Jump to content

Парада поноса

Оцени ову тему

Маша

Препоручена порука

Pieta, po ko zna koji x si u zabludi.Bolje je kazem uterati strah u kosti i razbiti ih na vreme da im vise nikad ne padne na pamet nesto slicno da traze u svetosavskoj otadzbini, nego kao nesposoban covek u svom vremenu stajati kao kip i sebe pri tom smatrati Pravoslavcem, patrotom, nzaovi kako god hoces.Pitam se kako bi car Dusan reagovao u ovom slucaju, verovatno bi ih svih 500 koliko ih se do sad javilo povesao na svim ulazima u grad.Pitam se jel zvanicna Moskva razmisljala i premisljala, dal da dozvoli tu bruku u svom gradu.A mi ovde na forumu nismo ustanju da promenimo naziv u "Paradu srama"Ne znam zasto,jel krsimo Boziji zakon?zAlosni su oni moderatori koji laprdaju o pravoslavlju jer su nacitani, edukovani i obavezno sve znaju, a nisu ustanju ni jedan naslov koji je gadljiv u ocima Bozijim da promenu.Znam da je gadljiv, jer  velica greh...Daleko smo dogurali  Greh nazivati ponosom, umesto da budemo svetlo svetu i da uakzujemo suprotno....Zalosno.

I da Pieta, svak moze da nauci svoje dete i uputi ga kroz zivot.Da vidimo hoce li neko iz pravoslavne porodice da se izjasni kao gey-nema sanske.A zasto?Zato sto su ga roditelji naucili sta je Bog i sta je greh.Ovi koji dolaze kao federi su uglavnom zatucane seoske cobancine kojaima su roditelji kao prvoborci dobili stanove u gradovima i pod svetlima grada mislili da su neprevazidjeni i vecni, kao i to da im je sve dozvoljeno.Nema Boga kod njih, sve je dozvoljeno....

Nadams e da ce zapamtiti kad su se rodili...naravno ne zlim da se proleva krv, da neko nastrada, vec da ih malo protrljaju kroz sake i stangle...Uostalom to rade i panduri .

????? ??? ???????????, ???? ???? ?? ?? ???????? ? ???? ?????????,  :cheesy2:  klapklap ? ???? ??????? ?????? ????, ???? ?? ?? ????? ?? ????.

? ??????? ?? ?? ???? ????? ????? ???? ???????, ? ?? ???? ??????? ? ?????????...

?? ?????? ?? ?? ?????, ??? ???????. ?????? ?? ???? ?????? ?????????????? ????? ????????, ?? ???? ?? ????? ? ????? ????? ?? ?? ?????? ??????? ????? ??????? ?? ??? ??? ????? ?? ??????????? ???????...

? ???????? ?? ????? ????? ?????, ?? ?? ?? ??????, ?? ?????,  ? ????? ?? ??? ?????? ??? ?????? ?????????. ????? ?? ????? ??????? ? ????? ????????, ??? ??? ?? ???????? ? ??????? ????????? ? ???????? ????? ? ????, ?? ??? ?? ???? ??????? ??? ????? ???? ?????....

???? ?????, ??? ??? ????? ????? ??? ??? ?? ??, ???? ?? ? ??? ??????????? ? ?????????? ?? ?? ????. ?????? ????????? ????? ??? ? ?????? ????? ? ???? ???? ??????....

???????? ? ?????? ?? ???????, ???? ??? ???? ? ???? ? ?????, ?????? ??????, ? ?????? ??? ?? ??? ?????...

Вкусите и видите јако благ Господ....

Подели на овим сајтовима

???????? ? ?????? ?? ???????, ???? ??? ???? ? ???? ? ?????, ?????? ??????, ? ?????? ??? ?? ??? ?????...

Mogu da se slozim sa ovom konstatacijom, al napreduje Srbija, mnogo napreduje pogotovo  posle '90-te.polagano, korak po korak pa ce i hramovi biti puni.Nije lako isprviti ;aznja ucenja koja su nekom decenijama usadjivana u glavu.I ne kazem da sam ja uvek u pravu, al u velikoj vecini rasprava jesam :cheesy2: klapklap.

Ne traze ono Pieta ljude kao ja, jer kamo srece da je barem pola Srbije tvrda u stavu prema njima kao ja.Ona budi sigurna da se pokusali nebi usuditi da traze to sto traze.Kolebljivce, plasljivce oni traze kao i svi sektasi, one koji se lako sablazne , smute, koji ne znaju kako da im se suprostave na bilo koji nacin....Zamisli demostrativno okretanje ledja, molim te jooojGospode pomiluj joooj

e takve oni traze, da im se smeju i podsmejavaju i iza ledja i u lice kad ponovo budu okrenuli ledja pri trazenju prava za pedofile.Samo vi okrecite demostrativo ledja...to ce bas sve resiti, i pisite pederu na celu drzave koliko hocete peticija...

Pa sta je za vlast pederska povorka i osecanja  normalnih gradjana kad su prodali svetinju, kamo li nece nas, sve u cilju novca.Sve sto im EU trazi ucinice.Reci ce neko diskriminacija, a diskriminacija Srba na KiM, jel to brine gospodu koja vode racun ao pravima...Jel to brine guzonje iz Bg i Eu..ma daj, kakvo pravo...zar ne vidis da je ovo udar na pravoslavlje??Ove Dzukele u plavom(kao i one iz EU)bas briga za tebe i mene, i nase razmisljanja, oni imaju svoj cilj od kkojeg ne odstupaju, a to je Totalitarizam.Je..m te Evropo

Pitanje za kraj , sta treba Srbija da odobri, potpise, dozvoli da bi dokazala svoju odanu vjernost kao mala Kolonija???

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Ма треба их без обзира на све  истамбурати добро .Једне године кад сам била у Студењаку у посети ,

каже ми пријатељица да јој је сумњива цимерка , каже има неку илегалку па каже кад је празна соба оне спавају заједно у кревету , затекла их једном када се вратила раније од куће. Ма реко бежи ти одавде пријо моја , а желудац ми се преврнуо . Толко о томе.

Подели на овим сајтовима

?????, ??? ?????? ?? ?? ??? ?????????, ??? ????? ???? ?????, ??? ?? ?? ????? ?????? ??????? ? ?????, ? ?? ????? ???? ??? ???? ???? ??? ?????. ???? ?? ?? ?????? ??? ??? ?????? ? ?????? ?? ???????. ???? ?? ????? ?????? ???????? ??????? ????????????????????? ?. ??????????.

?? ????? ???????, ???, ?? ?? ??????????? ????? ?????? ?????????? ?? ?????? ?????????? ???? ???????? ?????? ?????? ?????? ???????????

?????? ?? ?? ? ?????? ???? ? ??????????...

???????, ?? ?? ?????????? ??????, ??? ???????? - ?? ???????? ?? ?????????????? ????? ???????????? ?????? ???????.

?? ??????? ???!

?????? ??, ????, ????, ???????? ???...

Подели на овим сајтовима

?? ?????? ?? ???? ?? ?? ?????? ?? ???, ?? ?? ???? ??? ???? ???? ??????????, ?? ?? ?????? ?????? ?? ?? ???? ???? ??????. ?? ??? ?? ?????? ?? ??????, ????????, ???????, ???? ??????? ???? ?? ???????. ??????? ?? ????? ?? ????? ? ?? ????????? ? ?? ?????????. ?? ??? ?? ?? ?? ??????? ?? ????? ??? ??? ? ????? ???? ????????? ?????, ?? ?????? ???????, ?? ???????? ????????? ???????????????. ??? ?????? ????? ? ???????? ?? ???? ?????? ?????????... ?? ?? ????? ??? ?????????, ??? ??? ???????????? ?????? ???? ????.

????, ???!

Подели на овим сајтовима

????????? ??????? ?????????:

?????? ?? ????? ?????...  ????????? ????? ??????????????? ? ????? ?????????????...

? ?? ?? ?? ???? ?????????????? ????? ?? ???? ??? ?? ?? ?? ?? ???? ? ?? ???? ?????????? ??? ?? ????????...  ?? ???? ?????? ???????? ?? ??????? (?????, ????? ???????? ? ??.)...  ? ???? ?????? ?? ?????? ?????? ??? ??????? ? ???????? ? ????? ???????...  ????? ??? ???? ???? ??????, ??? ????????? ???? ???? ???????...  (??? ??? ????)

??????, ?? ??? ????? ????? ???????, ? ?????? ????????? ? ?? ?????? ???????.

????????? ??? ?????? ???????? ? ?????????, ??? ?? ????? ? ?????? ???? ??????? ?????? ?? ?????????? ''????????? ????????????''...

?? ?? ??? ''????? ?? ??????''.

??? ???? ''?? ?? ????? ?? ??????'' - ??? ??? ?????????? ???? ??????? - ???? ????, ?????????, ? ????? ????!

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог!

Ево опет прочитах све што написасмо и као резиме могу извући следеће:

Сви смо против "поворке свега осим поноса" или како рече Високопреосвећени г.Амфилохије параде срама. Неко би да их бије, али већина није за то јер би тиме себе увукли у стање које није Богуугодно. Иако писах, па копирах, тражио сам да сазнам има ли ко шта да допуни, измени или било како искоментарише мој пост. Не зато што мени то треба, него заједно да видимо шта нам ваља чинити. Дакле предлог је био да свако од нас иде тог Светлог Дана Недеље - Дана Васкрсења на Свету Литургију у своју парохијску цркву, као и да што бише чланова фамилије, пријатеља, познаника обавести да је прелепо због своје деце да тог дана  буду у цркви. Они који су из Београда и који познају људе који држе локале на маршрути поворке срама, да их замоли да ако неће да буду у својим црквама, бар затворе локале своје тог дана и тиме покажу шта сами мисле о догађају....и за сам крај, сви они који нису из Београда, да организују мале,веће или највеће Литије у сваком сеоцету ове наше дивне земље, којом целом свету показују шта мисле....шта ћемо можда добити:

потпуно миран протест у целој Србији

нико да нас изједначи са онима који су у поворци срама, а сви да виде шта велика већина мисли

Тешко ли је то браћо и сестре?

Праштајте, али волео бих да чујем мишљења, јер ако не деламо немојмо се љутити на плод који са необрађене њиве нашом лењошћу убирамо

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Da imamo na vlasti ljude, o ovome se uopste ne bi ni polemisalo jer ne bi bilo ni uzeto u razmatranje.

Sto se vise o njima prica i sto se vise oni busaju i njima manipulisu to su mi odvratniji.

Teoretski nisam ni ja za njihovo mlacenje ,jer mi je stvarno bilo tesko kad sam gledala kako ih krvnicki biju. Ali ako to nije pomoglo, onda ni ignorisanje ne verujem da ce. Jer  danas da ignoreisemo paradu, sutra brak, pa usvajanje dece.....Ogugla covek na sve samo ako je to svakodnevna pojava.

Lepo ih treba izvoziti i zaradjivati pare  0110_hahaha

????? ?? ???? ''?????'' ? ????? ?????????? ????? ?????????? ????????? ? ?????????, ????????????, ????????...

????? ?? ????? ?? ???????????? ? ''???????? ????''? ?? ?? ??????, ????, ?????? ????? ????? ?? ????

Подели на овим сајтовима

Da imamo na vlasti ljude, o ovome se uopste ne bi ni polemisalo jer ne bi bilo ni uzeto u razmatranje.

Sto se vise o njima prica i sto se vise oni busaju i njima manipulisu to su mi odvratniji.

Teoretski nisam ni ja za njihovo mlacenje ,jer mi je stvarno bilo tesko kad sam gledala kako ih krvnicki biju. Ali ako to nije pomoglo, onda ni ignorisanje ne verujem da ce. Jer  danas da ignoreisemo paradu, sutra brak, pa usvajanje dece.....Ogugla covek na sve samo ako je to svakodnevna pojava.

Lepo ih treba izvoziti i zaradjivati pare  0110_hahaha

????? ?? ???? ''?????'' ? ????? ?????????? ????? ?????????? ????????? ? ?????????, ????????????, ????????...

????? ?? ????? ?? ???????????? ? ''???????? ????''? ?? ?? ??????, ????, ?????? ????? ????? ?? ????

????? ??? ??? ???? ???, ???????? ?? ????? ?? ????? ?????? ????, ????? ???? ???. ???? ???, ????, ?? ????? ?????? ?????????? ???? ?????? ???? ? ????, ??? ?????? ????? ??? ?? ? ????....

?? ?? ??????? ???? ?? ???????

??? ?? ???? ???? ????, ???? ????? ?? ?? ?????? ????? ?? ???? ?????? ? ????? ???????, ??? ???? ?? ???????? ?? ??? ??????? ?????????!!!

?????????...

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

Подели на овим сајтовима

?? ?? ??????? ???? ?? ???????

???? ?? ????.

??.

??????? ??....??? ?? ???? ??????....

"Прости верник"

Подели на овим сајтовима

Сестро драга, три пут написах предлог, са жељом да тај предлог критикујемо, обогаћујемо,укинемо...али не, већина од нас сматра интересантнијим нешто сасвим другачије, а у прса/тастатуру се бијемо како нам је ово митно...па хајде....време одмиче, да покушамо штогод а да никога не пребијемо, али ни да ћутањем му одобровамо...

И да , да је Бог благоизвоело да будем паметан да донесем решење, ја бих изнео  сам решење, не бих изнео можда и потпуно смешан предлог....али ајде да га бар коментаришемо

"Прости верник"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...