florenntina Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 Ako zanemarimo lose ozvucenje i prasinu (cena karte za prve redove), moze se reci da je festival OK. Za razliku od prethodnih godina, bogatiji muzicki program (cak vrlo lep, rekla bih), siromasniji izbor piva (tako bar kazu pivopije), mnoogo veca guzva i slabije obezbedjenje... S obzirom da je muzika 0442_feel i uopste to opste veselje, ono sto mene uvek nanovo i nanovo vuce na festivale, mogu reci da sam zadovoljna izasla sa sve 4 prethodne veceri... Steta sto moji sefovi ne dele tu veselost samnom sutradan na poslu t4431 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Август 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2011 Pelagija je otišla kući u selo, pa opet se dočepah svog kompjutera... ljankase Ja bih hteo da nešto izjavim za televizor... Ako je zahvaljujući rokenrolu, zabavnoj muzici i kojoj čaši piva, napravljeno 5 (pet) novih beba (a siguran sam da jeste), Beogradski festival piva je ispunio sva očekivanja. Dobri su narodnjaci, ali se uz narodnjake ne prave deca. Prave se samo glavobolje od previše pića. Rokenrol je dobar za natalitet. 0442_feel A pomaže i pivkan. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 Pelagija je otišla kući u selo, pa opet se dočepah svog kompjutera... ljankase Ja bih hteo da nešto izjavim za televizor... Ako je zahvaljujući rokenrolu, zabavnoj muzici i kojoj čaši piva, napravljeno 5 (pet) novih beba (a siguran sam da jeste), Beogradski festival piva je ispunio sva očekivanja. Dobri su narodnjaci, ali se uz narodnjake ne prave deca. Prave se samo glavobolje od previše pića. Rokenrol je dobar za natalitet. klapklap A pomaže i pivkan. 9 :30 pm dolazim ... budi spreman ili spremna u kom god da budeš fazonu večeras klapklap klapklap “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 DakleM će bidne ili beer fest ili klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 DakleM će bidne ili beer fest ili klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap A ne, klapklapNema toga,ali moju ponudu neće moći da odbije klapklap klapklap “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 Pelagija je otišla kući u selo, pa opet se dočepah svog kompjutera... ljankase Ja bih hteo da nešto izjavim za televizor... Ako je zahvaljujući rokenrolu, zabavnoj muzici i kojoj čaši piva, napravljeno 5 (pet) novih beba (a siguran sam da jeste), Beogradski festival piva je ispunio sva očekivanja. Dobri su narodnjaci, ali se uz narodnjake ne prave deca. Prave se samo glavobolje od previše pića. Rokenrol je dobar za natalitet. prstgore A pomaže i pivkan. Pola vas je zaceto uz moje sentise dizzy999 idea 0102_laugh http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 21, 2011 Пријави Подели Написано Август 21, 2011 dizzy999 idea 0102_laugh i po koje pivo prstgore “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука