Jump to content

Lude ideje i ljubav

Оцени ову тему

Препоручена порука

Teško mi je, ne znam što da radim. Dva mjeseca sam u raskidu s djevojkom, na neki način sam je odvezao kući iz moga stana, a volim je i ne mogu bez nje, ali ona ima neke lude ideje, kaže ona je takva kakva jest i moje je hoću li  ja to moći  prihvatit ili ne, ali da ne pokušavam da je mjenjam jer ne ide, kaže, a sexa hoće imat samo jednom u par mjeseci, hoće da usvaja djecu, jer ima nekih tegoba, hoće da se viđa i izlazi sa drugaricama

po diskotekama, a kaže hoće da radi po kući kad joj se radi. A moji neće ni da čuju za nju. Teško mi je i ne mogu bez nje, ali opet da nemam sexa po dva meseca i da nemam djece teško mi da prihvatim.

Свети боже, свети крепки, свети бесмртни, помилуј нас.

Подели на овим сајтовима

Ljubav je hrabrost.Ljubav bez hrabrosti,nije ljubav,već samo privid.A hrabrost je zato što je ona u stanju mnogo što šta da podnese i još više da istrpi,može da razume i ono najbitnije po meni "ne traži svoje".

E,sad ta tvoja curica ima malo čudnovate ideje ,ne znam koliko imate godina,meni su malo nezrele..To sa seksom nekako je isplanirala onako unapred,kao nekakav poslovni aranžman.Ne vidim ništa loše da izlazi sa drugaricama po diskotekama,naročito ako je mlada a čini mi se da jeste da ste oboje veoma mladi.Ako jeste,možda očekuješ previše od nje?Menjati nekog je uzaludan posao još uzaludniji ako taj neko neće da se menja.To i nije ljubav,onda,potreba da menjamo onog drugog,već da ga prihvatimo baš takvog kakav jeste.Ako je voliš zaista onda taj seks koji ona ne želi onoliko koliko ti i to ćeš prihvatiti.Pa i neslaganje sa roditeljima u vezi nje.

Na kraju,da li si siguran da ona tebe voli?I da li si siguran da ti nju voliš?Ili je ovo samo zaljubljenost.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Teško mi je, ne znam što da radim. Dva mjeseca sam u raskidu s djevojkom, na neki način sam je odvezao kući iz moga stana, a volim je i ne mogu bez nje, ali ona ima neke lude ideje, kaže ona je takva kakva jest i moje je hoću li  ja to moći  prihvatit ili ne, ali da ne pokušavam da je mjenjam jer ne ide, kaže, a sexa hoće imat samo jednom u par mjeseci, hoće da usvaja djecu, jer ima nekih tegoba, hoće da se viđa i izlazi sa drugaricama

po diskotekama, a kaže hoće da radi po kući kad joj se radi. A moji neće ni da čuju za nju. Teško mi je i ne mogu bez nje, ali opet da nemam sexa po dva meseca i da nemam djece teško mi da prihvatim.

Uh...ne znam kako da ti ovo saopstim, ali...mislim da ona tebe ne voli i to verovatno vise zbog svoje narcisoidnosti, nego zbog tebe. Mozda uopste i ne moze da voli, tko zna... Na zalost, danas je sve vise takvih emotivnih invalida... U svakom slucaju pokusaj to prihvatiti na sledeci nacin: ako nekog zaista volis, daces mu slobodu, cak i kada bira da je iskoristi da ne bude s tobom jer..."covek se na sve moze naterati, osim da voli"...

Подели на овим сајтовима

Jednog dana kad se sve ovo riješi a svakako će se riješiti na ovaj ili onaj način, shvatićeš da je ovo bila samo jedna od lekcija pomoću koje stičeš životnu mudrost i iskustvo. Sad boli, ali sve što se dobije olako ne cijeni se, samo ono što se dobije kroz suze, krv i znoj ima pravu vrijednost. Ne mijenjaj svoju djevojku, to može samo ona ukoliko to želi, a ti...Bog svakako promišlja o tebi, uzdaj se u Njega. 4chsmu1

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

У сто марке да је ово Чеја... 0409_feel

Cek', mislis onaj decko Cejovic ili kako bese? Btw, ako mislimo na istog, moguce je, s obzirom da je imao dosta prepoznatljiv stil pisanja, sa primesama sarkazma, provokacije i obicno indirektno obojen u nekoj formi sexa... :drugarstvo: However, lepo je da postoje takvi ucesnici jer daju dinamiku diskusiji, samo da su dovoljno inteligentni pa da ostanu u granicama pristojnosti sto ovome, koliko se secam, i nije bas uvek polazilo za rukom...

Подели на овим сајтовима

Ма пали те к'а четник сламу  0442_feel

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...