Маша Написано Септембар 11, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2009 Е, па пошто сам ја једна новопечена мама, на сопствену велику радост, имам жељу да поставим слике своје ћере Миљане, а било би лепо да и ви покажете своје анђелчиће. Crnokosa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Септембар 15, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 Шта би? Само ја имам дете? 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Септембар 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 ???? рече: ??? ??? ???? ?? ???? ????? confused ????? ?? ????? ??????? ???? ????? ????????? 0202_238 ?????????? ?????, ????? ???????? ?????? ????????, ?????? ? ????????, ??? ?? ? ?? ???????? ????????-???? ?? ?? ??????? ?? ???????? ??????????? ???????? ? ??????? ??? ?????? ???? ?? ???? ? ????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Септембар 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 Машо, мала ти је као шећер... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Септембар 15, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 Хвала :smiley: А Давид је хеви металац? confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ивањушка Написано Септембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 Василија и Никола "Ако Христос није дошао ради праведника, онда ја своју праведност одбацујем као грех који ме одваја од Христа и у томе што сам грешан проналазим другу праведност, небеску, која ми пружа средство да приступим Христу и будем са Њим". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Септембар 15, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 ???? рече: ? ????? ?? ???? ???????? :cheesy2: ???? ?? ???? ????? ???? Dream theatre ?? ?????????? ???????, ? ? `??????` ?? ???????? 0409_feel... ?? ?? ??? ???????? ? ???? ???????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Септембар 15, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 хеххее Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Септембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 Moj već "visi" na temi deca su ukras sveta, mislim bila mu je fotografija tamo dok nije "nestala" Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Септембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 Crnokosa је реаговао/ла на ово 1 Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађо Написано Октобар 10, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2009 ???????? рече: ???? ??? ??????? ?? ?? ??????? ?? ???? ???????. ?????? ?????! ''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Октобар 10, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2009 Hvala Ti Đomla 0110_hahaha Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сестра александра Написано Октобар 11, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2009 Живећи некако другачије,него сви Ви остали,и у смислу ван цивилизације,у природи,без технике,сиромаштво материјалних ствари,у молитви и непрекидном физичком и умном раду,нисам пуно обраћала пажњу на текућу болест,са којим ме у радости посетио Христос.Тако изненада једнога дана, дође ми у посету васкуларни хирург,другарица из школе,по питању нечег за себе,те ме упита,знајући мој карцином,дај да ти видим ноге,каква је циркулација,а лева отекла ко балван,умотана у маслиново уље итд.Наружила ме грдно и одмах у недељу заказала ми операцију,јер је гангрена била у две трећине ноге.Ето,кренух из мог луга,окићеног јесењим колоритом, пешке,остаде кћи,мој пас,моје иконе,моја кућица,чемпреси и сви они који ме воле,али кренух, да се вратим.Пошто сам редовни добровољни давалац крви,прво одлучих да свратим да дам крв,јер може неком требати у међувремену.Но,пут бијаху велики,8,5км,нисам се окретала и непрекидно сам размишљала,страх од свега, сам потискивала,ја која сам читав живот храбрила друге,и професионално и хумано,гледајући сретне људе,врва саобраћаја и свеопшта лудница,помислих, као да идем на излет,дођем до трансфузије и нешто мало дам,јер ногу сакрих да не виде,јер је већ ципела била од крви,која почиње негде да извире.Примише ме и добро нагрдише у болници,па неко време се одморих,а онда иде све ово,анестезија и мој сан.Видим своју Цркву,а она лепа, ко никад до тад,мој свештеник,којег много волим и ценим,јер га нема на кугли земањској таквог, који ме крстио,цвеће,моја покојна мајка,бака,моја деца весела,мој Владика Ггигорије,смије се и дошао,носи у наручју јагње са плавим очима,а изнад свега Богомајка раширила руке и ја се пробудих, незнам кад,и прва реч би, Христос Воскресе!Видим белина и интензивна...ево ме, жива сам, Слава Господу,а моја деца круна свега, што ми Господ даде,мени грешној и недостојној.Кирие Елеисон!Агни Партене... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 11, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 11, 2009 Хвала на исповести драга Александра. Бог ти дао сваког добра и твојој деци. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 11, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 11, 2009 Миљанче Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука