Милан М. Написано Август 15, 2011 Пријави Подели Написано Август 15, 2011 Шта волите да певате и умете ли? 4chsmu1 Родитељи удају девојку, па дошли да се састану са младожењиним родитељима. Па почели младини: - Ето наша Ружица не зна да кува. - Па добро, шта да се ради. - одговарају младожењини. - Ето, не зна ни кућу баш да одржава. - Нема везе, може то да се научи. - Па ни и у дворишту и башти није вешта. - Та нема везе. - А ваш син, има ли он да нешто не зна да ради? - Има. Не зна да се коцка. - Па добро, шта је ту лоше? - Ал што волееее! Тако и ја са певањем. 4chsmu1 Биљана and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Јул 4, 2012 Пријави Подели Написано Јул 4, 2012 Ево направио сам и ја караоке - православне! Биљана, Јелина and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 4, 2012 Пријави Подели Написано Јул 4, 2012 Ја пјевам! Волим да пјевам! Пјевам у црквеном хору већ јако дуго! Ево и снимак онога што ја волим Јесте да дуго траје 1:24:09 али је лијеп http://youtu.be/BbEiYJYxrJY Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука