Jump to content

Tommy Emmanuel TV

Оцени ову тему

Grizzly Adams

Препоручена порука

Па изгледа да ће свирати зајено, осим ако Влатко није само дошао на час... ;)

Датуми нису још објављени на сајту, прати овде: http://www.tommyemmanuel.com/tours

Још једна сличка:

301461_10150359327893650_16303028649_8344656_1677180891_n.jpg

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

^ vau! Idem, idem :) Bila sam na koncert Djibonija i videla i slusala Vlatka uzivo! A u julu ove godine sam imala priliku da ga slusam ali sam bila ovde, i bilo mi je zao, i sanjala nisam da cu ga nakon par meseci cuti na Djibonijevom koncertu :) Ne samo njega, vec i ostale :) A Tomi mi je fenomenalan!

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Kings Of Strings u Beogradu na bis

Trio svetski priznatih gitarista Kings Of Strings, koji čine Tomi Emanuel, Vlatko Stefanovski i Stokelo Rozenberg, zbog velikog interesovanja publike, održaće i drugi beogradski koncert 25. marta u Domu sindikata.

Prvi koncert, zakazan za 17. mart u Sava centru, skoro je rasprodat zbog čega su gitaristi odlučili da se u povratku sa regionalne serije koncerata, vrate u Beograd kako bi još jednom nastupili na ovogodišnjem "Guitar Art" festivalu.

Trio gitarista je uoči regionalne i premijerne serije zajedničkih koncerata objavio i zvanični album "First Step" u izdanju "Guitar Art" festivala koji sadrži 13 numera, kako solističkih, tako i zajedničkih koje je u Beogradu snimao i producirao Voja Aralica. "Kings of Strings" su početkom godine objavili i najavni spot za numeru "Good Time Charlie's Got The Blues". U pitanju je instrumentalna verzija balade Denija O'Kifa (Danny O'Keefe) iz 1972. godine koju su svojevremeno izvodili i Elvis Presli, Henk Vilijams i drugi. Većina kadrova za spot snimljena je tokom njihovog sastanka u Beogradu, ali i na putovanjima po evropskim gradovima u kojima su ova trojica vrhunskih instrumentalista vežbali za predstojeću turneju tokom koje će nastupiti i u okviru ovogodišnjeg "Guitar Art" festivala, 17. marta u Sava centru. i 25. marta u Domu sindikata.

Međunarodni, 13. po redu, "Guitar Art" festival održaće se u Beogradu od 16. do 21. marta 2012. godine. Pored grupe Kings of Strings, na festivalu će u velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine, 18. marta nastupiće Rikardo Galjen u pratnji orkestra Camerata Serbica, dok će 19. marta pred beogradskom publikom nastupiti i slavni brazilski gitarista Jamandu Kosta. Sledeća dva festivalska dana, biće u znaku tradicionalne i vokalne muzike, pa će se 20. marta publici predstaviti bosanska vokalistkinja Amira Medunjanin, grčki tandem Jorgos Jorgopulos, Dimitris Lapas i Marios Makris, senegalski umetnik Kemo Sundiulu Sisoko i brojni drugi. Svečano zatvaranje i dodela nagrada učesnicima održaće se 21. marta kada će nastupati ansambl američkog gitariste našeg porekla Petra Jankovića i portugalska grupa Antonija Šainja koja u Beogradu predstavlja svoj program "Lisgoa", kombinaciju portugalske fado i tradicionalnke indijske muzike sa ostrva Goa.

Festival se održava pod sloganom "Kontinenti", na njemu će se predstaviti ukupno više od 60 umetnika, a ulaznice po cenama od 1.800, 2.300 i 2.800 dinara, u prodaji su na blagajni Doma sindikata, Bilet centra na Trgu republike, te prodajnim mestima Eventima http://www.eventim.rs i Kard servisa http://www.tickets.rs.

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Oh! I can't belive it! Komp u kvaru i HDD i ja propustih ovo :(

Mogu li utisci? Kako je bilo? Neka slika? Video? Ima li na YT?

Било је фантастично. Онако спонтано, као необавезна свирка, а опет растурање. :) И невероватно је како добро звуче толико различити гитаристи.

http://www.youtube.com/results?search_query=kings+of+strings+beograd&oq=kings+of+strings+be&aq=0&aqi=g5&aql=&gs_l=youtube.3.0.0l5.2963.5674.0.6947.13.13.0.0.0.0.286.1206.12j0j1.13.0...0.0.NwsiCEbXBGw

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...
  • 1 year later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...