Маша Написано Август 20, 2011 Пријави Подели Написано Август 20, 2011 Не сећам се да сам ишта лепше чула и видела у скорије време ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Август 20, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 20, 2011 Богдановић Тамара је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 20, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 20, 2011 Албум: https://www.pouke.org/audio.php?cid=587 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 20, 2011 Пријави Подели Написано Август 20, 2011 Asim Sarvan i prijatelji - Rasti, rasti moj zeleni bore ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Август 20, 2011 Пријави Подели Написано Август 20, 2011 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Јун 23, 2012 Пријави Подели Написано Јун 23, 2012 Имам ту срећу да ми је господин Асим међу пријатељима на фејсбуку. Ја приземније биће, које ажурније одговара својим поштоваоцима нисам видела, до сада. Велико поштовање гајим према његовој музици и личности. Свака част, заиста. thank_you777 Пг је реаговао/ла на ово 1 Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука