Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Септембар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 Хајде да заједнички направимо групе чланова. Ова подела сада је некако много класична (нарочито ми смета ово активиста, осећам се као припадник неке НВО) . Дакле, изнесите како би ви волели да се зову групе чланова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 У ком смислу да се праве групе? Ево одмах може да се направи група за прегледање филмова и да се напише по неколико реченица о сваком. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Септембар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 ? ??? ?????? ?? ?? ????? ?????? ??? ????? ???? ?? ?? ??????? ????? ?? ?????????? ??????? ? ?? ?? ?????? ?? ???????? ???????? ? ??????. ?.???? ????? ?? ??? ?????? ????? ??????????. ??? ????? ???? ???? ? ????????? ???????? ?????? ??????????, ? ?????? ?? ??????? ?? ?????? ? ??????? ??????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 Замолио бих Вас само ако је могуће да кажете колико група има... Наизглед делује небитно, али... верујте... 0104_cheesy Имам неку идеју, али ми треба број.. Нпр: 0-50 порука 51-100 итд. треба ми број група, а не број порука... чини ми се да мало конфузно пишем, али не замерите... Осећам се као Цеца... 39,2 толику температуру имам ја... osamucen . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Септембар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 ??????? ??? ??? ???? ??? ?? ?????? ?? ?????? ?????? ????? ???... ???????? ?????? ???????, ???... ???????... 0104_cheesy ???? ???? ?????, ??? ?? ????? ????.. ???: 0-50 ?????? 51-100 ???. ????? ?? ???? ?????, ? ?? ???? ??????... ???? ?? ?? ?? ???? ???????? ?????, ??? ?? ????????... ?????? ?? ??? ????... 39,2 ?????? ??????????? ???? ??... osamucen ???? ?????? ???? ??? ?? ?? ???????, ???????? ?? ?? ?????? ????? ??????? klapklap??, ?????: ?????? ???? ?? ???? ?????? ?? ???? ??????, ???? ? ?? ?????????, ???????????, ???????????, ??????????, ?????????, ???????????, ?? ??? ?? ????... ?? ?????? ????? ????????, ?? ???? ?? ????????? ?????????? ??????????, ?? ??? ?? ??????- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Септембар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 ????? ?? ?????????? ????????? ????? ???????. ??? ?????? ???? ?? ?????? ????? ???????? (???????? ?? ????? ??? ?????????, ?????? ?? ??? ????????? ???? ???) . ?????, ???????? ???? ?? ?? ?????? ?? ?? ???? ????? ???????. ?????? ?????? ?????? osamucen klapklap, ????????? ??????...?????????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 Да не испадне да паметујем јер ми то не иде . Ви сте паметним садржајима направили и групе. klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt='osamucen' /> Предлажем Моцарта у групу за засмејавање... klapklap А пошто моја маленкост увек стигне негде при крају могу да оснујем групу На дну... klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 pogresan post, al da ne busim...evo predloga za zadnja dva mesta nabrzaka Ilija cvorovic fan Zreo za penziju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 ?? ?? ??????? ?? ????????? ??? ?? ?? ?? ??? . ?? ??? ???????? ?????????? ????????? ? ?????. 0203_cool.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> ????????? ??????? ? ????? ?? ???????????... 0110_hahaha ? ????? ???? ????????? ???? ?????? ????? ??? ????? ???? ?? ??????? ????? ?? ???... 0110_hahaha mislim da ste malo promasili..nije se mislilo na to 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Септембар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 Ма ми се не разумемо 0110_hahaha Не треба да предлажете некога за групу (то ће учинити конзилијум модератора) већ да измислите име за групе. На пример, неко ко много лепо пише да буде у групи "пише, сам тке" , неко ко је написао највише порука "инвертар" и тако даље. Е, ту желим да видим колико сте креативни. Пањимајете? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 pogresan post, al da ne busim...evo predloga za zadnja dva mesta nabrzaka Ilija cvorovic fan Zreo za penziju a ja hocu Petra Pana prije nego odem u penziju 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> moze li Konstantine?? bez Pana ,nista!!!!!! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 ?? ?? ?? ?? ???????? 0110_hahaha ?? ????? ?? ?????????? ?????? ?? ????? (?? ?? ??????? ?????????? ??????????) ??? ?? ????????? ??? ?? ?????. ?? ??????, ???? ?? ????? ???? ???? ?? ???? ? ????? "????, ??? ???" , ???? ?? ?? ??????? ??????? ?????? "????????" ? ???? ????. ?, ?? ????? ?? ????? ?????? ??? ?????????. ??????????? Panjimajemo,Panjimajemo no neznajemo valjda :smiley:...ili manjak kreativnosti veceras 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 pogresan post, al da ne busim...evo predloga za zadnja dva mesta nabrzaka Ilija cvorovic fan Zreo za penziju a ja hocu Petra Pana prije nego odem u penziju 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> moze li Konstantine?? bez Pana ,nista!!!!!! 0110_hahaha Naravno 0110_hahahaMa sto se mene tice moze i kapetan kuka 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 pogresan post, al da ne busim...evo predloga za zadnja dva mesta nabrzaka Ilija cvorovic fan Zreo za penziju a ja hocu Petra Pana prije nego odem u penziju 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> moze li Konstantine?? bez Pana ,nista!!!!!! 0110_hahaha Naravno 0110_hahahaMa sto se mene tice moze i kapetan kuka 0104_cheesy necu Kuku on je zlocest 0203_cool)) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Септембар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 Коста, мени ми се свиџа. Размотрићемо на конзилијуму строге али правичне Модерације. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука