Дејан Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 Ја и Теодора,ћерка брата од ујака! Crnokosa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 Georgije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Новембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2010 0409_feel :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 4, 2010 јооооооооооооој што су медени и слатки хехехе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 moja princeza Teodora moj vitez Teodor moja najmljadja cera Angelina Crnokosa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Јун 4, 2011 Пријави Подели Написано Јун 4, 2011 Jao, slatke li dečice.... prstgore bendoff prst ka dole greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Nije moj ali je mnogo sladak ! Ziv bio Gojko 0442_feel http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/Друштво/997862/Супер+Гојко+из+Смедерева.html Супер Гојко из Смедерева Рођен дечак тежак шест килограма и сто грама и дуг 61 центиметар у смедеревском породилишту. Беба и мајка осећају се добро. У смедеревском породилишту, царским резом, на свет је дошао дечак тежак шест килограма и сто грама и дуг 61 центиметар. И беба и мајка добро се осећају. Прилог Добрице Поповића Беба која се родила прошле ноћи у смедеревском породилишту у један сат и педесет минута носиће име свога деде Гојка а његовој мами ово је пето дете. Малог Гојка када изађе из породилишта код куће ће сачекати четири сестре, од којих најстарија има шеснест година а најмлађа тринаест месеци. Лекарски тим смедеревског породилишта у својој досадашњој пракси није имао порођај као што је овај. Беба од шест килограма и сто грама и 61 сантиметар дуга за сада је рекорд. Због тога су се одлучили на царски рез. Гинеколог Мирољуб Стефановић рекао је да је царски рез био неминован с обзиром на то да је беба прилично велика. У просеку дневно у смедеревском породилишту на свет дође пет беба, а оваква за сада само једна. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 супер вам је дечурила :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Милан Ракић and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука