Jump to content

Парада поноса

Оцени ову тему

Маша

Препоручена порука

?? ?? ??????? ???? ?? ???????

???? ?? ????.

??.

????? ????...

?????????? ??...

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

BEOGRAD,  18.09.2009.

PRESS

5000 policajaca na 500 gejeva!

Zbog gej parade policija će morati da obezbeđuje učesnike ovog događaja, njihove protivnike, obične građane, imovinu u centru Beograda, ambasade...

Постављена слика

даље: http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=80035&sectionId=37

Подели на овим сајтовима

Овако нису штитили ни оног злочница из Америке кад нам је био овде  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Људи, не секирајте се, па они се неће ни приметити у тој гомили полицајаца. Дакле, биће то Поворка полицајаца. :drugarstvo: 0705_read 0202_238

Подели на овим сајтовима

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Удружење НАШИ из добро обавештених извора сазнаје да је министар полиције Ивица Дачић издао наредбу за пребијање противника ``параде хомосескуалаца`` 20. септембра 2009. године.

У Београду ће бити стационирана већина полицијских снага Србије, јединице из Крагујевца, Јагодине, Новог Сада, специјалне једнице САЈ-а које ће бити повучене са адмнистративне границе Србије и Косова и Метохије, и које ће при самом појављивању демонстраната започети крвопролиће на Београдским улицама, а све ради заштите настраних особа.

Удружење НАШИ упозорава јавност да ће уколико полиција започне пребијање православних верника због протеста, позвати на блокаду свих магистралних путева у Србији, и да ће протести из дана у дан бити радикализовани.

Такође НАШИ се обраћају Светом Архиерејском Синоду СПЦ да покушају да утичу на надлежне да не дође до одржавања параде настраних и проливања крви на улицама Београда, или у случају одбијања одговорних особа да забране исту, да се што пре поступи по канонима Цркве и да се председник Србије Борис Тадић, министар полиције Ивица Дачић, државни секретар за људска и мањинска права Марко Караџић и сви који су укључени у организацију ове срамне параде изопште из Цркве, без обзира на политичку и државну функцију на којој се налазе.

НАШИ позивају све који желе да стану у одбрану православних вредности и нормалног друштва да 20. септембра у 8 часова буду на платоу филозофског факултета у Београду, на који желе да дођу и сексуално девијантне особе, како би сачували основне вредности на којима почива здраво и нормално друштво.

КАКО РАДИЛИ ТАКО НАМ И БОГ ПОМОГАО!

Подели на овим сајтовима

Bice gadno.Nek je Bog uz Pravoslavce i protivnike sodomije.

Eto, ipak su jasne Demo(n)krate sa svojim satanistickim opredeljenjem...

Постављена слика

Ipak me zanima dal' ce konzerve biti toliko upregnute da ce da biju svoje bliznje radi stoke.I kad mi neko kaze posle mici taj spot , nisu svi panduri isti... >joooj

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

"Ja sam Nikola Đuricko, i u mojoj Srbiji, niko ne mora da krije koga voli. Ni momak momka, ni devojka devojku, ni devojka psa, ni momak ovcu, ni muflon devojku, ni momak kokošku, ni krastavac devojku, ni Veran Soroša, ni Boris Oli Rena, ni Ivica Tita,... ni Bebi Dol špric, ni ja Željka Mitrovića… Ljubav nije da se krije, nego da se ponosi."

joooj

Подели на овим сајтовима

"Мој колега демократија је, љуби жене не питај чија је..."

Бора Дрљача

joooj

Подели на овим сајтовима

Eво са зида ФБ. Александре Јанковић овај видео :

Bebe nek se radjaju poruka je Severa, necemo da Srbija bude zemlja pedera!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...