Маша Написано Септембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 Свечана Академија СРБИЈО ПАМТИ март 2009. Сава Центар http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/Друштво/51881/Национална+академија+%22Србијо+памти%22 Svecana akademija 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 25, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2009 Србија ће заувек да памти душмане и бомбардовање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 25, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2009 Да да...памтиће, неће заборавити, али мора да опрости... Ради нас! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 26, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 Да, треба опростити,ал треба ли и може ли се опростити непокајном(западном свету)?? Коко опраштати неком, ко не само да се није покајао и тражио опрост,већ подло и даље кује планове за наше уништење?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 26, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 ??, ????? ?????????,?? ????? ?? ? ???? ?? ?? ????????? ??????????(???????? ?????)?? ???? ????????? ?????, ?? ?? ???? ?? ?? ???? ??????? ? ?????? ??????,??? ????? ? ???? ???? ??????? ?? ???? ?????????? ??????? ??? ???? ?? ?? ?? ????? ????????? ??? ?? ? ??????????! ?? ?????? ? ?? ????? ?? ??? ????? ????. ???? ?? ?? ???????, ? ?????? ?? ???? ?? ?? ?????. ?? ???? ??????? ?? ???? ??????... ??????? ??? ???? ????? ?????? ?? ?????, ? ?????? ? ??? ??? ????????...?? ???? ??... ????? ???????...??? ???... ???? ????????-??? ?????! 8084.gif И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 26, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 ??, ????? ?????????,?? ????? ?? ? ???? ?? ?? ????????? ??????????(???????? ?????)?? ???? ????????? ?????, ?? ?? ???? ?? ?? ???? ??????? ? ?????? ??????,??? ????? ? ???? ???? ??????? ?? ???? ?????????? ??????? ??? ???? ?? ?? ?? ????? ????????? ??? ?? ? ??????????! ?? ?????? ? ?? ????? ?? ??? ????? ????. ???? ?? ?? ???????, ? ?????? ?? ???? ?? ?? ?????. ?? ???? ??????? ?? ???? ??????... ??????? ??? ???? ????? ?????? ?? ?????, ? ?????? ? ??? ??? ????????...?? ???? ??... ????? ???????...??? ???... ???? ????????-??? ?????! 8084.gif ?????? ????? ??????,??? ?? ???? ?? ?? ???? ????????....? ???? ??? ?? ???? ???????? ?? ?????,???? ?????? ??????? ? ??????? ?? ?????????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 26, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 Нисам рекао да се не треба бранити када сам цитирао ''Ко тебе каменом ти њега хлебом'', то се односило на неко време иза нас. СВАКАКО мач у руке и на браник отаџбине (ако затреба)! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 26, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 ??????? ??? ? ???? ? ?? ?????? ???????? (??? ???????)! crvenilo crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Октобар 28, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2009 ??????? ??? ? ???? ? ?? ?????? ???????? (??? ???????)! https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0105cheesy.gif pivo 1312_womens И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука