Jump to content

Otkaz

Оцени ову тему

Препоручена порука

da, ako bi mi potkradao firmu i srozavao integritet i ugled, a da ne ispadne da sam strog, imao bi jedan dva popravna 4chsmu1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

U krajnjem slučaju da, naravno ne bih potezala za njim čim se desi prva greška, ali kao krajnje sredstvo da. Sve zavisi od situacije i štete koja je napravljena, i naravno ličnosti koja je odgovorna, i toga da li se kaje, koji put je da se to radi i tako dalje i tako bliže, nisi baš precizirao o čemu se tačno radi - pa ne mogu da dam jasniji stav o tome.  4chsmu1

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Да имате своју фирму, да ли бисте да ли отказ неком запосленом?

Да имам своје предузеће - да ли бих запошљавао људе? Ако ми баш требају...

Ако би их запошљавао, да ли бих им давао отказе?

1. Ако се покажу као лоши,

2. Ако престане потреба за њиховим радним местом,

3. Ако фирма више не би могла да приушти да плаћа радника...

Хоћеш да имаш предузеће или нећеш?

Ако хоћеш - делићеш отказе лево и десно.

Иначе не отварај фирму...

Подели на овим сајтовима

Нисам био прецизан. Да имате своју фирму, да ли бисте да ли отказ неком запосленом?

U uredjenim drzavama tacno se zna kako se daje nekom otkaz,postoji zakon o radu i MORA DA SE POSTUJE....naravno i nazalost,sve ovo za Srbiju ne vazi!!!!

Nije lose da procitate ovaj tekst:

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/komentar_dana/story/172778/Belo+roblje.html

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...