Маша Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 Неко ко ретко пише - стидљивко Неко ко је чешће на форуму и пише - храбро срце Неко ко је сваки дан на форуму и самим тим има највише порука - Горштак 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 ?????, ???? ?? ?? ?????. ???????????? ?? ??????????? ?????? ??? ???????? ??????????. 0110_hahaha 0104_cheesy 0110_hahahasamo nemojte mene razmatrati 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 А за жене: стидљивко - палчица храбро срце - Ксена Горштак - Ред Соња 0110_hahaha Ноћас сам се пробудила са бољом идејом (у човече, ја сам опседнута форумом 0110_hahaha), уместо Ред Соње, Јованка Орлеанка бато .. мада може и Јевросима мајка (мада то је више за женске модове на форуму). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 "фудбалским" стручњацима - "hooligan" 0110_hahaha . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 ?????, ???? ?? ?? ?????. ???????????? ?? ??????????? ?????? ??? ???????? ??????????. 0110_hahaha 0104_cheesy 0110_hahahasamo nemojte mene razmatrati 0110_hahaha drzim ti fige kosta 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 ? ?? ????: ????????? - ??????? ?????? ???? - ????? ??????? - ??? ???? 0110_hahaha Meni se vise svidjaju muski nazivi i za zene. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 може и према занимањима - ако је неко глумац онда према сензибилитету рецимо Шварци или Бонд, Џејмс Бонд, ако је компјутераш онда рецимо Бил Гејтс или фора типа ''никад Нокиа, никад легалан виндоуз'' 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Септембар 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 Хајде мало систематизујте ваше предлоге, као Маша што учини... :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Септембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 ? ?? ????: ????????? - ??????? ?????? ???? - ????? ??????? - ??? ???? :cheesy2: ????? ??? ?? ????????? ?? ????? ?????? (? ??????, ?? ??? ????????? ??????? :cheesy2:), ?????? ??? ????, ??????? ???????? ???? .. ???? ???? ? ????????? ????? (???? ?? ?? ???? ?? ?????? ?????? ?? ??????). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 ???? ? ????? ?????????? - ??? ?? ???? ?????? ???? ????? ????????????? ?????? ?????? ??? ????, ????? ????, ??? ?? ??????????? ???? ?????? ??? ????? ??? ???? ???? ''????? ?????, ????? ??????? ???????'' :cheesy2: ma nema sanse..kakav Svarci kakav Bond? Dje tu Pacino,Hopkins i Nikolson,a? :cheesy2: 0104_cheesy 0104_cheesy 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Септембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 Шта ја знам ја сам за регионалну поделу: Најмање постова- Црногорац Мало више -Лала Осредње-Босанац Највише -Србијанац Најнајвише- Ванземљак. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 ??? ?? ???? ?? ??? ?? ?????????? ??????: ??????? ???????- ????????? ???? ???? -???? ???????-??????? ??????? -????????? ??????????- ?????????. Osrednje Bosanac?? e ne moze!!! 0104_cheesy 0104_cheesy 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Септембар 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 Хајде нешто мало озбиљно-смешније: свиђа ми се за оне који долазе овде да виде шта је, па оду и на другим сајтовима нас црне: "балкански шпијун" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Септембар 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 Консултовати Моцарта! Ствар ће да живне! 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Септембар 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 Моцартееееее! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука