Jump to content

Ваши прелози за групе чланова на ЖРУ

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

Препоручена порука

• Гости

Хајде да заједнички направимо групе чланова. Ова подела сада је некако много класична (нарочито ми смета ово активиста, осећам се као припадник неке НВО) .

Дакле, изнесите како би ви волели да се зову групе чланова.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 60
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

У ком смислу да се праве групе?

Ево одмах може да се направи група за прегледање филмова и да се напише по неколико реченица о сваком.

Подели на овим сајтовима

• Гости

? ??? ?????? ?? ?? ????? ??????

??? ????? ???? ?? ?? ??????? ????? ?? ?????????? ??????? ? ?? ?? ?????? ?? ???????? ???????? ? ??????.

?.???? ????? ?? ??? ?????? ????? ??????????. ??? ????? ???? ???? ? ????????? ???????? ?????? ??????????, ? ?????? ?? ??????? ?? ?????? ? ??????? ??????...

Подели на овим сајтовима

Замолио бих Вас само ако је могуће да кажете колико група има...  Наизглед делује небитно, али... верујте...  0104_cheesy  Имам неку идеју, али ми треба број..

Нпр:

0-50 порука

51-100 итд. 

треба ми број група, а не број порука...  чини ми се да мало конфузно пишем, али не замерите...  Осећам се као Цеца...  39,2 толику температуру имам ја...    osamucen

.

..

...

Подели на овим сајтовима

• Гости

??????? ??? ??? ???? ??? ?? ?????? ?? ?????? ?????? ????? ???...  ???????? ?????? ???????, ???... ???????...  0104_cheesy  ???? ???? ?????, ??? ?? ????? ????..

???:

0-50 ??????

51-100 ???. 

????? ?? ???? ?????, ? ?? ???? ??????...  ???? ?? ?? ?? ???? ???????? ?????, ??? ?? ????????...  ?????? ?? ??? ????...  39,2 ?????? ??????????? ???? ??...    osamucen

???? ?????? ???? ??? ?? ?? ???????, ???????? ?? ?? ?????? ????? ???????  klapklap

??, ?????: ?????? ???? ?? ???? ?????? ?? ???? ??????, ???? ? ?? ?????????, ???????????, ???????????, ??????????, ?????????, ???????????, ?? ??? ?? ????... ?? ?????? ????? ????????, ?? ???? ?? ????????? ?????????? ??????????, ?? ??? ?? ??????-

Подели на овим сајтовима

• Гости

????? ?? ?????????? ????????? ????? ???????. ??? ?????? ???? ?? ?????? ????? ???????? (???????? ?? ????? ??? ?????????, ?????? ?? ??? ????????? ???? ???) .

?????, ???????? ???? ?? ?? ?????? ?? ?? ???? ????? ???????.

?????? ?????? ??????  osamucen klapklap, ????????? ??????...?????????...

Подели на овим сајтовима

Да не испадне да паметујем јер ми то не иде . Ви сте паметним садржајима направили и групе. klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt='osamucen' />

Предлажем Моцарта у групу за засмејавање... klapklap  

А пошто  моја маленкост увек стигне негде при крају могу да оснујем групу  На дну... klapklap  

Подели на овим сајтовима

?? ?? ??????? ?? ????????? ??? ?? ?? ?? ??? . ?? ??? ???????? ?????????? ????????? ? ?????. 0203_cool.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />

????????? ??????? ? ????? ?? ???????????... 0110_hahaha  

? ?????  ???? ????????? ???? ?????? ????? ??? ????? ???? ?? ??????? ?????  ?? ???... 0110_hahaha  

mislim da ste malo promasili..nije se mislilo na to  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ма ми се не разумемо  0110_hahaha

Не треба да предлажете некога за групу (то ће учинити конзилијум модератора) већ да измислите име за групе. На пример, неко ко много лепо пише да буде у групи "пише, сам тке" , неко ко је написао највише порука "инвертар" и тако даље. Е, ту желим да видим колико сте креативни. Пањимајете?

Подели на овим сајтовима

pogresan post, al da ne busim...evo predloga za zadnja dva mesta nabrzaka

Ilija cvorovic fan

Zreo za penziju

a ja hocu Petra Pana prije nego odem u penziju  0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />

moze li Konstantine??

bez Pana ,nista!!!!!! 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

?? ?? ?? ?? ????????  0110_hahaha

?? ????? ?? ?????????? ?????? ?? ????? (?? ?? ??????? ?????????? ??????????) ??? ?? ????????? ??? ?? ?????. ?? ??????, ???? ?? ????? ???? ???? ?? ???? ? ????? "????, ??? ???" , ???? ?? ?? ??????? ??????? ?????? "????????" ? ???? ????. ?, ?? ????? ?? ????? ?????? ??? ?????????. ???????????

Panjimajemo,Panjimajemo no neznajemo valjda  :smiley:...ili manjak kreativnosti veceras  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Ilija cvorovic fan

Zreo za penziju

a ja hocu Petra Pana prije nego odem u penziju  0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />

moze li Konstantine??

Naravno 0110_hahaha

Ma sto se mene tice moze i kapetan kuka 0104_cheesy

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Ilija cvorovic fan

Zreo za penziju

moze li Konstantine??

Naravno 0110_hahaha

Ma sto se mene tice moze i kapetan kuka 0104_cheesy

necu Kuku on je zlocest 0203_cool))

Подели на овим сајтовима

• Гости

Коста, мени ми се свиџа. Размотрићемо на конзилијуму строге али правичне Модерације. 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...