Jump to content

Header za novi layout foruma, ucestvujmo svi!:D

Оцени ову тему

Препоручена порука

Daj malo duha vremena,neku letilicu iznad sela,nekog padobranca  0102_laugh Ovako sve izgleda previše idealizovano. 0442_feel

Da to bi mogli, neki NATO avion! To bi tako tačno reflektiralo taj "duh vremena" danas!

bangin    7896634    0102_laugh  s.o.s.  0442_feel

Подели на овим сајтовима

nece biti idealizovano jer cu staviti i camac sa pecarosima 0102_laugh

a sad najbolje da mi poplocate prirodu ko onaj Klendestino iz crtanog Blufonci 0102_laugh

evo sa jednom ogradicom i malo modifikovana, al moracu je lepo nacrtam, ovo je sve za sad samo skica

30tqhhf.jpg

evo ovde link, ne znam zasto se na forumu unjonja kvalitet slibe

http://oi56.tinypic.com/2mq9bg5.jpg

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

nece biti idealizovano jer cu staviti i camac sa pecarosima 0102_laugh

a sad najbolje da mi poplocate prirodu ko onaj Klendestino iz crtanog Blufonci 0102_laugh

evo sa jednom ogradicom i malo modifikovana

2mq9bg5.jpg

De sad probaj ispred tog kao loga, hrama postavit jarbol sa zastavicom ali da izgleda kao normalna zastavica kako izgleda, znači da visi, pa se tamo samo u naznaku vide te boje. crvena. bijela, plava, tricolora dakle, a ne kao neki nacrtani avatar gdje je zastavica kvadratić i stoji uspravno ko uštirkana i ispeglana!

0442_feel.

Подели на овим сајтовима

И ја мислим да би на косини једног од брежуљака могао да се види у даљини мали виноград, тек назначен. И симболике, и естетике ради. 0102_laugh

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Gledaj DYNABLASTER, tamo imaš u logu to org, mali crveni kvadratić. Tamo piše ćirilicom ORG!

kao protutežu tom kvadratiću možeš postavit ispred crkve, hrama, tj. tog loga jarbolčić sa ovim malim kvadratićem koji ima naznačit srpsku trikoloru. Tu nije taj pravi raspored boja, nisam našao taj što treba pa te boje onda presložit.

3D-Serbia--Montenegro.gif

znači postaviš koplje, jarbol i tu sličicu gore na vrh, tako da vijori s lijeve strane koplja, jarbola, razumiješ? Isprobaj to pa da vidimo kako će da izgleda. A te boje možeš učinit malo više pastelovim, u zagasitijem tonu da se uklope s drugim.

0102_laugh

Подели на овим сајтовима

И ја мислим да би на косини једног од брежуљака могао да се види у даљини мали виноград, тек назначен. И симболике, и естетике ради. 0442_feel

svaka cast! s.o.s. a ja mozgam gde da metnem vinograd, idealno mesto je breg levo ja mislim! 7896634

samo jos treba nacrtati vinograd pa nisam ja Rembrant aaaaaaaaaaaa 0102_laugh

a ti Zayrone da ti ne kazem sad za jarbolcic i zastavicu svasta 0442_feel pa eto ti logo Pouke ima te boje 0102_laugh

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Pa meni baš to fali, ta zastavica, ja sam iz Bosne a tamo je ispred svake srpske pravoslavne crkve bila zastavica na praznik i na slavu, bez tog mi to nekako bezveze, prazno. Ne znam kakvi su običaji kod vas u Srbiji ali kako sam napisao to bi tačno naznačilo i reflektiralo taj folklorni, narodni element. Kad su velike slave to bila glavna stvar, zastava, kolo, harmonika pred crkvom. Barem tako je to bilo kod nas u Bosni.

Подели на овим сајтовима

Evo našao sam konačno šta sam tražio, mislio sam da neću naći pa zato te stilizacije s tim kvadratićem, da izgleda kao da se vijori. najbolje stavit ovo ovako. Na headeru ne mora biti animovana i stalno se vijorit, možete ju smanjit ako zatreba i zamrznut u izgledu i poziciji koja vam se bude najviše sviđala.

Serbia-120-animated-flag-gifs.gif

A ovo ovako mi se već ne sviđa, previše umjetno urađeno, znači nešto ko to gore, ne ko to dole:

waving-Serbian-flag-150.gif

Подели на овим сајтовима

Можда може да ти послужи за узорак или инспирацију

images?q=tbn:ANd9GcTKjhQ9gygMxUZ03xIqkQhiFj3edo5jkFrbyvk0taDw6gnm5loL

images?q=tbn:ANd9GcTrueFzK9wf3vPOhE2vGFONmwZ1EmPd-2i48peKa0-ZT5F07oG8

images?q=tbn:ANd9GcTSagUyAc4VgSnzKgCPz48K-Mc7J5JbHPs4-098vzFcn4f53Qg2YQ

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Zayrone evo ti zastava

http://oi53.tinypic.com/2d813r4.jpg

Lidija hvala lepo, sacu sadim vinograd, samo da Zayronu sklepam prvo zastavicu facenew22222222

Подели на овим сајтовима

Важи, ал нек буде неки ред белог, а неки ред црног грожђа. dada

И види да буде нека домаћа сорта:кладовка бела,београдска рана,радмиловачки мускат.....

prstgore facenew22222222

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Zayrone evo ti zastava

http://oi53.tinypic.com/2d813r4.jpg

ahahaha, to je baš to što sam htio, tačno si se strefio, nisi mogao bolje,

još samo kolo okolo fali, udri jedno oko njih, hahahaha, pa će sve bit potaman!

facenew22222222

Подели на овим сајтовима

evo zastavica facenew22222222

headerzastava.th.jpg

Подели на овим сајтовима

evo zastavica facenew22222222

headerzastava.th.jpg

Odlično, tako sam to tačno mislio. Ovako je sad to stvarno kako treba bit. Mislim da nema to nikakve veze sni s nacionalizmom ni s etnofiletizmom, sad se najednom ide u drugi krajnost pa se želi ili hoće ponegdje te nacionalne oznake minimizirati kako bi se tim načinom pokazalo kako je SPC crkvom svima a ne samo Srbima. Međutim, poslije toliko vijekova sad odjednom nešto s tim mjenjat nejde a nit bi to šta puno značilo nekom Crnogorcu, Makedoncu ili nekom drugom da je skinete ili ih uvrijedilo na drugu stranu ako je ostavite. Prosto ja mislim da je to dio istorije i tradicija a da niko od vas neće postati ni veći pravoslavac sa zastavicom a ni manji bez nje. A i dan danas je to tako kod vas na istoku, Rusi imaju svoju crkvu i svoju zastavicu, Bugari svoji, Grci svoju itd. Kod nas na zapadu, dakle kod katolika, naravno da to običajem nije bilo nikada i sad bi bilo stvarno čudno početi to tako neštu uvodit u praksu. Isto kao i kod vas što je obrnuto, kod vas su uvijek te neke zastavice bile i stvarno bi bilo sad čudno odjednom ih zbog bilo čega ukidat i ne prikazivati ih više. Ja mislim da je to dio tradicija, što reče Florentina, drugačije su na zapadu a drugačije na istoku. prosto se ne radi ni toliko o tome ko je u pravu a ko nije već o jinakosti, drugačijim tradicijama. A i obe kad se posmatraju u cjelini imaju važne razloge zašto se to tamo radi baš tako a ne nekako drugačije. U mislim da te tradicije i istočnih i zapadnih hrišćana su lijepe ali nisu sasvim prenosive iz jednog okružja u drugo, jednostavno ono što je u jednoj tradiciji standardom i normalno, na primjer srpska zastava pred Hramom svetog Save, u drugoj to već nikako nejde, na primjer hrvatska zastava na zagrebačkoj Katedrali, na katedrale se nigdje nikada ni u jednoj zemlji na zapadu zastave stavljale nisu a ni ne budu. Znači radi se stvarno o jinakosti a ne o tom da je jedno bolje i kako treba a drugo lošije ili kako ne treba.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...