Маша Написано Септембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2009 Beograd -- Dragan Bjelogrlić, Momčilo Bajagić, Nikola Đuričko, Mirjana Karanović, Srđan Dragojević, Mira Škorić i desetine drugih javnih ličnosti podržale Povorku ponosa. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=09&dd=12&nav_category=12&nav_id=381031 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Септембар 12, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2009 Овај високоумни сајт обрађује и неке врло чудне (за њих) теме, као нпр http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2009&mm=09&nav_id=380510 па закључује (на општу радост педер популације) да м/ж однос у ствари и не постоји. Екстра оправдање, нема шта. Веран Матић се изгледа помирио са чињеницом да му је ћерка лезбејка. Туга. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Септембар 12, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 12, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2009 Многи који подржавају хомосекуалце су нај обичнији лицемери.Ја сам се једном расправљао са својом другарицом и она сматра да је геј ок.Пошто она има сина од 5 година ја је питам,шта би ти урадила да твој син дође и каже ти ,кроз коју годину,мама ја сам геј?Кад је осула паљбу по мени ја се смрзо.Шта ти за моје дете да је геј нека твоје буде геј,немој тако о мом сину.Значи кад је туђе дете у питању може да буде геј,а кад је твоје да буде стрејт.Вероватно је и пола ових који снимају ове рекламе такви као моја другарица.Од данас бојкотујем пинокија Ђуричка.Сељак!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Септембар 12, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2009 Бојкотуј и ове http://www.youtube.com/user/BelgradePride#play/all/uploads-all/1/kh6J5hbnOfM Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2009 ???????? ? ??? http://www.youtube.com/user/BelgradePride#play/all/uploads-all/1/kh6J5hbnOfM ?? ????? ?? ?????? ???? ????,?????????? ?? ? ?????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Септембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2009 И ја сам за апсолутни бојкот али успут треба се упознати са свим облицима њихове кампање за назови угрожена људска права (кукала им мајка) Ово причам јер сам пре пар година присутовао оваквом разговору између двојице мојих познаника од којих је један носио Т-short памучну мајицу са натписом have a some pride Oвај други га пита, јел зна шта то значи. Наравно човек нема појма али ни ја нисам знао да тај слоган користе педери (не извињавам се ако сам их увредио јер се осећају геј). А њихом маркетиншки наступ је у међувремену верујем проширен, зато обратимо пажњу и упозоравајмо! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Септембар 12, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2009 Ко има налог на јутјубу нег коментарише и даје подршку или негативну оцену коментарима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Септембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2009 Изум звани новац, сигурно је био у доба када је установљен авангарда. Допринео је да се људи не расправљају да ли во вреди 30 ока жита или мање и слично, јер му је циљ био установљење вредности сваке робе појединачно. "Развој" друштва је довео до тога да тај "дивни" изум у своје вредновање уврсти и човека. У жељи да што више вреде кроз новац који поседују, поједини људи заборављају потпуно да ће им овај временски ограничен живот врло вероватно трајати још неко време, и да ће скоро сигурно већ у том периоду бити суочени са својим "делима". Као резултат Вапаја Тог Дивног Унутрашњег, и истовремено упозорење, јесте одричан одговор на питање, да ли би волео да му је дете хомо-опредељено, скоро сваког од тренутних поборника глупости, каква је и "парада поноса". Било, јесте и биће, једини лек јесте да људи прихвате да смисао овог живота НЕ ПОСТОЈИ, без прихватања Истине о Вечном Животу у Царству Небеском.Без Истине Вечног Живота, грех би "царовао" међу свима без разлике.Када Ту Дивну Истину, Дар Тројичног Бога Својој деци, најзад буду прихватили и ови људи, онда ће разумети Ко Је Тај Унутрашњи Који их већ сад Опомиње. Али Он истовремено Опомиње и нас верне, да не судимо, већ да сталним Литургијским Животом будемо на помоћ, и гејовима и њиховим квази-поборницима,и свим богаташима, хулницима, криминалцима..... да се преуме и прихвате Бога у Себи ! "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Септембар 12, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 12, 2009 Moram da se umesam...meni je isto na Fb poslat taj link, tipa kolji, ubijaj, vadi oci...pogledajte komentare. Pri tome iza toga stoji jedan veliki pravoslavni sajt. Ljudi, ni ja nisam za to, ali kakvi ste hriscani vi? O cemu pricate? To je ljudsko bice, bolesno, nesrecno, zaludjeno. Hranimo im dusu. Sramota me je od takvih pravoslavaca! Zar ne rece Gospod, kad su kamenovali gresnicu: "Neka prvi baci kamen onaj koji je bez greha". I svi spustise. Da, teze je misionariti, lakse je udri! Gospod nas je ostavio da misionarimo ane presudjujemo! Sramota! Ko vama daje pravo, vama koji pozivate na linc i ubistva da uzimate Bozije dete i da mu sudite? Misionarstvo je jedini put, tezak, ali jedini ispravan. Ne nameravam dalje da zalazim u polemiku, iznela sam lican stav. A da, zao mi je sto sam i otvorila link..nemam komentara vise... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Септембар 12, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 12, 2009 I jos jedna stvar. Nismo mi ovde otvorili temu da bismo ostavljali komentare na ju tjubu, nego ovde. Ja sam link koji sam dobila izbrisala. Zasto ne polemisete ovde, ili sajt koristite samo kao priliku za promociju licnih stavova. Pa takvo mesto vec imate. Neka vam je Gospod u pomoci! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Септембар 12, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 12, 2009 Moram da se umesam...meni je isto na Fb poslat taj link, tipa kolji, ubijaj, vadi oci...pogledajte komentare. Pri tome iza toga stoji jedan veliki pravoslavni sajt.???? ????? .. ???? ????, ???? ????? ? ???? ??????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Септембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2009 Опрости сестро Оливера, али уопште нисам разумео на кога си се наљутила. Гледајући од почетка тему, видим да сви слично зборимо, наравно и Ти...адреса линка који је постављен није да нас индоктринира, већ и ту да видимо разлику, нас и неких других, које ничим не подржавамо. Потпуно се слажем да нема места никаквом малтретирању, никаквог облика ниједног човека. Ја и јесам изнео свој став, и цело писаније се односи на "познате" људе који су дали подршку одржавања , јер су то урадили искључиво ради свог маркетинга или профита, а никако не да би помогли некоме да размисли да ли је исправно то што испољава, или зато што им је изговорено заиста и став у животу. и наравно, нека нам је свима Господ у помоћи! "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Септембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2009 Beograd -- Dragan Bjelogrli?, Mom?ilo Bajagi?, Nikola ?uri?ko, Mirjana Karanovi?, Sr?an Dragojevi?, Mira Škori? i desetine drugih javnih li?nosti podržale Povorku ponosa. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=09&dd=12&nav_category=12&nav_id=381031 bu kakve veze Ljubav ima sa protivrirodnim sexualnim odnosom, baš bih voella da mi Mirjana Karanovi? objasni Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Септембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2009 bu kakve veze Ljubav ima sa protivrirodnim sexualnim odnosom, baš bih voella da mi Mirjana Karanovi? objasni 0409_feel ??? ???????, ?? ???? ?? ???? ?? ???????, ?? ? ????????? ??????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука