Георгина Написано Август 15, 2011 Пријави Подели Написано Август 15, 2011 Интересује ме, ако одем ускоро у Охрид, да ли се негде служи Литургија од стране СПЦ? Хвала bangin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 15, 2011 Пријави Подели Написано Август 15, 2011 Интересује ме, ако одем ускоро у Охрид, да ли се негде служи Литургија од стране СПЦ? Хвала bangin И у каквом смо односу са "МПЦ"? Да ли се може код њих причестити? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Август 15, 2011 Пријави Подели Написано Август 15, 2011 М "ПЦ" је канонски непризната и Православне Цркве нису у молитвеном општењу са истом. на овом линку имате адресе и контакте Манастира и Црква Православне Охридске Архиепископије СПЦ. bangin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Георгина Написано Август 15, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 15, 2011 Гледала сам и пре тај линк али нигде нема Охрид...или ја нисам добро видела bangin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Август 15, 2011 Пријави Подели Написано Август 15, 2011 Гледала сам и пре тај линк али нигде нема Охрид...или ја нисам добро видела 0442_feel онда или нема храмова СПЦ или на сајту ПОА нема информација о евентуалном постојању канонских храмова на обалама језера Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 15, 2011 Пријави Подели Написано Август 15, 2011 Интересује ме, ако одем ускоро у Охрид, да ли се негде служи Литургија од стране СПЦ? Хвала dizzy999 И у каквом смо односу са "МПЦ"? Да ли се може код њих причестити? Немој да се причешћујеш код македонске такакозване православне цркве. Они су у расколу и код њих нема благодети. Боље ти је да се не причестиш уопште него да тражећи причешће код њих придружиш им се у расколу (одвојености од једне свете саборне и апостолске Цркве - одвојеност од Господа). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Георгина Написано Август 16, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 16, 2011 Разумем, него ми се чини да ипак негде служе, само можда тајно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука