.. ali znaj... postoji jedna tajna i ti je znas, da nas dve cemo uvek biti zajedno u molitvi, u mislima, i ti ces znati, da ja mislim na tebe, a ja cu znati, da me ti cujes... срећан ti put, najdraza... keka је реаговао/ла на ово 1 Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Септембар 17, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 Rodila se i umrla, nije mogla ziveti ni na recima, i bilo joj je predodredjeno da ne zivi dugo tamo negde bez korena, na kamenu posejana, a bila je jaka, sa zarom primljena u casu rodjenja od onoga sto u nju ne verovase odavno, koja razumom a ne srcem voljase neke ovozemaljske stvari velikodusno ponudjene na vratima izbora hrama zivota, ostade samo praznina nema a njega nema da joj veru vrati u stvari jave sto ona pokvari razumom visega znacaja zivota, i gde je sad onaj sto vatru pali u neka nova srca u koja se radja ponovo ljubav od znacaja i vera u ovozemaljske stvari koje znace opstanak za sve a mozda, mozda i ne a mogao bi samo ako bi hteo a zasto da ne, ako nije i sam veru izgubio u mene, u sebe, u ono srce kameno u kom bi posejana ona jednog davnog jutra u svitanje zore. Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Септембар 17, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 Rodila se jednog dana u osvitu zore kad sam se probudila sa njegovim imenom na usnama i zivela je i spunjavala svaku poru moga bica i bila je srecna i ja sam bila srecna zbog nje, sve dok jednog dana ne zatekoh ga, sa drugom. U stihovima, pred ocima na kolena kleci pred njom i kaze, da je voli. Plakala je... ta tek rodjena devojcica koja živi u meni, i sad jos place, tiho. Ja nemam suza to znam, jer sam je ja ubila, kad sam pustila zlu vilu ljubomore da joj naudi... place... možda prerano rođena a njegovo ime, polako se brise i skoro joj ne znaci nista, ništa vise. Htela bi da zivi i nada se, da ce joj to ime pomoci da se vrati zivot u sve pore njenog bica kao nekada, onog jutra u osvitu zore. Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 пусти мисли да теку.. и да се увијек тако лијепо осликавају на хартији.. грлим те :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Септембар 17, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 drago mi je da ti se svidjaju :smiley: :cheesy2: Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Септембар 17, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 Лепо,лепо. 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Септембар 17, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 17, 2009 hvala,Zika :smiley: Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marta Написано Септембар 18, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 18, 2009 Sve moje misli, pretocicu u javu, nestvarnu i slatku, pozudu na mojim usnama, tako jaku, jezikom opipljivu, ljubav gladnu, goropadnu, strastvenu, ludu, zednu, sa ukusom ruzine vodice, sto se preliva, niz moје grlo, i lice, u mlazovima, hladnim, u dno utrobe. sta mi radis? uzmi me, uroni u mene, tako snen, jutarnjom rosom opijen, tu u meni, raskomoti se, na prostirci od cveca, s' mirisom aloje ljubavi, voli za oboje, prosetaj se, celim mojim bicem, da se nadjemo, na vrletima raja, beskonacnog umiranja, izdahnucem savrsenstva, primi me, u sebi, snagom smiraja, sto vodi u vecnost blazenstva, bez kraja. ljubavi, voli me sada, ispuni me zalom, vecitoga slada, u meni, naci ces lepotu onoga sto si snio, u sve svoje dane. I nasladi se, kao nikada, bez straha, da ce nestati, iz bunara, sto nikad ne presusuje, napij se, poludi, izludi, opij se mojim carom, zarobicu te dahom, moje prve ljubavi. Или, Или, лама савахтани ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука