Jump to content

Beogradski Festival piva 2011 (RAW)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ako zanemarimo lose ozvucenje i prasinu (cena karte za prve redove), moze se reci da je festival OK. Za razliku od prethodnih godina, bogatiji muzicki program (cak vrlo lep, rekla bih), siromasniji izbor piva (tako bar kazu pivopije), mnoogo veca guzva i slabije obezbedjenje...

S obzirom da je muzika 0442_feel i uopste to opste veselje, ono sto mene uvek nanovo i nanovo vuce na festivale, mogu reci da sam zadovoljna izasla sa sve 4 prethodne veceri... Steta sto moji sefovi ne dele tu veselost samnom sutradan na poslu t4431

Подели на овим сајтовима

Pelagija je otišla kući u selo, pa opet se dočepah svog kompjutera... ljankase

Ja bih hteo da nešto izjavim za televizor...

Ako je zahvaljujući rokenrolu, zabavnoj muzici i kojoj čaši piva, napravljeno 5 (pet) novih beba (a siguran sam da jeste), Beogradski festival piva je ispunio sva očekivanja.

Dobri su narodnjaci, ali se uz narodnjake ne prave deca. Prave se samo glavobolje od previše pića.

Rokenrol je dobar za natalitet.  0442_feel

A pomaže i pivkan.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Ako je zahvaljujući rokenrolu, zabavnoj muzici i kojoj čaši piva, napravljeno 5 (pet) novih beba (a siguran sam da jeste), Beogradski festival piva je ispunio sva očekivanja.

Dobri su narodnjaci, ali se uz narodnjake ne prave deca. Prave se samo glavobolje od previše pića.

Rokenrol je dobar za natalitet.  klapklap

A pomaže i pivkan.

9 :30 pm dolazim ... budi spreman ili spremna u kom god da budeš fazonu večeras  klapklap klapklap

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

DakleM će bidne ili beer fest ili  klapklap klapklap klapklap  klapklap klapklap klapklap

A ne,  klapklap

Nema toga,ali moju ponudu neće moći da odbije  klapklap  klapklap

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Rokenrol je dobar za natalitet.  prstgore

A pomaže i pivkan.

Pola vas je zaceto uz moje sentise  dizzy999 idea 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

dizzy999 idea 0102_laugh  i po koje pivo  prstgore

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...