Jump to content

Ђенерал је сјеме нове човјечности

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

????? ?????????? ???? ????? ?? ????????????.

???? ???, ??? ?? ? ?? ?? ??????? ??????! ??? ???? ?? ? ???????? ???????? ????? ?? ?? ????? ? ???? ???? ?? ????? ??????.

moze da se misli kolko se hoce, al moze da se i priupita npr onaj Dobrica(nema nikakve veze sa karakterom) Cosic

, covek se javno hvali da ima info gde, sta , kako i kada 0110_hahaha 0110_hahaha

Mislim moze to na bolan i bezbola nacin, od njega zavidi 0110_hahaha

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Одговори 90
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

дибидурсус @

Прилично си пристрасан и необјективан !

Ако будућност ове земље зависи од равногорског покрета,онда ,не хвала...

А тему о чарапама већ имаш,или да ја почнем да машем са ранама мојих који су били у партизанима...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

?????????? @

???????? ?? ?????????? ? ???????????? !

??? ????????? ??? ????? ?????? ?? ???????????? ???????,???? ,?? ?????...

? ???? ? ???????? ??? ????,??? ?? ?? ?????? ?? ????? ?? ?????? ????? ???? ?? ???? ? ???????????...

??????, ?? ?????, ? ???? ?? ???? ?? 41. ??? ?? 45. ? ????????????

Подели на овим сајтовима

Мој баке отац је био четник и убијен је од стране комуниста мучки,најбољи друг(који је био исто четник) му је сместио сада не знам да ли је намерно или присилно.Позвао га је да дође на неки састанак да се договоре шта ће даље да раде,али тамо га нису чекали четници него партизани.

А исто мој деда или мог оца стриц је погинуо од нагазне мине када је возио храну,која је постављена вероватно од стране Немаца.И деда ми је данас цитирао писмо које је он послао њима(његовој породици)!Рекаој је "Није важно да ли ћу ја да погинем или нећу,важно је само да комунисти не доћу на власт,јер ће то бити највеће зло за све нас и за цео српски народ!"

Подели на овим сајтовима

Мах, крв није вода! То добро упамти. Данас сам завршио с читањем Солжењицина. Ради се о једној причи аутобиографског карактера. Имате сајт pogledi.rs.

Подели на овим сајтовима

Mога ујака су два пута баба и деда враћали из четника, а трећи пут су га смотали

партизани и одвели на Сремски фронт, где је погинуо код Пакраца.

Каква лепота и српска доброта је био.Имао је 19.г.

Подели на овим сајтовима

M??? ????? ?? ??? ???? ???? ? ???? ??????? ?? ???????, ? ????? ??? ?? ?? ???????

????????? ? ?????? ?? ??????? ?????, ??? ?? ??????? ??? ???????.

????? ?????? ? ?????? ??????? ?? ???.???? ?? 19.?.

? ??? ???? ?? ???? 19? :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Moj pokonji djed,chetnik Vojvode Pavla Djurishica,chim je zaradijo prva plata dao je da se urade Ikone od Mitropolita Jonakija Crnogorskoga i Vojvode Pavla i podelio djeci da im se uvijek mole.

Mnogi su se chudili,ali Mitroplit je danas na Ikoni)i u Otadzbini) a Vojvoda Pavle,ko zna?Moze jedan dan.

Подели на овим сајтовима

Постоји наш филм " Синовци"  с Петром Краљом. Нови филм. Српски... Па управо комунизам и демократија данашња су наметнути да се у српском народу не појаве људи као Дража или војвода Ћуришић! Имате Ђујића да гледате и слушате на јутуб. Који су то љауди били а као ми данас нејач некаква. Ђујућ је скинуо мантију и постао прави партизан.

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...