Zayron Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Pa to valjda vazi i za hetero parove. Pa otprilike važi za sve ali hetero to dokazuju lakše brakom. A vjerovali ili ne nije nikakav problem dokazati dugotrajnu vezu s jednim partnerom onome ko u njoj jeste. Zajednički godišnji odmori, slike, računi u domaćinstvu u slijedu nekoliko godina pa i svjedoci. Ljudima koji žive zajedno svejedno da li hetero ili homo to uopšte nije teško dokazati ali tim koji svakih par mjeseci žive s drugim to problem dokazati jeste. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 vrlinski homoseksualni par mogu da pronadjem samo u slucaju da su se srela dva nesrecnika u onih 0,2 posto koji su genetskom greshkom homoseksualci, dakle medicinski opravdano. Biti homos vrlinski , htela sam reci, samo po sebi je apsurd...koliko god isticali primere "iz zhivota" ,( svako poznaje nekog homosa koji je "sasvim OK" ), neshto u dubini lichnosti NIJE OK , osim gore pomenutih sluchajeva. Nakaradno vaspitanje, pomodarstvo, traume iz detinjstva, nije bitno, tek u dubini lichnosti je neki kvar i ne zna se kako i kad ce izleteti eksplozijom.. Mislim, hocu reci, po meni biti homoseksualac i u isto vreme vrlinovati je nemoguce. Tj, ja cu biti uvek podalje a drugi kako hoce, upozoreni su. :policeman: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arhidjakon Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 @ Zayrone U Holandiji se u proseku ceka od 2.5 do 5 godina na adopciju. I ovo sto si naveo takodje vazi i za heteroseksualne parove. Ora et labora Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 drugo je to shto ih je zakon stavio u ravnopravan polozaj s donekle "normalnima" i shta je tu je, ne znachi da cu i ja to ikad prihvatiti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Mislim, hocu reci, po meni biti homoseksualac i u isto vreme vrlinovati je nemoguce. Mišljeno tim bilo "vrlinski" u sudskom i policijskom smislu, te institucije na to imaju ponekud drugačije kriterije od tih crkvenih i nešto grublji metar. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Pa dobro, kad se dete usvaja i treba da se detaljno proveri par. Nije Srbija spremna za gej usvajanja, sumnjam da ce ikad biti. Sto je mnogo, mnogo je. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Mislim, hocu reci, po meni biti homoseksualac i u isto vreme vrlinovati je nemoguce. Mišljeno tim bilo "vrlinski" u sudskom i policijskom smislu, te institucije na to imaju ponekud drugačije kriterije od tih crkvenih i nešto grublji metar. --------------------------------------------------------------------- skontala :policeman: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 ih izgubljena, ko nas pita da l' smo spremni ili ne...samo jedno jutro osvane zakon (k'o ne daj Bozhe ovaj za shvajcarske vrtice i sexualno vaspitanje) i vozaj narode.... marioneta ima izbor ili da igra kako je razvlache ili da pokida konac i pravi se mrtva. uzhas:( Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Sine/kceri, ima porodica sa mamom i tatom kao zenom i muskarcem, ima porodica sa dve mame, ima porodica sa dve tate...ako te nesto tu zbunjuje ti lepo experimentisi i nadji sebe ko si i sta si... Da pripremim politicki korektan, demokratski govor :policeman: 0102_laugh 0102_laugh http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Nije do mene, ja sam odrastao, svoj covek, meni nema tu sta da smeta, al sta da mu/joj kazem jednog dana kad vidi cike u roze sorcevima kako guraju kolica za bebu :policeman: http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Mislim, hocu reci, po meni biti homoseksualac i u isto vreme vrlinovati je nemoguce. Mišljeno tim bilo "vrlinski" u sudskom i policijskom smislu, te institucije na to imaju ponekud drugačije kriterije od tih crkvenih i nešto grublji metar. --------------------------------------------------------------------- skontala :policeman: Pa s gledišta hrišćanske moralke ono što policija i sud naziva vrlinom to je izbor manjeg zla. Ako već ne možemo nekog ubijediti da prestane biti homosexualan onda ga barem možemo podržati i edukovati k tomu da se veže za jednog partnera što duže i da ne bude promiskuitetan a to zbog razloga i zdravstvenih i psihičkih. To isto važi i za hetero pojedince, ni oni nisu ništa moralniji od homo ako su isto promiskuitetni kao i oni. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Nije do mene, ja sam odrastao, svoj covek, meni nema tu sta da smeta, al sta da mu/joj kazem jednog dana kad vidi cike u roze sorcevima kako guraju kolica za bebu 319.gif Ovako nešto, dvoje tata i bebča, hahahaha! Vidi šta im se rodilo, bebac, hahahaha! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Kakvo vreme nadolazi, izgleda da cu morati 319.gif http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Kakvo vreme nadolazi, izgleda da cu morati 319.gif Evo blog dvoje takvih "budućih fotru - tatkova" koji tu bebu očekuju. Nije mi sasvim jasno odakle im ima doći ta beba kad je očekuju ali izgleda da to njima nije ni važno, glavno da je očekuju a vidi se da su zbog tog "very happy", hahahaha! http://johnandstevearehavingababy.blogspot.com/ http://johnandstevearehavingababy.blogspot.com/2009_04_01_archive.html Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Август 7, 2011 Пријави Подели Написано Август 7, 2011 sta god da objasnish svom detetu sutra, objasni mu da se radi o patologiji...bez obzira shto ce je vecina do tad usvojiti, kako smo krenuli.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука