Jump to content

Presecen lanac pedofila!

Препоручена порука

Kao na primer učešće u gayparadi dece uzrasta od 12 do 16 godina, za šta su se uspešno izborili holandski „veseljaci“. Mislite da preterujemo?Covek koji je glavni krivac za tu amsterdamsku „novinu“, Frank fan Dalen, bio je u Beogradu 21. 7. 2010. i dao je organizatorima beogradske „Parade ponosa“ ličnu podršku na zajedničkoj konferenciji za štampu u Medija centru. Što je već sasvim dovoljan razlog za svakog ko još uvek nije „desensitizovan“, da sa punim pravom demonstrira na beogradskim ulicama i zahteva otkazivanje „Parade ponosa“. Jer, „kamila“ u vidu otvorenog korumpiranja dece i pedofilije samo što nije ušla u srpski „šator“.

Ora et labora

Подели на овим сајтовима

• Одговори 141
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ne znam da li na ovom svetu postoji išta monstruoznije od pedofilije i iživljavanja nad nejakom nevinom dečicom,koja ne mogu da se brane,u to ubrajam i incest.Tolika je patnja te dece da mere nema njihovoj patnji i retko ko od njih kasnije izraste u zdravu,postojanu ličnost.Zaista nisam za smrtne kazne ali kad pomislim na pedofiliju ona mi prva padne na pamet.Kakav je to um koji tako nešto može da uradi,ne mogu mi da se udubim u takav um a da mi se debeli nemir ne uvuče u dušu.Mene brine tendencija da se u nekim zemljama pedogilija ozakoni što je vrh zla i najdublji pad čovečanstva.I da u nekom budućem vremenu i takav zakon ako bude donet bude uslov nekim zemljama za ulazak u  EU.Nekada je pederastija bila žigosana a evo sad već venčavaju se čak i decu usvajaju,paradišu ... po nekoj jadnoj logici stvari ne bi me čudilo da se i pedofilima to zakonski dozvoli.Jad,tuga i beda a najviše od svega žalost,velika i duboka.Bože spasi.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Све ће то доћи до нас,на жалост.Ускоро ће бити легализовани содомијски бракови,па усвајање деце,а временом,како се праг ненормалности буде померао свеукупним индоктринирањем свести и навикавањем на "политички коректну" и "морално подразумевајућу" слику о тој пошасти,доћи ће ред и на...надам се да то нећу доживети...што је много,много је.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Kao na primer učešće u gayparadi dece uzrasta od 12 do 16 godina, za šta su se uspešno izborili holandski „veseljaci“. Mislite da preterujemo?Covek koji je glavni krivac za tu amsterdamsku „novinu“, Frank fan Dalen, bio je u Beogradu 21. 7. 2010. i dao je organizatorima beogradske „Parade ponosa“ ličnu podršku na zajedničkoj konferenciji za štampu u Medija centru. Što je već sasvim dovoljan razlog za svakog ko još uvek nije „desensitizovan“, da sa punim pravom demonstrira na beogradskim ulicama i zahteva otkazivanje „Parade ponosa“. Jer, „kamila“ u vidu otvorenog korumpiranja dece i pedofilije samo što nije ušla u srpski „šator“.

A mozda smo mi samo zatucani Balkanci koji to ne razumeju...i oni su ljudi...lepota lezi u razlicitosti...

MORE M'RS  :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Pipne li mi neko dete ostaje bez...Bas me briga za robiju, za politicku korektnost i demokratiju, ostaje bez... :drugarstvo:

Ti možda nećeš ni znati da li ti je neko zlostavljao dete. Lukave su to lisice, prefrigane, a metode perfidne do neprepoznatljivosti. Oni namamljuju decu lepim rečima i kada ih vidiš, nikada ne bi ni pomislila da su pedofili. Među njima su ugledni članovi društva- političari, sportisti, naučnici...nije lako prepoznati zlostavljanje. Zato ti savetujem oprez ako si majka. Bilo kakva promena u ponašanju deteta može ukazati na to....

Подели на овим сајтовима

Ako je delo izvršeno prema detetu, a dete se definiše do 14 godina, onda u zavisnosti od načina krivičnog dela može se izreći do 8 godina zatvora", kaže Stamenković.

uz kaznu od maximalnih ( 0102_laugh-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> ) 8 godina, gratis bih im dala da im se radi sve ono sto su oni toj deci radi.

I to savki dan sto duze. Mislim da niko ziv ne bi sa te robije izasao  eheeeej  dada  :mad:

Подели на овим сајтовима

Pipne li mi neko dete ostaje bez...Bas me briga za robiju, za politicku korektnost i demokratiju, ostaje bez... :drugarstvo:

Ti možda nećeš ni znati da li ti je neko zlostavljao dete. Lukave su to lisice, prefrigane, a metode perfidne do neprepoznatljivosti. Oni namamljuju decu lepim rečima i kada ih vidiš, nikada ne bi ni pomislila da su pedofili. Među njima su ugledni članovi društva- političari, sportisti, naučnici...nije lako prepoznati zlostavljanje. Zato ti savetujem oprez ako si majka. Bilo kakva promena u ponašanju deteta može ukazati na to....

Nisam, ali se nadam da cu biti. Tetka sam, i volim ga ko svoje. Sama pomisao da ga neko pipka mi je  dada eheeeej 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Nisam, ali se nadam da cu biti. Tetka sam, i volim ga ko svoje. Sama pomisao da ga neko pipka mi je  :mad: eheeeej 0102_laugh

Da, to izaziva ogroman bes. Ali kažu da hrišćani treba da praštaju- meni to nešto slabo polazi za rukom kad su pedofili u pitanju dada

Подели на овим сајтовима

Nisam, ali se nadam da cu biti. Tetka sam, i volim ga ko svoje. Sama pomisao da ga neko pipka mi je  :mad: eheeeej 0102_laugh

Da, to izaziva ogroman bes. Ali kažu da hrišćani treba da praštaju- meni to nešto slabo polazi za rukom kad su pedofili u pitanju dada

To sa prastanjem je medjuljudski odnos, tesko prolazi kad su pedofili u pitanju, ali postoji zakon koji mora da se postuje, Zamislimo drzavu koja funkcionise po principu prastanja, nastao bi opsti haos. Kazna za pedofile mora biti duga.

Подели на овим сајтовима

Nisam, ali se nadam da cu biti. Tetka sam, i volim ga ko svoje. Sama pomisao da ga neko pipka mi je  0102_laugh eheeeej 0102_laugh

Da, to izaziva ogroman bes. Ali kažu da hrišćani treba da praštaju- meni to nešto slabo polazi za rukom kad su pedofili u pitanju :mad:

Kazna za pedofile mora biti duga.

Po mogućnosti, doživotna dada

Подели на овим сајтовима

O narode, skloni se da prodje demokratija  0102_laugh-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' />

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...