karadjordje Написано Септембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2009 Шта мислите да се отвори подфорум на којем ће се искључиво комуницирати на енглеском? Успут добро би било да се отворе подфоруми за руски и грчки,шта мислите? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Септембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2009 Са ким би комуницирали, са Србима или? 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 12, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2009 Са странијерима 0104_cheesy Не озбиљно,ваљало би да имамо и четворојезични форум кад имамо и четворојезични сајт.Могли би и не-православни којима српски није матерњи и који га не знају да комуницирају са нама на језику који знају.... pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Септембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2009 Bravo Marko, pa taman da malo vjezbamo engleski... 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Септембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2009 Ja bih plus predlozio i podforum na crnogorskom,ako se slazete... 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 Ако се предлог усвоји, ја ћу дати све од себе да добијемо и превод на Земунски. Мислим батицее, испоштуј мее Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Септембар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 ??? ?? ??????? ??????, ?? ?? ???? ??? ?? ???? ?? ???????? ? ?????? ?? ????????. ?????? ???????, ???????? ??? ??, ??? ?????? ?? ????????? ?? ?? ???? ????? ????? 0202_238. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 Мислиим морам да исправим, Мунзе је у питању. Румфо Конза браате Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 Ja bih plus predlozio i podforum na crnogorskom,ako se slazete... 0202_238 ??, ??? ???? ????? ? ?? ?????????, ? ????? ????????? ? ?? ???????????? 0202_238... na bosanskom,nego sta!!! https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0202_238' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 16, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 i ..................................... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука