Jump to content

Сеоске и градске парохије

Оцени ову тему

Препоручена порука

Hriš?anstvo je religija koja je ponikla u gradu,ali svi smo razli?iti pa svako živi gde mu odgovara.Jednom sam slušao besedu jednog sveštenika o ocu Aleksandru Šmemanu.Bez obzira što je otac Šmeman živeo na zapadu u gradu koji je sinonim bluda i razvrata i svakog nevaljalstva on je govorio :"Ja volim ovaj grad".?istima je sve ?isto,šta re?i  0104_cheesy

?? ???????. ???? ?? ? ?????? ?? ?????? ??????: ''?? ???? ????, ?? ????? ????, ????, ? ??? ???? ?????? ???? ? ????,??????? ?? ????????.''

Подели на овим сајтовима

• Одговори 134
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

??,???????? ??????? ??????? ???? ?? "?????????" ????????...

?????? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ???????? ??????? ??? ??? ?????. ?????????

?????? ?????? ???? ???? ? ?? ????????? ? ?? ??????, ? ????? ?????????.... ? ??????? ???????? ?????.... ?? ??? ???? ?????? ???? ???????? ? ????? ????.... ? ????? ??? ????? ???????....? ????? ????????....?? ????? ?????? ?? ?????? ??????? ?????? ? ?????? ????....

?????? ?????,

????? ?? ? ????? ?????????,????? ????,???? ?? ????,?? ?? ? ????? ???????? ???? ????? ??? ??????  ??????? ? ????????? ? ????? ??? ????? ??? ?? ???? ???????? ?? ? ?????? ???????,

???????,???? ??????? ?? ?????? ?? ?? ????? ???? ? ???? -????,????????,?????? ?? ???? ????? ?? ?? ??????.

?? ???? ?? ?? ???? ????? ? ??? ??? ???????? ???????? ?? ???????? ? ???? ????? ????? ?????? ????????????? ?? ??????.

? ???? ?????? ???? ?????? ????,????????? ?? ????? ? ?????????? ???? ? ???? ?? ???? ????,? ????? ?????? ???? ??? ????? ?????????,???? ?? ??? ?? ? ??????.

? ????? ?????? ???? ???? ?? ?? ???? ? ?? ?? ???? ??????????? ????? ?????? ???????? ????????????.

?? ??? ????? ???? ? ????????,???? ?? ????????? ????????.????????? ?? ?????? ??????? ?????? ???????? ? ??? ??????? ???? ???? ??? ???? ?????? ???? ???? ????? ? ?? ????? ?? ????? ????,??? ??????? ?? ??? ???-???? :smiley:

??????? ?? ?? ???????? ? ??????? ?? ???????? ?????? ???? ????? ??????? ???????? ??? ???? ???????.

?????? ????? ?? ?? ????????? ??? ?????? ? ??? ??????.

??? ?????? ?????????? ???? ???? ?? ???? ??? ??? ????? ??????,???? ?????? ?? ??????? ??? ???? ?? ?????? ??????,?? ?????? ? ?????? ???? ????????.

??? ?? ???? ???? ? ??????? ??????????,?????,????-????,???? ?? ????? ???????.

?????? ???? ?? ????? ?? ??????? ???????,??? ?????????? ???? ??????,????? ??????? ??????? ? ?????,

? ????? ??????,?????? ????? ?? ???????? ? ????????? ? ?????? ?? ???????,???? ?? ???? ?? ??????? ?? ????? ????? ????? ??????????? ? ??????,???? ?? ?? ? ?????? ?????,?????? ??? ????? ?????,

??? ?? ??????,?????????? ???????? ???? ? ???? ??????? ???? ??? ???????? ??? ? ????? ??????,?????? ???,?? ?? ??? ??????? ???????,?? ???? ?? ????? ?? ?? ???????,???? ?? ? ????.

?? ???? ??? ???? ?????? ?????,???????? ??? ???? ???? ????? ? ???? ????? ?????? ????

?? ?? ??? ??? ???????? ?????? ????????? ?? ????? ?????.

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Добро, а шта да кажем ја. Кад сам после пуне 4 године дошо у БГ, чинило ми се да сам после Москве, дошо у неку бању. Дакле, треба наћи снаге и волети оно што је око себе И ТАКО ГА СПАСАВАТИ.

Подели на овим сајтовима

Мирођија , а знаш колико крви треба положити за то? У томе је фора. Да живиш тамо где не желиш. Ја сам у Србији навико на једно.И одједном преко ноћи сасвим друго. Е сад, неко ће питати зашто тамо и како. То је друга и дуга прича.

Подели на овим сајтовима

ја мрзим Београд, стално се нервирам, али капирам да би ми недостајао због своје величине, мош се изгубиш dada

мислим и да га волим у исто време, а и слажем се да место не спашава, али да је промена менталне климе сасвим пожељна ствар  dada

Подели на овим сајтовима

Ja ne mrzim... ni selo ni grad...  ni moju provinciju ni Beograd. Sem u vidu saobracajnih guzvi, ponekad i ne vidim neku veliku razliku. Moj svet je uglavnom uvek istih dimenzija. Sire ga jedino stvari koje nemaju veze sa mestom...

??? ?? ??????? 0409_feel

Zar je to moguce u Beogradu? 0442_feel))

Подели на овим сајтовима

Ja ne mrzim... ni selo ni grad...  ni moju provinciju ni Beograd. Sem u vidu saobracajnih guzvi, ponekad i ne vidim neku veliku razliku. Moj svet je uglavnom uvek istih dimenzija. Sire ga jedino stvari koje nemaju veze sa mestom...

??? ?? ??????? dada

Zar je to moguce u Beogradu? :)))

?? ???, ??????? ?? ????? ?? ?????????????? ? ??????????? ??????? ??? ?????? ?????? ??????, ?????? ? ????????????? ?????, ?????? ???????? ??????????????? ???????????. joooj

?? ?? ?? ??????? ??????? 8086.gif

Подели на овим сајтовима

Цео Београд је најужији центар Москве.Град 35 на 35 км (Београд-Младеновац). Ја сам у Бг уживао док сам студирао. Све на надохват руке.

Подели на овим сајтовима

??? ??????? ?? ???????? ?????? ??????.???? 35 ?? 35 ?? (???????-??????????). ?? ??? ? ?? ?????? ??? ??? ????????. ??? ?? ???????? ????.

? ??????????? ??? ???? ?????????+?? ??????? ????? ? ??????????  0202_238 klapklap klapklap

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...