Иван ♪♫ Написано Август 18, 2011 Пријави Подели Написано Август 18, 2011 Pošteni Japanac vratio 60 miliona evra: http://www.blic.rs/Vesti/Svet/272063/Posteni-Japanac-vratio-60-miliona-evra A, šta kažete? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 18, 2011 Пријави Подели Написано Август 18, 2011 Komentar sa Blica: nikolaČetvrtak, 18. 08. 2011. 18:38h neregistrovan korisnik a nasi se tukli za besplatne sadnice tresnje... https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 18, 2011 Пријави Подели Написано Август 18, 2011 Шта да кажеш... :group111: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 18, 2011 Пријави Подели Написано Август 18, 2011 Šta pošten, kakav pošten! Pa ja sam baš neki dan izgubio nekih tih 60 miliona, meni nije vratio niko ništa! Valjda bih ja prvi nešto o tom znao? Kako to sad? :group111: Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 18, 2011 Пријави Подели Написано Август 18, 2011 Шта да кажеш... Nista, normalan covek, svaka cast! "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 18, 2011 Пријави Подели Написано Август 18, 2011 Шта да кажеш... 4chsmu1 Nista, normalan covek, svaka cast! :bla: Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 18, 2011 Пријави Подели Написано Август 18, 2011 Kažem alal vjera majstore 319.gif Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Antusa Написано Август 18, 2011 Пријави Подели Написано Август 18, 2011 Taj je lud... 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 18, 2011 Пријави Подели Написано Август 18, 2011 Znaci ima nas Srba i u Japanu? Daleko smo dogurali .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан М. Написано Август 18, 2011 Пријави Подели Написано Август 18, 2011 Znaci ima nas Srba i u Japanu? Daleko smo dogurali .... Србија до Токија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Август 18, 2011 Пријави Подели Написано Август 18, 2011 Чекаји где су ти 60 милиона евра?Нигде у тексту не пише? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 18, 2011 Пријави Подели Написано Август 18, 2011 Vidi se da čovjek nije svijeta prošao.Nije ti taj japanac vidio balkana!!! Samo da je dan bio na balkanu!!!Samo dan!!! whackado prstgore prstgore prstgore I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Август 19, 2011 Пријави Подели Написано Август 19, 2011 U prilogu: Lete avionom amerikanac,englez,francuz i srbin.Lete oni tako kad u jednom trenutku amerikanac gurnu ruku kroz prozor i opipa kip slobode: A:Evo sad letimo iznad NJujorka. Nesto kasnije englez gurnu ruku kroz prozor i opipa big bena. E:Sad letimo iznad Londona. Malo kasnije francuz gurnu ruku kroz prozor i opipa ajfelovu kulu. F:Evo nas iznad Pariza. Posle izvesnog vremena i srbin gurnu ruku kroz prozor, malo promaha i rece: -Sad letimo iznad Srbije. A.E.F:Odkud znas?!? S:Pa nestao mi je sat! Ops:Mjesto srbin može se komotno staviti jugosloven... I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука