Jump to content

muslimani u norveškoj u tuzi dočekuju ramazan

Оцени ову тему

Препоручена порука

полако Енизе чему такав тон, истичеш овде да је Брејвик био хришћанин и да је то урадио зато што је хтио да "заштити  хришћане" од муслимана а када ти бацим удицу о џихаду ухватиш се као зекица на ангел. Не желим да се стекне закључак да је монструм "хришћанин"  различитији од монструма муџахедина са Озрена или Возуће, да ли се разумијемо?

Подели на овим сајтовима

Evgeniče, prijatelju , slažem se da je on notorna budala, jer to pametan neće uraditi, ali notorna budala koju su možda i iskoristili, i to može biti ali je takođe notorna budala koja se deklariše krščaninom.

Imamo i mi takvih, koji su takođe notornew budale, koje je možda neko iskoristio, ali koji se deklarišu muslimanima!!

Da li je pošteno okrivljavati kršćanstvo ili islam zbog pojave ovakvih kojih je uvijek bilo ima ih a i biti će ih?

Šta misliš?

Овај идиот није припадник нити једне црквене хришћанске деноминације, он под термином "хришћани" мисли на европске домороце а не на вјернике јер нити је он био вјерник, нити је припадао нити једној цркви, а такође ни Западна Европа још одавно није хришћанска (што потврђују сва истраживања).

Брате мој, мене рецимо плаши када гледам снимак из џамије у којој мостарски хафиз назива хафиза Бугарија (дакле човјека чију диплому и учење признаје ИЗБиХ) назива ружним ријечима јер човјек проповиједа љубав и разумијевање међу људима.

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Evgeniče, prijatelju , slažem se da je on notorna budala, jer to pametan neće uraditi, ali notorna budala koju su možda i iskoristili, i to može biti ali je takođe notorna budala koja se deklariše krščaninom.

Imamo i mi takvih, koji su takođe notornew budale, koje je možda neko iskoristio, ali koji se deklarišu muslimanima!!

Da li je pošteno okrivljavati kršćanstvo ili islam zbog pojave ovakvih kojih je uvijek bilo ima ih a i biti će ih?

Šta misliš?

Овај идиот није припадник нити једне црквене хришћанске деноминације, он под термином "хришћани" мисли на европске домороце а не на вјернике јер нити је он био вјерник, нити је припадао нити једној цркви, а такође ни Западна Европа још одавно није хришћанска (што потврђују сва истраживања).

Брате мој, мене рецимо плаши када гледам снимак из џамије у којој мостарски хафиз назива хафиза Бугарија (дакле човјека чију диплому и учење признаје ИЗБиХ) назива ружним ријечима јер човјек проповиједа љубав и разумијевање међу људима.

Bugarija izuzetno cjenim i lično poznajem u jako smo dobrim  odnosima...

Bilo kakav vid netolarencije i poziva na mržnju najoštrije osuđujem i ograđujem se od njega...

Ja sam čovjek koji slijedi oficijelnu politiku rukovodstva islamske vjerske zajednice.A jedan od ciljeva vjerske zajednice jeste dijalog dijalog i samo dijalog.

Bilo kakav dijalog je bolji od nepostojanja dijaloga. Poštovati svoje vrijednosti a cijeniti i tuđe.Samo takvim načinom ćeš postći da neko cjeni tvoje vrijednosti.

to je za mene put svakog normalnog čovjeka, koji prije svega želi dobro sebi a i drugima!!!

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

полако Енизе чему такав тон, истичеш овде да је Брејвик био хришћанин и да је то урадио зато што је хтио да "заштити  хришћане" од муслимана а када ти бацим удицу о џихаду ухватиш се као зекица на ангел. Не желим да се стекне закључак да је монструм "хришћанин"  различитији од монструма муџахедина са Озрена или Возуће, да ли се разумијемо?

Vladane, nisam ti ja riba da se pecam na nečije udice, a ti brate malo smanji doživljaj,  nisi u ribolovu, pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje nego na internetu! algabacaju 0442_feel :cheesy:

Подели на овим сајтовима

По некад се за Мухамеда тврди да је био пљачкаш каравана. Међутим, ту се радило о повраћају отете имовине, пре свега, али и вођењу одбрамбених подухвата и ослобађању... јер је Мухамед био и световни владар, а не само посланик (апостол), и Ебу Бекр је био још тада један од његових главних војсковођа.

Но, ствари се мењају након посланикове смрти,

и ево по овим делима можемо видети како је таст (наследник) намерно или не схватио џихад:  

632. Ebu Bekr preuzima vođstvo, nakon Poslanikove, s.a.v.a., smrti 8. 6. 632.

632. - 633. Rida ratovi.

634. Pobjeda nad Bizantijcima kod Adznadejna.

634.-644. Ebu Bekra nasleđuje halif Omer. Osvajanja se nastavljaju u svim pravcima.

636. Nakon poraza na Jermuku kod rijeke Jordan Bizantijci napustili Siriju.

637. Perzijanci porazeni u Bici na Kadisijji (Irak).

U ramazanu/augustu iste godine osvojena prijestolnica Perzijske imperije Ktesifon.

638. Halif Omer osvaja Jerusalеm!

639.-646. Pod komandom ‘Amra ibn ‘Asa zauzet Egipat.

642. Pobjedom kod Nihavenda dokrajcena Perzijska imperija.

643. Tri dana nakon atentata koji je nad njim izvrsio Perzijanac Ebu Lu’lue umro halif Omer.

644. Izborno tijelo koje je odredio h. Omer izabralo h. Osmana za 3. halifu koji je vladao do 656.

U narednih 12 godina teskih i krvavih bitki preuzet je od krscana Kipar i Rodos,

i osvоjena su ogromna prostranstva u Aziji

...

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

- Opet pričamo o ratovima ali zaboravljamo da ih muslimani nisu počeli a sukobljene strane nisu objavile prekid neprijateljstava, tako da je tu morao neko izgubiti a neko pobjediti .... rezultate tih borbi i sam znaš. SVAKO DOBRO !!!!

Подели на овим сајтовима

Bugarija izuzetno cjenim i lično poznajem u jako smo dobrim  odnosima...

Bilo kakav vid netolarencije i poziva na mržnju najoštrije osuđujem i ograđujem se od njega...

Ja sam čovjek koji slijedi oficijelnu politiku rukovodstva islamske vjerske zajednice.A jedan od ciljeva vjerske zajednice jeste dijalog dijalog i samo dijalog.

Bilo kakav dijalog je bolji od nepostojanja dijaloga. Poštovati svoje vrijednosti a cijeniti i tuđe.Samo takvim načinom ćeš postći da neko cjeni tvoje vrijednosti.

to je za mene put svakog normalnog čovjeka, koji prije svega želi dobro sebi a i drugima!!!

0212_rolleyes

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Vladane, nisam ti ja riba da se pecam na nečije udice, a ti brate malo smanji doživljaj,  nisi u ribolovu, pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje nego na internetu! :drugarstvo: algabacaju 319.gif

:)

желио сам сам да не дође до забуне, такви "хришћани" и онакви "муслимани" са 20 кг експлозива око струка немају ама баш ништа са Хришћанством  или Исламом... или ти тврдиш другачије?

иначе више преферирам лов, нисам ти могао написати да "скачеш ко срндаћ кад га пукне метак у сапи" мало би ружно изгледало, зар не  1000000001010 :bla:

prstgore

215895_1719047811213_1088801012_31496500_4711168_n.jpg

Подели на овим сајтовима

Vladane, nisam ti ja riba da se pecam na nečije udice, a ti brate malo smanji doživljaj,  nisi u ribolovu, pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje pecanje nego na internetu! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

prstgore

желио сам сам да не дође до забуне, такви "хришћани" и онакви "муслимани" са 20 кг експлозива око струка немају ама баш ништа са Хришћанством  или Исламом... или ти тврдиш другачије?

иначе више преферирам лов, нисам ти могао написати да "скачеш ко срндаћ кад га пукне метак у сапи" мало би ружно изгледало, зар не  facenew22222222 :bla:

prstgore

215895_1719047811213_1088801012_31496500_4711168_n.jpg[/cen klapklap klapklap

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...