Anti Palma Crew Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 Све се то лепо заврши 20. септембра, устанем ујутру (21.09.) честитају ми рођендан и онда лепо погледам на тјубу зезање и фајт од претходног дана... 0203_cool ПС Нисам знао како да вам другачије речем када ми је рођендан... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 ?? ?? ???? ??????? ???? ?? ??????? ??????? ?????. ??? ??? ??? ??????? ?? ?????? ????? ???????? (?? ?? ?????????? ??????? ???? ?? ?? ????? ??? ???????): http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs258.snc1/10527_1209020835327_1522891398_30568229_658044_n.jpg http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs258.snc1/10527_1209026275463_1522891398_30568241_7371339_n.jpg ? ????? ?????? ????? ??? ?? ???????? ?????? ??????: ??????. dobro brate Aleksandre..ali to opet nece svako od njih kupiti znas.... ima ljudi koji hoce ali i oni koji nece... ne moze se svako od njih osuditi,na takav nacin..zapravo to i ne stoji na nama.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 Нађох ово... не знам да ли овде да поставим, али ако има нека друга тема нека уредници одраде... Homoseksualnost muškaraca i žena Po mom mišljenju, homoseksualnost žena i muškaraca su potpuno različite kategorije koje, osim po nazivu, nisu ni analogne ni komparabilne. Muška homoseksualnost predstavlja manjkavost bar jednog od dva glavna nagona muškarca po morfopsihološkom modelu čovjeka, prije svega nagona za seksualnim spajanjem sa ženom. Sa druge strane lezbejstvo žena posljedica je prolazne ili trajne poremećenosti nagona ženske biovlasti. Pri tome lezbejka često nije izgubljena za vrstu kao moguća majka. U ženskom homoseksualnom odnosu po prirodi stvari ima više bezazlenosti nego u muškom. Homoseksualnost je jedna od najopasnijih pojava za našu vrstu. Ako izdvojimo "urođene" homoseksualce kojih je mali broj u odnosu na "stečene", pada u oči uticaj žena na povećenje broja stečenih homoseksualaca muškaraca kojih je sve više posljednjih decenija. Mušku homoseksualnost favorizira jaka biovlast najprije majke a zatim cijele okoline, a žrtve su one osobe muškog spola koje imaju slabu muškost po rođenju. Te jedinke lako podležu ženskom uticaju, preuzimajući čak ženske obrasce ponašanja. Razumljivo je da se muškarci homoseksualci odično slažu sa heteroseksualnim ženama i da ove često nalaze riječi opravdanja za njih. To je zbog toga što žene muške homoseksualce ne doživljavaju kao konkurenciju, što je u stvari indirektni pokazatelj da su ženska i muška homoseksualnost različitog uzroka i dinamike, a ne puka sklonost ka istom spolu, što ih naravno na prvi pogled može izjednačiti. Homoseksualci, biseksualci i onaj sloj iz naučnih krugova koji "razumje", ili se indiferentno odnosi prema ovoj zabrinjavajućoj pojavi, nalaze opravdanje za ovu pojavu kod čovjeka u činjenici da se "homoseksualnost" sreće kod mnogih životinja. Oni apsolutno nisu u pravu, jer ono što liči na homoseksualnost kod nesvjesnih životinja ni po trajnosti ni po štentnim efektima nije isto što i homoseksualnost svjesnog čovjeka. Jovo Toševski, Skrivena seksualnost . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 Homoseksualnost čovjeka koja se smatra alternativnom seksualnosti, u stvari je svjesno neopravdano usmjerenje koje se čini lakšim i različitim od obaveza koje muškost nameće. Osim toga, homoseksualnost se ne može podvesti pod kategoriju seksualnosti, jer negira osnovnu premisu seksualnosti (odnos suprotnih spolova). U tom smislu homoseksualnost predstavlja otpadništvo najgore vrste koje može biti stavljeno u grupu patoloških poremećaja i ne zaslužuje da bude stavljeno pod okrilje pojmova vezanih ze termin seksualnosti, jer negira najvažniji modus žive prirode - dvospolnost. Homoseksualnost zna da koristi mogućnosti novog mozga i taktičke postavke njegovih nosilaca u kontaktima sa istim i suprotnim spolom što često garantira uspješnost ovih osoba u društvu. Nema sumnje da veliki mozak može da razluči kakav je odnos prema suprotnom spolu povoljan a kakav ne za vrstu kojoj pripada, tako da ima uvid u štetnost te pojave. Ako je tako, ostaje pitanje da li bahat odnos prema svojoj vrsti ne potiče od viška tolerantnosti okoline, koja se u okviru opće liberalizacije društvenih odnosa zapaža posljednjih decenija. Tako se po navodima agencije ATN, država Kolorado koja je zaštitila lezbejke i homoseksualce, suočila sa bojkotom posjetilaca zimslih centara iz drugih država Amerike, koji su tamo redovno išli na odmor. To znači da postoji otpor heteroseksualnog djela populacije prema homoseksualcima i njihovoj organiziranoj nesmetanoj aktivnosti čak i u Americi, koja važi za kalup zapadne demokracije. Zaštita i ozakonjivanje homoseksualnosti primjer je zloupotrebe demokratskih dostignuća civilizacije. Slično se dešavalo u antičkoj Grčkoj u kojoj je demokracija za ono vrijeme bila razvijena. Hormonski hendikep u smislu manjka muških endokrinih faktora ne predstavlja opravdanje i služi homoseksualcima kao omiljeni izgovor za njihovu nemušku aktivnost, koju mnoge današnje kulture lakonski prepuštaju samim akterima. Jovo Toševski, Skrivena seksualnost . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Септембар 14, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 ??? ?? ?? ???? ?????? 20. ?????????, ??????? ?????? (21.09.) ????????? ?? ???????? ? ???? ???? ???????? ?? ????? ?????? ? ???? ?? ?????????? ????... 0203_cool ?? ????? ???? ???? ?? ??? ????????? ????? ???? ?? ?? ????????... 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0203_cool ?? ??, ???? ????? ? ?? ????? ?? ?????????, ??????? ?? ?? ???? ????????? :smiley:?? ???? ?? ??? ???? ????? ???? ??? 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 Ma daj bre koga mi ovde zavaravamo NO REMORSE ovo je teska hula,a ovakve stvari ne bih reagovao kao navijav vec kao hool, pa nek me osude da sam sve ...sem otpadnika Kakvo je opravdanje jel koriste ili ne, kad im zivot suprotan 100% Bozijim zapovestima, kad podrzavaju one koji to odobravaju Видео садржај је избрисан због отвореног позива на убијање. Таква порука је у директној супротности са јеванђеоским нормама, те јој на овом форуму није место. Критикујмо, износимо своје ставове, али без позива на линч и убијање било кога. На то немамо право. Александар Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 Мој зет је лекар, специјалиста. Скоро сам га упитао да ми искрено одговори, као лекар, са медицинске стране, да ли је хомосексуалност болест. Његов одговор је био: наравно да је болест. Ово што се протура као "научни став" некакве светске здравствене орханизације, јесте само плод моћног утицаја педерских лобија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 ??? ??? ?? ?????, ????????????. ????? ??? ?? ?????? ?? ?? ??????? ????????, ??? ?????, ?? ?????????? ??????, ?? ?? ?? ??????????????? ??????. ????? ??????? ?? ???: ??????? ?? ?? ??????. ??? ??? ?? ??????? ??? "?????? ????" ??????? ??????? ??????????? ????????????, ????? ???? ???? ?????? ??????? ????????? ??????.Upravo tako..cilj vise nije zaglupiti vec zaglupljene, vec dati im privid slobode Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Септембар 14, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 Да не би било забуне, Ацо објасни на који начин кажеш да је болест? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 Мислим да и она моја два цитата објашњавају то... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 ma kako god objasnjavali opet ne ide... ja ih posmatram kao zrtve nesretne okkoline!! sve je to povezano sa nekim traumama prije... poznajem muskarca koji je gej,odrastao je sa majkom koja ga je bas zlostavljala i vremenom je zamrzio zene...nije imao oca i...eto..desilo se sta se desilo.. sada je gej..ali nikako ne mislim da je gad!!! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 ?? ?? ?? ???? ??????, ??? ??????? ?? ???? ????? ????? ?? ?? ??????? ?????? ? ????? ? ?????? ?????? ????. ? ????? ???? ????????, ?????? ????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 ma kako god objasnjavali opet ne ide... ja ih posmatram kao zrtve nesretne okkoline!! sve je to povezano sa nekim traumama prije... poznajem muskarca koji je gej,odrastao je sa majkom koja ga je bas zlostavljala i vremenom je zamrzio zene...nije imao oca i...eto..desilo se sta se desilo.. sada je gej..ali nikako ne mislim da je gad!!! 0110_hahaha ?? ?? ???????? ?????, ?????? ??????????? ?????? ???????? ????? "????????" ?????. ??????????????? ?? ?????? ????????, ?????? ??????????? ?????????, ?????? ???????? ???? ? ?????? ?????????. ??, ?????? ?? ???? ??????. ????? ?????, ????? ???? ???????? ?? ?? ???????? ?? ??????? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 ma kako god objasnjavali opet ne ide... ja ih posmatram kao zrtve nesretne okkoline!! sve je to povezano sa nekim traumama prije... poznajem muskarca koji je gej,odrastao je sa majkom koja ga je bas zlostavljala i vremenom je zamrzio zene...nije imao oca i...eto..desilo se sta se desilo.. sada je gej..ali nikako ne mislim da je gad!!! 0110_hahaha Ne mogu da se slozim.Po tebi izgleda i mi smo ta nesretna okolina, da ne spominjem crkvene velikodostojnike.Totalna zabluda...nije tu problem okoline vec problem okrecenih grobova, tj.stanja duse.Imali su jevreji mojseja i njegova cuda pa su proplai9razume se ne svi) imali su i Gpsoda i apostole i njihova cuda pa isto.imamo i mi danas liturgiju i jevandjelje na svakom koraku, kao i manastire, pa pojedinci se bukvalno sprdaju sa svim tim ...al dobro valjda je to liberalno,ovo-ono, mislim "in".Bas me zanima dal ce mlakonja od el prezedentea da ih podrzi i kako ce se SPC da oglasi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2009 ma kako god objasnjavali opet ne ide... ja ih posmatram kao zrtve nesretne okkoline!! sve je to povezano sa nekim traumama prije... poznajem muskarca koji je gej,odrastao je sa majkom koja ga je bas zlostavljala i vremenom je zamrzio zene...nije imao oca i...eto..desilo se sta se desilo.. sada je gej..ali nikako ne mislim da je gad!!! 0110_hahaha ?? ?? ???????? ?????, ?????? ??????????? ?????? ???????? ????? "????????" ?????. ??????????????? ?? ?????? ????????, ?????? ??????????? ?????????, ?????? ???????? ???? ? ?????? ?????????. ??, ?????? ?? ???? ??????. ????? ?????, ????? ???? ???????? ?? ?? ???????? ?? ??????? ????. nije bezvezna prica jer sam odrasla sa njim ... a i da zatraze lijeka kako ga dobiti?? kada bi rekli svoju naklonost odmah ide osuda... niko nije naveo nacin kako pomoci,ma lako je uz masu stajati i osudjivati..pda... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука