Jump to content

Важно обавештење! Вечерас се у 00:00 гасе Поуке.орг!

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

Хоће ли моћи на том новом форуму да се промени корисничко име?  Могли бисте да оставите ту опцију бар на један, два дана. Ја не бих више да будем Гост.

Правила форума су иста. Све се наставља. Може да свој Гост поставиш у своје право име али са оним ex.
Подели на овим сајтовима

319.gif 319.gif

O,πа што не кажете да напуштате SMF... IPB :)

Jeл то од донација  4chsmu1

Шалу на страну,сјајно да се прелази на комерцијални софтвер,ја баш волим IPB,сјајан је за кориснике,а тек могу мислити за модераторе  klapklap

Да, ИПборд је апсолутно најбољи.

Све поруке ће бити сачуване, али бих Вас замолио да сачувате ваше важне приватне поруке, јер нисам сигуран да ће бити сачуване. Постојаће сасвим други систем рада, лакши и бољи

Иначе, јесу донације у питању, чланови форума су се сами организовали. Додуше, Папа и кардинали су мало погурали ствар али без њих се не може  4chsmu1

nasznak9877777777777777777 0212_rolleyes prstgore

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

мора да падне одбројавање ко за новака prstgore

E,što da ne...da počnemo za 5 minuta ? 0212_rolleyes  nasznak9877777777777777777
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

0212_rolleyes prstgore klapklap I još neka slavljenička prigodna pesmica  nasznak9877777777777777777

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...