Jump to content

Парада поноса

Оцени ову тему

Маша

Препоручена порука

Neizvesna „parada ponosa“

Ako policija silom omogu?i šetnju, to ?e nai?i na otpor gra?ana, kaže Igor Marinkovi?, ?lan Upravnog odbora „1389“, i dodaje da o?ekuje da ?e parada biti otkazana

http://www.kurir-info.rs/clanak/vesti/kurir-13-09-2009/neizvesna-parada-ponosa

?? ????? ?? ???? ???? ?????????? ... ????? ????? ??? ?? ?? ???? ???? ???? ?????. ????? ?? ? ????????,

???? ?? ?? ???? ?????? ??? ?? ?? ???? ????? ??? ?? ??????? ??? ???? ??? ??? ???????? ?? ??????? ?? ??????, ??? ??? ????? ??? ?? ? ???? ? ???? , ??? ?? ?????? ?? ?????? ???????? ???? ?? ?? ???? ???????.

??? ??? ??????? :??????????, ???? ????? ?????? ?? ???? ?? ????? ??????? ??? ?????? ? ?? ??????????? ? ???? ??? ??? ??? ????????? ??? ??? ????? ??? ????? ????????, ?? ???? ????? ?? ?????? ?? ???... ? ????? ? ???? ???? ??? ?????? . 0409_feel

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

? ???? ??? ?? ??????  0104_cheesy

???? ?? ????????? ?? ?? ???? ?? ?? ???? ??? ???? ??? ?? ???? ?????? ? ???? ????

??????? ?????????? ????? ?? ?? ?? ???  0409_feel.

Подели на овим сајтовима

Људи, има ли ико да је прочитао шта написах... не интересује мо због личне промоције, већ шта нам ваља чинити....пустите вулкабизере мотек праћке и остало...ово је много озбиљније но што личи!

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Na zalost nisam mogao da prisustvujem porodicnoj setnji, jer sam zdrastveno bio sprecen, ali moram da pohvalim ideju.

Vec tri ipo godine vodim u bukvalnom smislu rat sa LGBT lobijem  i sve sto sam pisao na pocetku na svojim blogovima polako se ostvaruje.

Veoma je prosto, deluju prema svojoj agendi koja je doneta jos 1987. godine o menjanju svesti kod ljudi i zameni hetero nacina zivota sa modernijim, gde za psiholoski razvoj osobe je jedino bitan seksualni identitet.

Parada ponosa u Stokholmu je nosila naziv hetero, i cela je bila posvecena ovoj temi. Sustina je u ukidanju hetero normi. Na zalost primecujem da mnogi nisu svesni sta se desava i koliko je to daleko otislo. Homofobija je kriminalizovana, Evropski parlament je prosle godine usvojio rezoluciju, a primer primene imamo vec u Velikoj Britaniji koja je otvorila posebne centre za rehabilitaciju homofoba i heteroseksista. Takodje pokusavaju da homofobija dobije svoj kod, sto znaci da udje u klasifikaciju mentalnih bolesti.

Ovo ce im najverovatnije uskoro uspeti, jer pri svim zvanicnim institucijama imaju svoja tela, koja su zaduzena za stroge cenzure u naucnom svetu, kao i za preventivno delovanje protiv svih koji svojom glavom misle. Psiholozima i psihijatrima koji se i dalje bore, su polako poceli da oduzimaju dozvole za rad.

Nadam se da ce se mnogi dozvati pameti i shvatiti da su ovi trenutci od sada pa nadalje odsudni za samu Srbiju.

Zasto tako kazem jer su na zapadu vec poceli sa indoktrinacijom dece od 3 godine zivota, pod izgovorom da je to najidealniji period da se spreci razvitak homofobije, kao da i deca imaju priliku da se upaznaju sa ostalim seksualnim orijentacijama. Svako ko se i malo razume u deciju psihologiju, moze da shvati da se ovde radi o pravljenju stecenih homoseksualaca. Sta deca znaju o polnom i seksualnom identitetu u tom periodu.

Razmislite umesto sto se svadjate.

Pozdrav

Подели на овим сајтовима

Браћа Руси немају овај проблем са педерима јер код њих је свака ПАРАДА ПО ЊИХОВОМ ЗАКОНУ ЗАБРАЊЕНА. Дачићу да ли ми плаћамо полицију да штитите ПЕДЕРЕ, опет не питате

народ да ли је за то или није а ви добро знате да народ НИЈЕ, јер то ЗЛО није у душама Срба него

је опет дошло са запада, залудевши код нас неколико болесних људи које би ми сигрно брзо

излечили тј. наши стручњаци али пошто неки хоће у ЕВОРОПУ не бирајући средства за њих је ово

нормално. Опет питам од којих пара наша полиција живи ПА ОД НАШИХ а не од десетак педера. Друго

педери од вас траже да штитите и педере из ИНОСТРАНСТВА опет зна се из нашег џепа. Па да ли је

све то нормално...убеђен сам да сте и ви противи овога ЗЛА али да нисте баш толико моћни да

као браћа Руси кажете Е ПА НЕЋЕ МОЋИ ПАРАДА ЈЕ ПО ЗАКОНУ ЗАБРАЊЕНА.

Педери узмите се у памет ако је уопште имате.

Подели на овим сајтовима

Не иде у ову моју тинтару никако како ће наша ДЕЦА да гледају ГОЛОГУЗАНЕ , да ли наша

Влада мисли о овоме , река бих не ...али видећемо још. Све оне који подржавају ГОЛОГУЗАНЕ на

сваки начин треба бојковати.  0703_read

Подели на овим сајтовима

Наставак дискутанта са другог форума, горе цитираног, на тему педера (не волим да им тепам са ''геј''):

Mislim da bi trebalo da pogledate ovaj link i da vidite u sta su se parade pretvorile.

http://www.zombietime.com/folsom_sf_2007_part_1/index.php

Veoma je zalosno koliki se pritisak vrsi na nas psihologe i psihijatre koji ne delimo misljenje LGBT lobija. Pretvorilo se u pravu histeriju. Pocelo je Stounvelskom pobunom, a zavrsava se oduzimanjem dozvola, a u poslednje vreme prete i slanjem u zatvor, ako neko od nas pokusa da ljudima sa egodistonicnom seksualnom orijentacijom pomogne putem konverzivne terapije.

Pri svakom zavanicnom udruzenju postoji gaystapo.

http://www.apa.org/pi/lgbc/homepage.html

Tako ih zovemo jer njihovo delovanje podseca na staru skolu kada su ucestvovali u stvaranju nacisticke Nemacke. Ako niste znali SA jedinica je bila sastavljena od homoseksualaca i bili su najsvirepije ubice.

"Malo je poznato široj javnosti da je Hitler u početku imao veoma tolerantan stav prema homoseksualcima koji nisu krili svoje sklonosti ali su se u velikom broju priključivali najagresivnijoj grupi Hitlerovih pretorijanaca: Jurišnim odredima."

http://www.gay-serbia.com/teorija/2000/00-02-01-muska-seksualnost/?aid=61

Vidite sami pisu o tome. Clanak iz koga sam ovo izvadio veoma je dobar, jer pokusava da opravda nesto je nemoguce. Procitacete da je i born that way teorija davno odbacena, ali autorkinja upravo zbog objektivnosti samog teksta, dovela je u pitanje sve ono sto prica LGBT lobi. A zasto je tako, jer cela prica LGBT lobija zasnovana je na lazima i manipulisanju. Gebels im je ipak otac i ucitelj propagandnog delovanja.

Evo jos malo o tom periodu sa wikipedije, koja znam da nije sto posto relevantna, ali je dobra za pocetak.

http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%BE%...%B5%D0%B2%D0%B0

Ноћ дугих ножева (нем. Nacht der langen Messer или Операција Колибри) је назив за низ политичких убистава извршених у Нацистичкој Немачкој између 30. јуна и 2. јула 1934. године. Нацистички режим је спровео егзекуције над најмање 85 људи из политичких разлога. Многи од убијених су били припадници Јуришних одреда (СА, нем. Sturmabteilung), нацистичке паравојне организације. Адолф Хитлер се окренуо против СА и њеног вође Ернста Рема зато што је увидео да самостално деловање СА и склоност њених припадника ка уличним насиљем штете његовој репутацији и популарности. Хитлер је такође хтео да предухитри сваки потез лидера Рајхсвера, немачке војске, који су били непријатељски расположени према СА, који би имао за циљ ограничавање његове власти. Нетрпељивост војних кругова према СА нарочито је порасла када је постала очигледна Ремова амбиција да жели да стане на чело војске и да у војску укључи и своје јединице. На крају, Хитлер је искористио чистку да би утишао конзервативне кругове који су критиковали његов режим, нарочито оних који су били лојални вице-канцелару Францу фон Папену.

У чистки је страдало најмање 85 људи, мада се коначан број страдалих процењује на стотине а више од хиљаду противника режима је ухапшено. Највећи број ових убистава извршили су припадници Шуцштафела (СС, нем. Schutzstaffel), елитних нацистичких одреда и Гестапо, режимска тајна полиција.

Vise ima na engleskom:

http://en.wikipedia.org/wiki/Night_of_the_Long_Knives

Stvarno, sta bi bilo da se nisu posvadjali? Stvarno je nejasan taj period.

Ove fotke su blaza varijanta onoga.

http://images.google.com/images?client=opera&rls=en&q=pride%20parade&sourceid=opera&oe=utf-8&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=sr&tab=wi

Sve ovo moze da se podvede pod egzibicionizam, a sama definicija glasi:

Egzibicionizam je nastranost kod koje sredisnje mesto zauzima parcijalni seksualni nagon  gledanja, cija je erogena zona, iz koje poticu seksualna uzbudjenja culo vida.

Za razliku od voajerizma kod kojega se zadovoljstvo trazi i nalazi u gledanju erotski uzbudljivih  prizora, egzibicionizam je pasivni oblik ovog nagona (biti gledan), kod kojeg se uzivanje nalazi  u pokazivanju nagog tela i posebno u otkrivanju sopstvenih genitalija da ih drugi mogu videti.

Egzibicionisticka crta karaktera narocito je razvijena kod narcistickih osoba, kao i kod  onih muskaraca koji nisu sigurni u svoju muskost, jer samo snazna nesvesna sumnja namece  individui potrebu da poziva objekte kao svedoke.

Nego da vidimo kako je sve pocelo.

27.  Jun 1969 godine je zvanicni uvod u nasilnicko ponasanje LGBT aktivista koje se desilo pred Stonwelskim barom kada je razjarena masa razbijala sve pred sobom.  Taj nasilnicki dan se naziva "Gay pride day".  Tom prilikom cetiri policajca su bila povredjena, jer su kontrolisala bar zbog zbranjene prodaje droge i alkohola.

Inace najpopularniji slogan sedamdesetih glasio je ovako:

"Two, four, six, eight - Smash the family, smash the state".

Posle ovoga razbijanja koga LGBT slave kao svoj dan, kontrolu nad pokretom preuzima "Gay Liberation Front".  Ovi aktivisti su kao svoj primarni cilj imali maltretiranje i vrsenje pritiska nad psiholozima i psihijatrima.  Prekidali su diskusije, napadali govornike itd.

Od 1970 do 1973.  Gay aktivisti su neprekidno napadali, prekidali i pretili psihijatrima.

Takve pretnje su dovele do glasanja, prvi put u istoriji medicine, da se na taj nacin neka bolest ukine.  Nova kategorija je glasila "Sexual orientation disturbance".  Dr Robert Spitzer koji je tada pomogao da se homoseksualnost ukine, danas je u svojim izstrazivanjima rekao da ipak moze doci do promene nezeljene seksualne orjentacije.  Medjutim pod pritisko gay lobija, svoj iskaz je morao da ublazi, ali ipak nije u potpunosti odstupio.

Nego, kada je ova odluka izglasana, mnoge clanice APA se nisu slagale i trazili su da se svih 17905 clanica izjasni.  Glasalo je samo 10555 jer ostali nisu dobili poziv.  5854 je glasalo za, 3810 protiv, 367 uzdrzano.  Ceo proces glsanja je nadgledala organizacija "National Gay and Lesbian Task Force", koja je ujedno slala clanicama pismo da glasaju za.

1985. godine Marshall Kirk i Dr. hunter Madsen plasirali su born that way teoriju kao osnovu njihove kampanje u pravljenju LGBT populacije kao zrtve. Iste godine napisali su clanak pod nazivom The gay agenda koji je izasao u homo magazinu Cristopher Sreet. U clanku su predstavljeni strateski vazni ciljevi koje treba ostvariti u debati o homoseksualnosti i kako prilsiliti one koji su oponenti da se povuku ili ce biti prikazani na najgori moguci nacin. Takodje je sadrzala strategiju kako javnost ubediti da se tako radjaju.

1987. Godine pomenuta dvojica napisali su novi clanak pod nazivom The Overhauling of Straight America u novinama Guide, ali i jos nekim.  Poznatih sest tacaka kako da oni ispadnu zrtve, a kako satanizovati neistomisljenike, kao i kako ubediti strejt da se oni takvi radjaju. 1988 je organizovana konferencija pod nazivom "War Conference" na kojoj je ucestvovalo 175 lidera LGBT pokreta na kojoj su usvojili zvanicnu strategiju predlozenu od one dvojice i polaziste u svojoj borbi da se oni takvi radjaju. M.Kirk i H. Madsen 1989 izdaju novu knjigu pod nazivom "After the Ball: How America Will Conquer Its Fear and Hatred of the Gays in the 90s". Ova knjiga je bila jos jedan prirucnik da kako oni kazu javnost se ubedi da su gay osobe zrtve.

U svim njihovim dokumentima i planiranim kampanjama najvaznije je bilo ubediti strejt ljude da su rodjeni, a oponente satanizovati. Naslove sam dao u originalu da bi ih lakse nasli preko gugla.

Ali evo jos nesto da za pocetak procitate.

Clanak “The Overhauling of Straight America” napisan od strane Marshall K.  Kirk and Erastes Pill koji postaje jedan od najznacajnijih polazista u gay kampanji. 

www.article8.org/docs/gay_strategies/overhauling.  htm

Ima sest tacka koji ovako glase:

1.  pricati o gay ljudima i pokretu uopste sto glasnije i sto cesce;

2.  opisati gay-eve kao zrtve, nikako kao agresivne izazivace;

3.  dati zastitnicima pravi cilj - napraviti takvu kampanju, opisujuci gay zajednicu kao zrtve drustva, kako bi im i straigt ljudi stali u odbranu;

4.  napraviti da gay ljudi izgledaju dobro;

5.  napraviti da ugnjetavaci izgledaju lose;

6.  sakupiti novac iz svih gay zajednica, radi sto jace/agresivnije medijske kampanje

I izdvojio bih neke recenice kao na pr. 

1.  In any campaign to win over the public, gays must be cast as victims in need of protection so that straights will be inclined by reflex to assume the role of protector. 

2.  Second, we intend to make the antigays look so nasty that average Americans will want to dissociate themselves from such types. 

3.  portray gays as innocent and vulnerable, victimized and misunderstood, surprisingly numerous yet not menacing. 

Inace jedan homoseksualac po imenu Dennis Altman's je 1982.  godine napisao knjigu „The Homosexualization of America“ u kojoj je izneo jednu veoma smelu misao "to make the whole world gay“. 

U njihovoj knjizi koja je napisana jos daleke 1989 godine (imamo prilike da 20 godina posle vidimo sta su uspeli da urade), Posle bala: Kako Amerika ’90-ih može da pobedi svoj strah od homoseksualaca (“After the Ball: How America Will Conquer Its Fear of Gays in the ’90s” - New York: Penguin, 1989) – koja je postala i svojevrsna biblija homoseksualne agende – marketinški geniji Marshall Kirk i Madsen pišu (strana 146):

“Kada ste jako različiti, i ljudi Vas mrze zbog toga, treba da uradite sledeće: prvo nogom blokirajte vrata, time što ćete biti što je više moguće slični njima; tada i samo tada – kada je vaša mala razlika konačno prihvaćena – možete početi da uvlačite i ostale osobitosti jednu po jednu.  Zakucajte klin na uskom kraju prvo.  Kao što poslovica kaže, dozvolite kamili da promoli nos pod šator i njeno telo će uskoro pratiti.  ”

Zatim nastavljaju (strana 155):

“Mi mislimo na preobražaj tipičnih američkih emocija, načina razmišljanja i volje, kroz isplaniran psihološki napad, u obliku naciji ponuđene propagande putem medija.  Želimo da potkopamo svaki mehanizam predrasuda – da bi nas Amerika zavolela koristićemo isti proces zbog kojeg nas je zamrzela – hteli to oni ili ne.  ”

Kirk i Madsen dalje objašnjavaju (strana 155-156):

“U preobraćanju mišljenja o homoseksualcima, mi imitiramo prirodni proces stereotipnog-učenja koji ima sledeći efekat: polazimo od osobe s predrasudama o homoseksualcima i pokušavamo proizvesti pozitivna osećanja prema tome da je uredu biti homoseksualac time što ćemo oslabiti negativne konotacije stereotipa homoseksualca, ili zameniti njena loša osećanja prema ovoj ”etiketi”.  .  .  Dok ”salećanje” i ”tovarenje” osobe koju obrađujemo ima za cilj da se ona oseti odbačenom zbog svojih predrasuda prema homoseksualcima, u procesu ”preobraćanja” cilj je da ova osoba počne pokazivati drugima svoj pozitivni stav prema homoseksualcima time što će se početi družiti s njima.  Još jednom, veoma je teško prosečnoj osobi, koja po prirodi i obrazovanju skoro neizbežno oseća isto što vidi da njegovi drugovi osećaju, teško joj je da ne reaguje na ovakve izkalkulisane reklame od kojih klecaju kolena. 

Poštujući istinite činjenice koje se navode u reklamama, Kirk i Madsen arogantno izjavljuju (strana 154):

“Nema veze što su reklame same laži.  Ne i nama jer ih mi koristimo u etički dobre svrhe, da bi se suprotstavili negativnim stereotipima koji su u istoj meri laži, pa čak i više opasne.  ”

Ovu knjigu mozete kupiti preko amazona, da ne bude zabune da nesto izmisljam. 

www.amazon.com/After-Ball-America-Conquer-Hatred/dp/0452264987

A delove sta sve pise u toj knjizi mozete da procitate ako pratite ovaj link

www.article8.org/docs/gay_strategies/after_the_ball.  htm

O gospodinu Kirku mozete nesto procitati na wikipediji

en.wikipedia.org/wiki/Marshall_Kirk

Ovo je za pocetak, da bi se shvatilo da nasa pasivnost ide njima u prilog.

Подели на овим сајтовима

Elton Džon usvaja dete?

Nedelja, 13. septembar 2009. 09:54   

Постављена слика

Britanski pevač želi da usvoji dečaka iz Ukrajine zajedno sa svojim partnerom Dejvidom Furnišom.

Elton Džon (62) posetio je Ukrajinu u okviru kampanje svoje fondacije za borbu protiv side, i novinarima rekao da mu je "srce slomio" dečak Lev (14 meseci) kojeg je video u sirotištu.

"Dejvid i ja uvek smo razgovarali o usvajanju. On bi voleo dete, ali ja sam mislio da ne bih, jer sam već star i stalno putujem... Ne mislim da bi bilo fer prema detetu", rekao je Džon.

"Međutim, kada sam video Leva, promenio sam mišljenje. Ukrao mi je srce. Želimo da mu pružimo dom".

Elton je u sirotištu u Kijevu održao besplatan koncert za decu, od kojih su neka ostala bez roditelja zbog side. Ukrajina je među zemljama Evrope u kojima broj zaraženih HIV virusom sve brže raste.

Slavni pevač nema decu, ali ima desetoro kumčića, decu svojih poznatih prijatelja kao što su Elizabet Harli, Viktorija i Dejvid Bekam i drugi.

(MONDO)

http://www.mtsmondo.com/slike/vesti/001/466/v146612p0.jpg

Подели на овим сајтовима

Elton Džon usvaja dete?

Nedelja, 13. septembar 2009. 09:54   

Постављена слика

Britanski peva? želi da usvoji de?aka iz Ukrajine zajedno sa svojim partnerom Dejvidom Furnišom.

Elton Džon (62) posetio je Ukrajinu u okviru kampanje svoje fondacije za borbu protiv side, i novinarima rekao da mu je "srce slomio" de?ak Lev (14 meseci) kojeg je video u sirotištu.

"Dejvid i ja uvek smo razgovarali o usvajanju. On bi voleo dete, ali ja sam mislio da ne bih, jer sam ve? star i stalno putujem... Ne mislim da bi bilo fer prema detetu", rekao je Džon.

"Me?utim, kada sam video Leva, promenio sam mišljenje. Ukrao mi je srce. Želimo da mu pružimo dom".

Elton je u sirotištu u Kijevu održao besplatan koncert za decu, od kojih su neka ostala bez roditelja zbog side. Ukrajina je me?u zemljama Evrope u kojima broj zaraženih HIV virusom sve brže raste.

Slavni peva? nema decu, ali ima desetoro kum?i?a, decu svojih poznatih prijatelja kao što su Elizabet Harli, Viktorija i Dejvid Bekam i drugi.

(MONDO)

http://www.mtsmondo.com/slike/vesti/001/466/v146612p0.jpg

vec je prihvaceno da mali ide kod Eltona...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...