Дејан Написано Август 1, 2011 Пријави Подели Написано Август 1, 2011 NOVI SAD - Nepoznati počinioci razbili su tokom protekle noći stakla na prostorijama Islamskog centra u Novom Sadu. Oni su razbili stakla na ulaznim vratima, kao i izlog na prostorijama Muslimanskog omladinskog kluba. Sekretar muftijstva novosadskog Mirza Murati rekao je za agenciju Beta da se incident dogodio oko 3.30 i da su vernici videli huligane koji su bejzbol palicama porazbijali stakla. "Vernici su se plašili da izađu napolje i suprotstave se nasilnicima", rekao je Murati i dodao da je policija došla nakon napada i izvršila uviđaj. On je podsetio da je počeo Ramazan, mesec u kome muslimani širom sveta poste od ujutro do uveče. "Ovo je vandalski napad na Islamsku zajednicu, ovo je napad na sve muslimane. Mislili smo da je to prošlost, ali muslimani u Novom Sadu se i dalje osećaju nesigurno, i dalje ne mogu na miru da obave svoju molitvu. Zaista smo uplašeni", rekao je Murati. IZVOR Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 1, 2011 Пријави Подели Написано Август 1, 2011 Bagra. 0110_hahaha-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> Valjda će da ih nađu ko su (mada se to kod nas nikad ne zna). 1000000001010 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 1, 2011 Пријави Подели Написано Август 1, 2011 Дивљаци. Надам се да ће полиција брзо да их смести где треба. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 1, 2011 Teško da će počinioci biti nađeni 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan90 Написано Август 1, 2011 Пријави Подели Написано Август 1, 2011 Jeste sramota sto se je to desilo, ali muslimani kao da jedva cekaju da se ovako nesto desi da bi poceli da govore kako je to napad na sve muslimane i kako se oni ne osecaju bezbedno. Poslednjih dana sam dosta gledao intervjue muslmanskih predstavnika i svi se samo zale na srbe. Ne zaboravimo da su i srpske crkve rusenei paljene... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 1, 2011 Пријави Подели Написано Август 1, 2011 Ништа ми то Милане нисмо заборавили, али за овако нешто нема оправдања. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 1, 2011 Mogu oni da jedva čekaju ili ne čekaju ali oni su napadnuti... I za to nema opravdanja e da,zaboravi da ti kažem,nije niko zaboravio spaljene crkve 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 1, 2011 Пријави Подели Написано Август 1, 2011 Антиисламизам је изгледа полако у порасту у јевропи, шта ли је узрок томе ...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 1, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 1, 2011 Антиисламизам је изгледа полако у порасту у јевропи, шта ли је узрок томе ...? То је веома занимљиво питање. Иначе, овај вандализам нема оправдања. Треба поштовати свакога као и његово верско опредељење. Нарочито сада када муслиманима почиње Рамазан. Ово свакако нису учинили православци. Нико не заборавља дивљаштво шиптарских екстремиста са Космета, напротив. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 1, 2011 Пријави Подели Написано Август 1, 2011 Антиисламизам је изгледа полако у порасту у јевропи, шта ли је узрок томе ...? Постоји сасвим оправдана критика Ислама, као и проблем (не)интеграције муслимана у европско друштво. Међутим, то није никакво оправдање манијацима који се служе насиљем. Напротив. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 1, 2011 Пријави Подели Написано Август 1, 2011 Antiislamizam u evropi?Svakojaki su uzroci ali to se ne razlikuje od bilo kog oblika ksenofobije. Sada su navalili na muslimane, sutra mogu na nas ili nekoga treceg. Uzrok je prvenstveno , ja mislim, kriza. Pre 10-ak godina nikome nisu smetali po Italiji a sada ne pricaju nista drugo osim o muslimanima i problemima sa njima. A berze svaki cas -2, -3%. Tu je ja mislim problem. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 1, 2011 Пријави Подели Написано Август 1, 2011 Pre desetak godina nas su bombardovali za racun Albanaca.-muslimana , tada smo mi bili crne ovce, ali sada kada je stisla besparica, a oni u medjuvremenu napunili drzave sa "prijateljima" sada im je djavo kriv. Ja samo gledam i zadovoljno se smeskam. Ovi im traze dzamiju u Bolzanu a ovdasnji im je ne daju. A ja navijam da je naprave. I jos 10 pride. Pa neka bude vala multikulti i kod njih. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Август 1, 2011 Пријави Подели Написано Август 1, 2011 , Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 1, 2011 Пријави Подели Написано Август 1, 2011 Антиисламизам је изгледа полако у порасту у јевропи, шта ли је узрок томе ...? То је веома занимљиво питање. Иначе, овај вандализам нема оправдања. Треба поштовати свакога као и његово верско опредељење. Нарочито сада када муслиманима почиње Рамазан. Ово свакако нису учинили православци. Нико не заборавља дивљаштво шиптарских екстремиста са Космета, напротив. Не верујем ни да су то урадили чанкови сепаратисти, а опет ако нису православци , ко је ? Ако ти кажеш да они који су то урадили самим тим што су то урадили не могу бити православци већ хулигани , питање је колико ће те озбиљно схватити муслиманска заједница у Србији , јер како они да знају разлику између Србина православца и хулигана ,јер хулиган је обичан грађанин до не почне да руши и уништава тек тада га зову хулиганом, мислим не постоји евидентирана заједница хулигана у Србији, тако да ће већина муслимана овај чин приписати Србима што ће рећи православцима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 1, 2011 Пријави Подели Написано Август 1, 2011 Антиисламизам је изгледа полако у порасту у јевропи, шта ли је узрок томе ...? Постоји сасвим оправдана критика Ислама, као и проблем (не)интеграције муслимана у европско друштво. Међутим, то није никакво оправдање манијацима који се служе насиљем. Напротив. Где поменух оправдавање манијака ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука